Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• M_o_g_y_i

őstag

válasz w333 #55683 üzenetére

és Petyyyyy
    '@szom, írtam Nektek egy szösszenetet a LED-es "izzókról", csak a nagy bolyongásban letelt a szerkesztési idő... :W

Akkor újra: :((
    A minap érkeztek meg EZEK, ILYENEKET váltottak az utastéri világításban. (helyzetjelzőbe is ilyen kell, T10 ugye) Amiket lecseréltem. abból vannak még 13 LED-es "megoldások", de nekem csak neutrál, így nem tudom felajánlani az itthoni áraknál lényegesen kedvezőbben, ebayes áron Nektek belőle. :( Ezen 13-as T10-ek brutál fényűek, kb. 20-25W-os izzónak megfelelő a fényerejük. :))
    Nekem "mániám" a neutrál vagy melegfehér LED-ben is, de van természetesen hidegfehér is belőlük. :K
    F@sza fényük van nagyon, amiket cseréltem azok kicsit fehérebbek voltak (4000K körül), és egy hangyaf@sznyit gyengébbek is, de azok is nagyon adják, bőven erősebb fényük van a T10-es izzóknál. :C
    Plusz infóként: a hidegfehérek erősebbek, a technológia miatt minél közelebb vagyunk a kék színhez, úgy erősödik a LED lm/W aránya.
    Sógornak pedig egy LED-panelt szereltem be utastér-világításnak, hidegfehéret, ez odab@sz rendesen! :Y :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés