Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
és Petyyyyy
'@szom, írtam Nektek egy szösszenetet a LED-es "izzókról", csak a nagy bolyongásban letelt a szerkesztési idő...
Akkor újra:
A minap érkeztek meg EZEK, ILYENEKET váltottak az utastéri világításban. (helyzetjelzőbe is ilyen kell, T10 ugye) Amiket lecseréltem. abból vannak még 13 LED-es "megoldások", de nekem csak neutrál, így nem tudom felajánlani az itthoni áraknál lényegesen kedvezőbben, ebayes áron Nektek belőle.
Ezen 13-as T10-ek brutál fényűek, kb. 20-25W-os izzónak megfelelő a fényerejük. 
Nekem "mániám" a neutrál vagy melegfehér LED-ben is, de van természetesen hidegfehér is belőlük.
F@sza fényük van nagyon, amiket cseréltem azok kicsit fehérebbek voltak (4000K körül), és egy hangyaf@sznyit gyengébbek is, de azok is nagyon adják, bőven erősebb fényük van a T10-es izzóknál.
Plusz infóként: a hidegfehérek erősebbek, a technológia miatt minél közelebb vagyunk a kék színhez, úgy erősödik a LED lm/W aránya.
Sógornak pedig egy LED-panelt szereltem be utastér-világításnak, hidegfehéret, ez odab@sz rendesen!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezen 13-as T10-ek brutál fényűek, kb. 20-25W-os izzónak megfelelő a fényerejük.