- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Jofi81
üzenetére
Lehet kikapcsol, de azzal mar idöt vesztek, mert biztos nem azonnal, nem ugy reagal az auto, nem ugy megy, mint klima nelkül, engem az zavar, igy nem tudom jol felmerni mi van. Klima kinyom, erö visszajön, tudok kalkulalni, mi fer bele, mi nem

(#49552) molnarpeter +1
ha megvan a nemet neve, ebay, amazon, nemet forumok....lehet hogy kint olcsobb, mint otthon. En a xenon trafot is itt kint vettem, mert jobb aron volt.Az esp amugy szerintem viszonylag ritka a H astraban, nekem is csak asr van....ami nem is kapcsolhato ki
. Meg persze ezek a dolgok nem irjak felül a fizikat
ha rossz a gumi, tul nagy a tempo, akkor barmilyen kütyü lehet sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha megvan a nemet neve, ebay, amazon, nemet forumok....lehet hogy kint olcsobb, mint otthon. En a xenon trafot is itt kint vettem, mert jobb aron volt.
. Meg persze ezek a dolgok nem irjak felül a fizikat
ha rossz a gumi, tul nagy a tempo, akkor barmilyen kütyü lehet sajna