Új hozzászólás Aktív témák

• trassher

addikt

válasz zolikaDB #47563 üzenetére

Jó lett szerintem. Ha idáig jutnék én is duda ügyben akkor inkább ezt a megoldást választom az utángyártott légzsákfedél helyett.

w333: Gumikéder, tetőablak, szélvédő. Nem lesz könnyű menet megtalálni.

LaciCRM: Légzsák és övfeszítő rendszer Csak géppel lehet törölni a hibát, nézd meg az ülés alatti csatlakozót. Nagy eséllyel csak kontaktos.

Kész a műszaki és az alvázszám "beütés". Senkinek sem kívánom ezt a délelőttöt. Ilyen fejetlenség is csak egy kormányhivatalban lehet. Civil nincs is csak nepperek, egyszerre 6-8 autó papírjait hozzák. Megnézték az autót, beütik az új számot a toronyba. Egy csíkban megcsiszolták papírral természetesen fémig. Vizsgasoron már a vizsgáztató azt mondja oda nem lehet beütni mert nem elég masszív. Beleütötték egy darab lemezbe és fel popszegecselték a zárhídra :Y és a pótkerék öble mellé. Káros anyag teszten úgy ment át hogy kesztyűt dugtak a kipufogóba mivel a lambda szonda jele ingadozik és hol jó a co érték hol nem. Mondta a vizsgáztató hogy a kéziféket meg kell csinálni. Mondtam neki hogy 1 hete lett kicserélve a pofa, felszabályozva a betét és kicserélve a bowden is. Akkor nem jól állították be azt mondta. 8-ra érkeztem, 12:30-kor végeztem.

Új hozzászólás Aktív témák