Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vigyázok én, tegnap este olyan szinten üres helyen próbáltam ki a verdát, hogy az úton álltam meg még pisilni is, senki sem jött arra, szép holdfényes este, a világ romokban körülöttem... de mára akaraterővel és kitartással újra van miért vigyáznom magamra.
Fék, stb: ami nem gyári c20ne kadettbe való: hűtő, tank, ennyi... minden más pont olyan mint amit kiadnak c20ne kadett (adtak anno), hűtött tárcsás fék és érdekes, hogy azonos átmérővel mint az 1.3 féke ez ahhoz képest brutál, jó persze más a gumi, más a felfüggesztés, az autó súlya is eltér de akkor is, olyan lassításra képes... szal nincs gond a fékkel

Tegnap csupán a hűtő ment szét... nagyon meg lett hajtva és nem bírta a ragasztásnál... hétvégén lehet barkácsolok egy kicsit
A kpzár-riasztó computerét reggel cseréltettem mert állandóan nyitott ajtót jelzett és baromi idegesítő volt, hogy minden nyitásnál csipog... egyébként meg nagyon jó kpzár-riasztóval a verda
Na mondjuk a mélyláda-erősítő párost is szeretem benne de a legjobb a barátnőm a jobb1-en, nélküle mit sem érnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest