- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Köszönöm szépen!
gban: Lehet rosszul fogalmaztam. A helyén van csak kinyílik, nem marad zárva. Fénynél is ránézek, sötétben fedeztem fel

zolikaDB: Lép-lép szépen
Könnyű kis kasztnit reppenti szépen, élmény. Eredetileg nem akartunk ekkora motort, de sokkal kisebbet sem. Nem bántuk meg.
Sajnos még van egy nyomoznivaló: többek által említett - valamilyen - rángatás nekünk is megvan. De semmi hibajelzés stb. Holnap megy motordiagnosztikai szakihoz..
Vigyázunk rá, ritka gondos gazditól került hozzánk. Szeretnénk, hogy minél tovább így tündököljön
Minden szempontból.AMD Power: Jól megy bizony, de az említett dadogást kell még megszüntetni..
Szomjasabb mint a többiek. Nagy tapasztalat nincs, eddig kb. 1000km-t tettünk meg vele. Egyszer 9.2l lett vegyesben. Város meg autóút nem messze várostól és vissza. Több pályával meg lett 8.3l következőre. Nem vigyáztunk túlontúl de meg sem szakítottuk azért
w333: Köszi szépen. Szépen

beg: Tezsvír! Biza szép színes a fém
NAGYON tetszik nekünk is, ritka ez a szín pedig nagyon szép! Nem is értem. Eladó állítása szerint ezzel a motorral ez az egy ilyen színű van itthon. Lehet. Lényeg, hogy ennek ellenére sem ezek miatt hoztuk el. Nagyon vigyázott, szép darab. Majdnem egy 10-est letagadhatna 
Petyyyyy: Köszönöm
Nekem minden színben tetszik ez a kocsi - hiába szólják le, nem tudom felfogni, na de ez már más téma 
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Tesla topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Napelem
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- XPEnology
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Könnyű kis kasztnit reppenti szépen, élmény. Eredetileg nem akartunk ekkora motort, de sokkal kisebbet sem. Nem bántuk meg.
Minden szempontból.