- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Ahhha.. hát fogyiról én nem tudtam, olvastam aztán elhittem amit írtak. Akkor ez sem turbo-dízel verő/ellenfél kategória lett, hanem inkább olyan agybeteg hobbiversenyző

Gergőke88 nem kifjezetten csak VAG TSI -re gondoltam, csak hirtelen nem tudok mást felhozni értelmes űrtartalommal. De biztosan van.
AMD Power jó neked
Nem mértem meg pontosan mennyi a tankom, de akörül van, 40-60 közt, legyen 50. Na az 600-ra volt elég abból több mint a fele pálya. Jó volt benne kis "de csak még 1x megnézem mennyit megy ja 190 el légkondival akkor jó na még 1x"
De akkor is.Nem vitát akartam ám ezzel indítani egyébként srácok. Én úgy tudtam, mint amit hivatalosan leírtak, hogy TSI és TDI közt (turbo benzin és turbo dízel gyanánt írom mert ez 3 betűs és lusta vagyok.) ilyen 1, max 2 liter különbség van ami bőven lazán bármikor simán bevállalós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest