Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem a jobb adta meg magát, 5-6 éve.
El is ment a fékfolyadék szépen.
A szerelőig azért elmentem vele, de igencsak óvatosan - természetesen nem volt üres a tartály, de a lehető legkevesebbet fékezve, kézifékkel rásegítve.
Vigyázz vele, 1-2 nap alat elmehet a fékfolyadékod ha enged az a vacak, és egyik napról a másikra jött elő - természetesen nem tudom mióta csöpögött, de amikor nem aludt ki a fék hibajelző, rátöltöttem fékfolyadékot, de nagyon hamar jelzett megint. Szóval ha megadja magát, az gyors és nem "még eljárogatok vele egy ideig" szintű hiba.
Lehet, jobb lenne úgy odamenni hogy van cseredarab, filléres cucc.
Vagy átköti, haver szerint azt csinálják elég sokan, nem okoz gondot. Bár ezt nehéz elhinni, de ha ő mondja, lehet hogy tényleg így is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest