Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz Skizz #48397 üzenetére

Én nagyon benzinszagot érzek ahányszor azt tankolok, a fogyasztás átlagon aluli és semmivel nem érzem fickósabbnak a motort. Persze már arra is rájöttem, hogy az se mindegy, hogy hol tankolsz, én direkt olyan helyre járok ahol rengetegen vannak mindig sor van, így tuti frisset kapok. Tudom ez már a túlgondolásnak is a túlgondolása kétszeresen, de mivel nem túl nagy fáradtság egy (ill. kettő) adott kúton tankolni, forgalmas helyen, ezért miért ne? Ártani tuti nem árt.

JanR jóaz :DDD Én úgy veszem észre, hogy nekem a legoptimálisabb a Shell VPower 95. Legjobb fogyasztás, illetve érzésre is pattogósabb mint egy sima vagy másik. A Racing 100 érzésre nem ad újat, viszont többet eszik belőle szerintem, csak azért töltök bele néha, hogy na, hátha még több adalék cucc van benne takarításképp.

Rison77 egyik legritkább szín, ilyen van nekünk, még sose láttam ilyet :C Szépnek szép, és 100 ló Fastrába (is) tök kielégítő, viszont az olajétvággyal lehetnek gondok ahogy írták is. Ha lehet választani, akkor lehet, hogy a ~70 lovas utolsó 1.6 -os 8 szelepesek közül jobb volna valami

Új hozzászólás Aktív témák