- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vigyázok én, tegnap este olyan szinten üres helyen próbáltam ki a verdát, hogy az úton álltam meg még pisilni is, senki sem jött arra, szép holdfényes este, a világ romokban körülöttem... de mára akaraterővel és kitartással újra van miért vigyáznom magamra.
Fék, stb: ami nem gyári c20ne kadettbe való: hűtő, tank, ennyi... minden más pont olyan mint amit kiadnak c20ne kadett (adtak anno), hűtött tárcsás fék és érdekes, hogy azonos átmérővel mint az 1.3 féke ez ahhoz képest brutál, jó persze más a gumi, más a felfüggesztés, az autó súlya is eltér de akkor is, olyan lassításra képes... szal nincs gond a fékkel

Tegnap csupán a hűtő ment szét... nagyon meg lett hajtva és nem bírta a ragasztásnál... hétvégén lehet barkácsolok egy kicsit
A kpzár-riasztó computerét reggel cseréltettem mert állandóan nyitott ajtót jelzett és baromi idegesítő volt, hogy minden nyitásnál csipog... egyébként meg nagyon jó kpzár-riasztóval a verda
Na mondjuk a mélyláda-erősítő párost is szeretem benne de a legjobb a barátnőm a jobb1-en, nélküle mit sem érnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Béta iOS-t használók topikja
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest