- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Nem tudok hozzaszolni.....miutan megvettem a dizeles automat, mutattak ezt a cikket+ismeröseim is akinek dizel van es picit is hozzaertöbben hasznalja, ezt mondta+itt a forumon is szinte mindenki, szoval en erre figyelek es igy is hasznalom.
Hogy egy regi konstrukcioba, mas befecskendezesi rendszer mellett, kettöstömegü, egr, dpf, minden nelkül, mi igaz vagy mi sem azt nem tudom.
Nekem 4000 fordulaton adja le a max teljesitmenyt, 2000 alatt csak akkor hasznalom, ha egyenes vagy lejtös az ut es minimalis gazadassal megyek. Ha gyorsitok vagy emelkedö van, 2000 alatt erezni is, hogy remegösen morog a motort. Elözesnel meg minimum 2500-3000 ig visszavaltok, pont a teljesitmeny miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Proxmox VE
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- iPhone topik
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Napelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest