Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem a jobb adta meg magát, 5-6 éve.
El is ment a fékfolyadék szépen.
A szerelőig azért elmentem vele, de igencsak óvatosan - természetesen nem volt üres a tartály, de a lehető legkevesebbet fékezve, kézifékkel rásegítve.
Vigyázz vele, 1-2 nap alat elmehet a fékfolyadékod ha enged az a vacak, és egyik napról a másikra jött elő - természetesen nem tudom mióta csöpögött, de amikor nem aludt ki a fék hibajelző, rátöltöttem fékfolyadékot, de nagyon hamar jelzett megint. Szóval ha megadja magát, az gyors és nem "még eljárogatok vele egy ideig" szintű hiba.
Lehet, jobb lenne úgy odamenni hogy van cseredarab, filléres cucc.
Vagy átköti, haver szerint azt csinálják elég sokan, nem okoz gondot. Bár ezt nehéz elhinni, de ha ő mondja, lehet hogy tényleg így is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest