Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Findzs
üzenetére

"én ahogy egyre idősebb vagyok annál inkább veszek a felhasználásomnak leginkább megfelelő doolgokat, pl. pc, kocsi, ház fiatalabb...." na itt én azt hittem az jön, fiatalabb feleség
. De aztan rajöttem, hogy az majd a következö lepcsö....ha meg sokkal idösebb leszel, akkor jön a kapuzaras, a kabrioval es a fiatalabb feleseggel

Autoztam egy 2500 km t a kis astraval, majd összeszedem a tankolasokat, es jövök a kiertekelessel

Viszont az a rohadmanyos szervizkulcsos narancsos lampacska megint szivatott
, plusz a szerelöm kiolvasott egy P0301 hibakodot, ami valami szikra problema. Picit volt idöm neten keresgelni es azt talaltam hirtelen, hogy lehet tovabbra is gyanusitott az EGR szelep (nem volt idöm most pucoltatni+azt hittem a problema megszünt), de lehet a gyetya is, rossz esetbe valami trafo hid vagy mi a szösz, ami költseges cseres...majd utananezek alaposabban. Ami erdekes, hogy ha sietösen haladok (pl 160-180), akkor semmi gond es utana Magyar autopalya/közut tempon sem jelentkezik semmi egy jo par 100 km ig biztosan. Viszont ha ilyen nyugisan megyek, akkor egyszer csak rajön es akar fel/negyed orankent jön a kis lampacska....motor ujraindit es hiba megszünik. Ha utana megint meghajtom egy picit utana megint jo par 100 km ig semmi hiba semmilyen temponal.....ha valakinek van barmilyen ötlete, akkor ne tartsa magaban legyszi 
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, plusz a szerelöm kiolvasott egy P0301 hibakodot, ami valami szikra problema. Picit volt idöm neten keresgelni es azt talaltam hirtelen, hogy lehet tovabbra is gyanusitott az EGR szelep (nem volt idöm most pucoltatni+azt hittem a problema megszünt), de lehet a gyetya is, rossz esetbe valami trafo hid vagy mi a szösz, ami költseges cseres...majd utananezek alaposabban. Ami erdekes, hogy ha sietösen haladok (pl 160-180), akkor semmi gond es utana Magyar autopalya/közut tempon sem jelentkezik semmi egy jo par 100 km ig biztosan. Viszont ha ilyen nyugisan megyek, akkor egyszer csak rajön es akar fel/negyed orankent jön a kis lampacska....motor ujraindit es hiba megszünik. Ha utana megint meghajtom egy picit utana megint jo par 100 km ig semmi hiba semmilyen temponal.....ha valakinek van barmilyen ötlete, akkor ne tartsa magaban legyszi