- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
zolikaDB
üzenetére
Anya munkatársának az astráját próbáltam ki amikor elkezdtem keresgetni. Abban van ilyen ülés. 1 darabot tudott venni mert nem volt több a bontóban és 20.000 volt. Nagyon nehéz találni már de a fb-os csoportban felszokott bukkanni néha 1-1 szett.
Elhiszem hogy akkora magassággal már hosszabb távon kényelmetlen de nekem még pont jó. Az viszont vicc hogy múltkor ültem F10-es 5-ös bmw-ben és miután beállítottam az ülést magamra mögém már csak egy 10 éves fért volna be.
Armstert néztem ki én is és egy másikat. Nem tudom ez mennyire lehet jobb vagy rosszabb attól.haddent: Van ezekből oldallégzsákos is de olyat még csak bőröset láttam. Pl ezt itt. H-ba nem tudom milyen megy, ezek g coupe ülések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Szinte új Segway ZT3 Pro E Elektromos roller ,3 év garanciával eladó/beszámítás van
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest