Új hozzászólás Aktív témák

• Mi5i

aktív tag

válasz trassher #49509 üzenetére

Köszönöm szépen!

gban: Lehet rosszul fogalmaztam. A helyén van csak kinyílik, nem marad zárva. Fénynél is ránézek, sötétben fedeztem fel :D

zolikaDB: Lép-lép szépen :DDD Könnyű kis kasztnit reppenti szépen, élmény. Eredetileg nem akartunk ekkora motort, de sokkal kisebbet sem. Nem bántuk meg.
    Sajnos még van egy nyomoznivaló: többek által említett - valamilyen - rángatás nekünk is megvan. De semmi hibajelzés stb. Holnap megy motordiagnosztikai szakihoz..
    Vigyázunk rá, ritka gondos gazditól került hozzánk. Szeretnénk, hogy minél tovább így tündököljön :) Minden szempontból.

AMD Power: Jól megy bizony, de az említett dadogást kell még megszüntetni..
    Szomjasabb mint a többiek. Nagy tapasztalat nincs, eddig kb. 1000km-t tettünk meg vele. Egyszer 9.2l lett vegyesben. Város meg autóút nem messze várostól és vissza. Több pályával meg lett 8.3l következőre. Nem vigyáztunk túlontúl de meg sem szakítottuk azért :)

w333: Köszi szépen. Szépen ;)

beg: Tezsvír! Biza szép színes a fém :DDD NAGYON tetszik nekünk is, ritka ez a szín pedig nagyon szép! Nem is értem. Eladó állítása szerint ezzel a motorral ez az egy ilyen színű van itthon. Lehet. Lényeg, hogy ennek ellenére sem ezek miatt hoztuk el. Nagyon vigyázott, szép darab. Majdnem egy 10-est letagadhatna :)

Petyyyyy: Köszönöm :) Nekem minden színben tetszik ez a kocsi - hiába szólják le, nem tudom felfogni, na de ez már más téma :)

Új hozzászólás Aktív témák