Új hozzászólás Aktív témák

• Declare

őstag

Sracok kellene egy kis segitseg! Ma nagyon kellemetlen meglepetessel kezdödött a napom. A kis autom reggel kb meg se mukkant, ahogy probaltam inditani....az akku teljesen lemerült. Mar tegnap eszrevettem, hogy reggel mintha kicsit nehezebben indulna, de nem tünt veszesnek, pont külön figyelni akartam, ma reggel, hogy tenyleg nehezen indul vagy mi van. Hat azert nem kicsit meglepödtem...amikor megvettem a kocsit utanna elsö dolgom volt egy zsir uj nagy kapacitasu (most nem tudom pontosan mekkora, de direkt a dizelhez meretezett) nagy teljesitmenyü Bosch akkut vettem....ez aprilisban volt....pont az ilyen reggeli meglepik megelözese erdekeben.

Ugye most itt ket opcio van. Vagy hibas az akku es lassan lemerül, vagy a kocsi fogyaszt folyamatosan.

Jövö heten megyek haza, addig itt kint nem szeretnek szerelöt keresni, mert nem egy arkategoriaban dolgoznak az otthoniakkal. Addig arra gondoltam kerek kölcsön vagy veszek egy töltöt es estenkent feltöltöm akkor azzal talan nagy baj nem lehet.

Van valakinek tippe/tapasztalata ilyenkor mi van? Autovillamossagishoz kellene elvinni? Mennyi idö/ penz lehet egy ilyen hiba megtalalasa, javitasa? (ha az akku akkor az, ha a kocsi akkor az)

Új hozzászólás Aktív témák