- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Nap mint nap futok bele ilyenbe, pesten ez "megszokott"...
Ma hazafele kombi fekete H astra, minden fekete, megyek tempomattal 50el, jon mogottem latom tukorbol kb 80-100al mondom ez tuti nem.fog lassitani, jobboldalt buszsav, fogja magat bevag a busz ele eljon mellettem jobbrol, majd az elottem.levo motorost miutan beelozte bevag es es besatuz majd kirakja az indexet. Motoros fekez, elmegy mellette kozben mutogat neki meg gondolom anyazik (jogosan) na mondom en se hagyom szo nelkul nem lassitottam hanem koppra megalltam mogotte had higgye beleszallok hatulrol. Erre latom hogy nem csak az auto fekete hanem aki benne ul az is es uvolt a mulatos...
Ilyenekkel nem tudsz mit kezdeni, de azivem szerint letolnam, motoros siman feljelenthette volna de a helyeben en is csak elkuldtem volna a francba es ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo Professzionális teljes késkészlet, hozzá tartozó bambusz késtartóval.
- LiitoKala Lii-PD2 Kétállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion 18650 10440-26650-21700
- ÚJ Liitokala LII-PD4 Négyállásos LCD Akkumulátor Töltő NI-Mh Li-ion
- Garmin Zümo 345 motoros gps
- Alig használt Kross Evado 7.0 (2020) kerékpár eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest