Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Ez nem maga a lámpa, ez egy ledsor. DRL -nek, az index csak plusz. Ha azért megbüntetnek, mert a lámpában van egy profin, gyárinak kinéző hasznos, nem vakító de jól láttató fényforrás + extra irányjelzés, akkor elmehetnek ...
A másik meg, hogy újra szétolvasztja a lámpát ott helyben a rend éber őre? Ettől az egytől azért én nem félek. Ez nem az a kategória, hogy az ócsó xenont belevágom.AMD PowerAMD PowerAMD Power egyértelműen nem. 1.0 -ás motorral felőlem lehet Maserati is nem csak Audi akkor se kell amikor annyiért kapok egy 2.0 literes turbós opc Astrát 2x annyi erővel és felszereltséggel, nem rosszabb konstrukcióban. Vicc.
szerk. Asszem én újat csak akkor vennék, ha nem számítana a garancia, mert gyári kipufogóval soha többet a Parag után![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként haverom vett egy Mercit. Szégyellem, de fogalmam sincs milyet. 2literes szívó benzin, automata, lapos mint a dög, alul van az egész, 2 személyes, lehajthatós keménytetős. 15+ éves 150 ezerrel, de hibátlan, nem ezzel van a gond, kifogta, jó fogás. 140-50 lőerő körül. Ültem benne, vezettem. Ami biztos, hogy automata nekem soha nem kell, 5 perca latt kiidegelt
A másik: súlyra kb ua. mint a H, teljesítményre mondom jó +20-30%, de ezt jól meg is eszi az automata váltó szerintem. Baromi jó, gyönyörű szép, tele van bőrberakással, extrákkal, kényelmes tényleg nagyon "Merci feeling" és imádható. De őszintén mondom, hogy nem vágyom rá. Ha lenne imádnám az biztos, de semmivel sem szeretem most jobban a kis H -át
Ezzel csak azt akatam mondani, hogy az is csak autó, én nem érzem ezt a kategórialépést a belsőben amikor ilyen-olyan autók-ba/ból ülök át az enyémbe. Eddig annyit figyeltem meg, hogy több bőrt használnak jóval, de én amúgy sem vagyok oda érte, de tényleg. A faberakás pedig az étkezőasztalba való nem autóba, szerintem gusztustalan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Energiaital topic
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sorozatok
- További aktív témák...
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik meg, hogy újra szétolvasztja a lámpát ott helyben a rend éber őre? Ettől az egytől azért én nem félek. Ez nem az a kategória, hogy az ócsó xenont belevágom.AMD PowerAMD Power![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A másik: súlyra kb ua. mint a H, teljesítményre mondom jó +20-30%, de ezt jól meg is eszi az automata váltó szerintem. Baromi jó, gyönyörű szép, tele van bőrberakással, extrákkal, kényelmes tényleg nagyon "Merci feeling" és imádható. De őszintén mondom, hogy nem vágyom rá. Ha lenne imádnám az biztos, de semmivel sem szeretem most jobban a kis H -át
Ezzel csak azt akatam mondani, hogy az is csak autó, én nem érzem ezt a kategórialépést a belsőben amikor ilyen-olyan autók-ba/ból ülök át az enyémbe. Eddig annyit figyeltem meg, hogy több bőrt használnak jóval, de én amúgy sem vagyok oda érte, de tényleg. A faberakás pedig az étkezőasztalba való nem autóba, szerintem gusztustalan