- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Jó lett szerintem. Ha idáig jutnék én is duda ügyben akkor inkább ezt a megoldást választom az utángyártott légzsákfedél helyett.
w333: Gumikéder, tetőablak, szélvédő. Nem lesz könnyű menet megtalálni.
LaciCRM: Légzsák és övfeszítő rendszer Csak géppel lehet törölni a hibát, nézd meg az ülés alatti csatlakozót. Nagy eséllyel csak kontaktos.
Kész a műszaki és az alvázszám "beütés". Senkinek sem kívánom ezt a délelőttöt. Ilyen fejetlenség is csak egy kormányhivatalban lehet. Civil nincs is csak nepperek, egyszerre 6-8 autó papírjait hozzák. Megnézték az autót, beütik az új számot a toronyba. Egy csíkban megcsiszolták papírral természetesen fémig. Vizsgasoron már a vizsgáztató azt mondja oda nem lehet beütni mert nem elég masszív. Beleütötték egy darab lemezbe és fel popszegecselték a zárhídra
és a pótkerék öble mellé. Káros anyag teszten úgy ment át hogy kesztyűt dugtak a kipufogóba mivel a lambda szonda jele ingadozik és hol jó a co érték hol nem. Mondta a vizsgáztató hogy a kéziféket meg kell csinálni. Mondtam neki hogy 1 hete lett kicserélve a pofa, felszabályozva a betét és kicserélve a bowden is. Akkor nem jól állították be azt mondta. 8-ra érkeztem, 12:30-kor végeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Formula-1
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Seagata Barracuda 2,5" 2TB HDD - ST2000LM015
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a pótkerék öble mellé. Káros anyag teszten úgy ment át hogy kesztyűt dugtak a kipufogóba mivel a lambda szonda jele ingadozik és hol jó a co érték hol nem. Mondta a vizsgáztató hogy a kéziféket meg kell csinálni. Mondtam neki hogy 1 hete lett kicserélve a pofa, felszabályozva a betét és kicserélve a bowden is. Akkor nem jól állították be azt mondta. 8-ra érkeztem, 12:30-kor végeztem.