- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
realmadrid
üzenetére
Mindegyiknek megvan a varazsa. Jo a valtogatas is neha, de baromi kenyelmes tud lenni az automata is, ha eppen arra vagyik az ember.
Azt meg ugye nem szabad elfelejteni, hogy nem a 80'as eveket irjuk, amikor ugy valt az automata, hogy pörög 5000en a motor 3 masodperce, majd atdobja a következö fokozatba, ugy, hogy nyekken az ember feje
. Azert ezek a sportos dgs es tarsai valtok, amiket a kormanyrol kezzel is nyomkodhat az ember, szerintem allati jok
nem beszelve, hogy ertelem szerüen nehany tized masodperc a valtas, amivel egy kezi valto ma mar nem versenyezhet 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Azert ezek a sportos dgs es tarsai valtok, amiket a kormanyrol kezzel is nyomkodhat az ember, szerintem allati jok
nem beszelve, hogy ertelem szerüen nehany tized masodperc a valtas, amivel egy kezi valto ma mar nem versenyezhet