Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Szoktak mondani, tudod, hogy ket dolog van ami biztos....

Maradjunk annyiban, hogy nagy összeggel mernek ra fogadni, hogy igen. Mondom egyreszt minden papirja megvan a kocsinak nagyon korrekten, nem csak a szervizfüzet, de minden szamla, cserelt alkatresz, minden. Gumi is meg a gyari (ugyan az volt a nyari gumi tipus, dotszam, ami a teljes ertekü potkereken), szoval sokkal többet nem is futhatott volna, kopo alkatreszek allapota stbstb....szerelö is azt mondta akkor is, meg most amikor a turbot szetszedtek, hogy patent.
De "multba lato" nem vagyok
ez alatt a 20k km alatt pedig igazabol ez a hibaüzenet volt a legnagyobb baj, amihez hiba nem tarsult....tele van a net ilyen relytejekkel....olvastam olyat, aki ezzel opel szervizbe hordta es a fel autot kicsereltek a fel auto araert es nem szünt meg a lampa. Nekem egyelöre a szetszedes/pucolas ota jo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 5-6. gen gar.
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez alatt a 20k km alatt pedig igazabol ez a hibaüzenet volt a legnagyobb baj, amihez hiba nem tarsult....tele van a net ilyen relytejekkel....olvastam olyat, aki ezzel opel szervizbe hordta es a fel autot kicsereltek a fel auto araert es nem szünt meg a lampa. Nekem egyelöre a szetszedes/pucolas ota jo.