Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
(#54019) beg : en nem tudok ilyen szabalyrol, hogy ne lehetne led-feher rendszamtabla megvilagitas, mar csak azert sem, mert manapsag az uj autok nagy resze gyarilag ledes feher fenyü
nyilvan ha valami gagyi kinai valtozat volt, ami vilagit, mint egy reflektor, akkor azt el tudom kepzelni...de egy normalis verzio, ugyan ugy vilagit, mint egy hagyomanyos, csak a retro sargas szin helyett feherszerk: ok, elvileg valoszinüleg tenyleg nem tehetsz be ledeset....mert ugye gyarinak kell lennie....de ha egy normalis verziot szerzel be, ami nem reflektorkent vilagit, azzal nem fog cseszegetni senki, ez szerintem ziher
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nyilvan ha valami gagyi kinai valtozat volt, ami vilagit, mint egy reflektor, akkor azt el tudom kepzelni...de egy normalis verzio, ugyan ugy vilagit, mint egy hagyomanyos, csak a retro sargas szin helyett feher