Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Nincs feltöltve rendesen gázzal? Szivárog?
-
_seth_
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
Ha B vectra akkor lesz csavar a lökös alján is valamint a kerékjárati dobokat levéve is van a lökös végénél 1-1 torx csavar amit belülről lehet leszedni, utána lejön.
-
adidas4death
aktív tag
Srácok SoS-be lenne segitségre szükségem
(délutánra már kell az autó)Az első lököshöz még mit szedjek ki hogy ki tudjam szedni? ( lámpákat meg a rácsot már leszedtem előlröl de még mindig nem látom, hogy mi foghatja oda. :/ )
(ködlámpa csere miatt lenne érdekes mert sehogy sem tudom betenni az újat enélkül hogy ne szedném le)
Előre is köszönöm.

-
_seth_
veterán
-
KonzolKartel
őstag
Egy kis segítségre szorulnék. Mitől lehet, hogy a klímám nem fúj megfelelő hőmérsékletű levegőt? Bármit csinálok, mindig ugyan azt a hőmérsékletű levegőt fújja a rendszer. Motorok pörögnek, kompresszor most lett cserélve, nyomáspróba ok, gép nem lát hibát.

-
adorjant
őstag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Igen ott. Nem akarok hazudni,de valami 6-7e körül lehet.
A Zafira meg szervízben van,a vízpumpa kerregéssel jelezte,hogy nem kíván többet dolgozni.
Mitől lehet ez? "Elrontottam" valamit?
Vezérléssel,hűtőfolyadékkal együtt volt cserélve 2011 májusban...
1 hónapja szinte csak pályán használjuk,és egyből hisztizik
-
_seth_
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
Nem ütközik törvénybe
Egy kis lemezt kell az index mellől kivágni, hogy beférjen, a csatit átalakítani, a magaságállító motor nekem pl a B1-esből került át és hibátlanul működik. -
adidas4death
aktív tag
válasz
_seth_
üzenetére
Még a világitással kapcsolatosan felvetődött egy kérdésem bár lehet h bagatel de fogalmam sincs (még) erről

Az akkor nem gáz ha a B1-es vekimbe beleteszem a B2-es lámpát jogszabály bla bla bla nem sért igy semmit? (nem xenonnal csak "sima" izzókkal)
Jobban tetszik a B2-es lámpája és ezért szeretném.
(a fényszóró állitó motoron és a csati átalakitón kivül még kell hozzá valamit venni ha lecserélem őket? ) -
zolikaDB
veterán
-
helkis
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
nálam osram nightbreker plus van berakva már több mint egy éve, eddig kopp-kopp!

minden gond nélkül működnek, amik előtte voltak emelt-fényűek (pl a megalight (rev1 volt talán)) nem bírtak ennyit.. -
_seth_
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nekem megalight volt anno, de miután 2 is kiégett kb 3 hónap alatt így azt hanyagolnám, de van akinek évekig megy, night breaker volt benne nekem anno de azokat elajándékoztam így most vehettem újra izzókat, night breaker plus lett végül, ez talán bírni is fogja sokáig és fénye is lesz, "csak" +90%-os, így elmarad a megalight verzióktól.
zolikaDB: mindegyik 55W, ködlámpába van 70W-os és a H4-es ami 55/65W a két izzószál miatt.
Real_Necro: lejön persze, de amikor már besárgul akkor már úgyis mind1, a hellán valószínűleg és a valeon van rendes UV réteg, a többin vagy nincs is vagy nem túl jó.
-
_seth_
veterán
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ahhoz, hogy egy gyári xenon szett komplett legyen kell a szintjelző a futóműhöz, a fényszórómosó szett és maga a lámpatest izzóval, trafóval, így egyben még nem is láttam a neten, általában úgy lesz valakinek ilyen cucca ha vesz egy donort, már csak azért is mivel darabját is sokért adják a jó állapotú b2 xenon fényszóróknak. Nekem a sima B2 van, eddig utólagos xenon volt benne de már a csomagtartóban ott vannak az új sima halogén izzók.
-
adidas4death
aktív tag
válasz
üzenetére
zolikaDB:
Igen én is a te hsz-edet olvastam picit feljebb hogy Astránál nem okés, de mondom vekinél hátha
Na ennek magasságállítós történetnek utánanézek valahol akkor.
vissza is olvasok seth-re a fékkel kapcsolatban, köszi hogy szóltál.LaciCRM:
Én is ezért szeretnék váltani, mert nem annyira bejövős ez az osztott lámpa nekem sem.Durca kép, hát az enyém is igy fog kinézni ködlámpacserénél mert máshogy nem lehet
, mivel valami gyökér belement/beletolatott este a "TESCO" előtt és teljesen összetörte a jobboldali ködlámpát... és csak úgy elhúzott se papir se semmi.. -
zolikaDB
veterán
válasz
adidas4death
üzenetére
Nem Vectránál, de Astránál kérdeztem rá annál, akinek van, és szemléltem is meg: kaki. A tulaj mondta, h alig világít vmit, meg mintha cső alakú lenne a fénycsóva.
Sokkal jobban megéri a xenon, de ha a magasságállítót is be akarod barkácsolni, az komolyabb meló, és nem akarok hazudni, de valami olyan alkatrész, ami kell hozzá, gyárilag csak a xenonos kasztnijában van meg. Nem tudom, mi ez, népítéletben írta egy srác.
Fék: seth írta fentebb, h ő mit vett. -
törölt tag
válasz
adidas4death
üzenetére
Én b2 gyári lámpára fogok váltani de azt mondták páran hogy jó égővel a b1 is tökéletes. Csak nekem nem tetszik hogy osztott.
Amugy kiderült hogy a hűtőm nem a belevaló típus hanem szélesebb, (talán az automata váltósé? ) és a klímahűtőnek nincs rajta felfogatás. így tegnap gyártottam egy keretet.
Hú de komoly kép

-
adidas4death
aktív tag
Üdv!
Ebben esetleg tud segíteni valaki nekem?

+ kiegésziteném még 1 kérdéssel ami most időközben felmerült:
- Láttam ezeket az Angel Eyes lámpákat (szintén B1-es veki), és tetszik is egyik-másik. Megéri ezeket megvenni? Mert mintha azt olvastam volna, hogy közel sem olyan jó mint amilyennek kinéz.
vagy jobban megérné egy B2-esből való lámpa Xenonnal? (ezzel igy nem több a macera? hozzávaló magasságállító motor, lámpamosó stb..?) -
törölt tag
üdv!
B vekibe ha be van kapcsolva a klíma bekapcsol a hűtőventilátor is. ez normális?
-
zolikaDB
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hát, azt nem tudom, annyit tudok, h a Coupe hátsó lámpája is más.
Illetve: a sedan csak a Coupeval kompatibilis hátsó dolgokban. Az ötajtóssal nem. -
zolikaDB
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Elvileg Njoy felszereltséghez adtak fekete lámpákat, meg egyes Coupe modellekhez.
-
zenke
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
megmattult?
políroztasd fel, olyan lesz mint az új!
mi 2 éve csináltuk egy teljesen megmattult omega pilácsát, azóta is olyan
-
Real_Necro
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Igen, de az utángyártott. Itthon is ugyanezek az árak vannak, ahogy láttam.

_seth_:
Nem szeretek nagyon mókolni ilyenen, irodai ember vagyok, nem ezermester szaki, meg polírozással nem jön le róla egy védőréteg ami mondjuk pont UV ellen védené?
zolikaDB:
Olyanokat én sem. Sima alap, mint a gyári, csupán a fekete körítésen gondolkoztam el, de semmi lencsés meg más csilivili extra.
-
zolikaDB
veterán
válasz
adorjant
üzenetére
Tudod, h van Megalight-ból 120%-os is?
Amit ki akarok próbálni, már csak az ára miatt is, az valami combosabb sárga izzó (ebay), főleg az őszi/téli hónapokra!
Motoros téma: én nem hülyézek, de... Számtalan eset történt az elmúlt hetekben, h a robogós/simsonos az orrom előtt cikázott a belvárosban, 30-al, mögöttem meg a sor, előzni csúcsidőben lehetetlen. Ez nem egyedi eset.
Megyek haza vidékre, kiérek az egyik faluból, táblát meg nem értem el, nagy ívű kanyar, 40-45-el megyek, és egy szempillantás alatt 5 cm-re tőlem a sávomban tette ívre a hülyegyerek a Hayabushát vagy 110-el... Hát kapja be. -
fero02
nagyúr
"10 motorosból vajon mennyi tartja be a határokat?"
Gratulálok. Igazán jó hozzáállás. Ezek után meg nem kell csodálkozni, ha minden motorosra rá van húzva a "hülye motoros, száguldozó*, közveszélyes*" és egyéb kifejezések. Pedig ő lehet éppen a normálisak közé tartoznak.
A jogsit pedig bevonni szokták, nem bevinni. De tényleg tökös gyerek vagy, ja meg még büszke is magadra.
Remélem a Ph megteszi a szükséges lépéseket. Ha nem, én fogom javasolni. Ez így "még csak" szabálysértés, de ha baleset lenne (tökmindegy ki miatt), onnantól gondatlanságból elkövetett.... és az már letöltendő is lehet.

-
_seth_
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Kb 10 perc alatt újjá lehet varázsolni, kézzel sem megoldhatatlan de polírozó géppel sokkal egyszerűbb művelet

Ui.: előbb későn szerkesztettem:
Milyen halogén izzót tudtok ajánlani? H1-es kellene és ködlámpába H3-as, a xenonokat kiszedem mindet és valami jó kellene a helyükre. Osramot nézegettem de a megalight úgy látom hamar kiég, a silverstar gyenge, talán a night breaker lenne a tuti megoldás.
Izzó csere után befizetek egy fényszóró állításra is valamint még ma egy lézeres futómű állításra szintén, teljesen rendben lenne, de a kormány kicsit lóg jobbra így nem árt helyretenni a dolgokat + a legutóbbi állítás óta cserélve lett egy erősen kopott szilent ami miatt a feneke is másképp áll

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
Amit én linkeltem, az párban annyi.

-
Real_Necro
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
6 éve van nálam a gép, 14 éves, a jobb első elég matt, a bal csak félig. Mivel csillaggarázsban tartom, így az utóbbi időben félévente el szoktam vinni egy minőségibb mosóba, ahol Chemtech cuccokkal szépen áttakarítják, valamint kap egy tartós waxot is. Pár év múlva majd lehet lecserélném egy H kombira, abból is 1.8-as benzinesre (XER).
Jim Tonic
16k/ darab

-
válasz
Real_Necro
üzenetére
16k/pár áron láttál Hellát? Hol?
-
_seth_
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Már voltam pár műszakin de eddig még sehol sem láttam olyat, hogy az E jelzést keresnék a fényszórókon
Persze csak olyan autót láttam vizsgázni amiben gyári fényszórók voltak így alapból nem keresgélnek, szerintem egy fekete keret még belefér de ha az astra g-t angel eye tuning cuccal gurítod be akkor nem kizárt, hogy megnézik 
Nekem is a napon áll, már 5 évesek a lámpák, sárgultak ezidő alatt is, szerintem ezeken UV védő bevonat sem lehetett vagy nem túl erős mert két év után már políroztam, igaz utána ugyanolyan mint újkorában de a hella az enyémhez is borsos áron lett volna (+ nem is fért bele a keretbe miután lezúzták az elejét így csak ez a tyc került be).
-
Real_Necro
veterán
válasz
_seth_
üzenetére
Ilyesmire lettem volna kíváncsi. Ha jól tudom egyik sem üveg, így ha napon van (már pedig ott parkolok), akkor idővel mindegyiknek ez lesz a sorsa. Kérdés, hogy megéri e a ~2x-es árat egy Hella mondjuk egy Depo vagy TYC-el szemben. Szerelési minőségben lehet eltérés? Tetszik a fekete "keretes" verzió is, gondolkodom, hogy arra váltok, bár nem akarnám csicsázni sem az autót, de sok képet még nem találtam olyan lámpával googleban.
Ami még kérdés, hogy sok helyen azt látom, hogy nem EU beszerzés, valahol meg írják, hogy rajta van az E jelölés. Fennakadhat egy ilyen miatt műszakin?Szerk.:
Jim Tonic:
~16k-ért láttam már Hella-t meg ~18-ért feketét is szintén Hella-ban. Tuningot nem vennék, szerintem baromi ronda, másrészt stílustalan. Meghagyom a magasabb kategóriás járműveknek. -
-
_seth_
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Itt 19e a hella de van már 10 alatt is, pénztárcafüggő teljesen. Drágább valamivel később mattul, jobb rajta a bevonat esetleg kevésbé reped, nekem pl TYC van és ez is tökéletes.
Ui.:
Milyen halogén izzót tudtok ajánlani? H1-es kellene és ködlámpába H3-as, a xenonokat kiszedem mindet és valami jó kellene a helyükre. Osramot nézegettem de a megalight úgy látom hamar kiég, a silverstar gyenge, talán a night breaker lenne a tuti megoldás.
-
zenke
aktív tag
Sok megmondóember bírom ezt...

10 motorosból vajon mennyi tartja be a határokat?
Jogsit bevinni? Ami nincs azt nem lehet.
-
válasz
Real_Necro
üzenetére
alkatresz.eu
-
fero02
nagyúr
Legalább ne "vagánykodnál" azzal, hogy mennyire szabálytalan vagy. Aki pedig motorral szabálytalankodik -gyors hajt- (ami szvsz jóval veszélyesebb, mint autóval), az kocsival is fog. Díszes példája ennek a videó, amit linkeltél: olyan sávból fordulsz balra (meg az okos robogós haveros is), ahol a kötelező haladási irány a jobb, aztán 90-el szerepelsz, Géza micsinász', utána ismét 90-ig huzatod a városban és végül majdnem elbaszod a haverod, mert nem tartasz megfelelő követési távolságot.

"Kocsival tartom a határokat." -> aha, a videón is jól látni mindezt.

Összességében nem is volna ezzel baj, mert donorok is kellenek, csak amíg baromkodsz, addig mások tulajdonát és életét is veszélyezteted! Ezen kéne kicsit elgondolkozni. Ha meg részingelni akarsz, akkor fizess érte és menj pályára, ahol nyugodtan tetőre rakhatod anélkül, hogy bárkit is bajba sodorhatsz.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Egy válasz jó lett volna, ha már fórum, de köszönöm, megoldom.

-
adidas4death
aktív tag
Tisztelet!
Tervben van a cseréje az 1.6-os B vekimen az első + hátsó fékbetét + tárcsa kettősnek. Milyen érdemes venni márkában, ami még pénztárcabarát?
ja és persze hol, ha van erre egy tuti helyNem racingolok a kocsival szóval nem kell valami hiperszuper cucc, de azért ne "teszkós" legyen, annyira sóher nem vagyok

Előre is köszönöm a helpet.

-
Imy
veterán
....
-
zolikaDB
veterán
-
zenke
aktív tag
Kipucoltuk fordulattal
Nem vicc, tényleg. Most csak akkor füstöl, ha mondjuk 4.-ben 1000rpm-n lepadlózod.Előtte meg szó szerint folyt ki a korom hátul.
Nagyon megtetszett az 1.7 dti. Kellemes. Keveset eszik, nagyon megbízható, Ezért kéne ilyet találnom corsa-ban.
1000% hogy ez csavart, de még ha 300e km lenne benne se izgatna. Lehet megnézem

-
zenke
aktív tag
válasz
zolikaDB
üzenetére
Ha nem ilyen vadállatul megyek mint a videó alatt, szinte padlón, akkor egész kellemes. 1600 alatt halott. vagyis kb mint egy szívó 1.4 2000alatt, viszont utána 1600-4700 ig húz.
Kellemes. Klímával pesten max 5,5L
Rosszul fogalmaztam. 1600 alatt is lehet használni, de értelmetlen.
-
zenke
aktív tag
Láttad volna az elejét. 55éves papi rakott bele 2004óta 310ezret. Szerintem 2500 felett nem járt a fordulat. Kis gázra is okádta a koromfelhőt. 1.7 dti

Na mi kikormoltuk
[link]
Szerencsétlen haverom próbálta ki a runnert, azthittem meghal
Indexelt össze vissza 
A végén amikor a fékcsikorgás van meg majdnem átmentem rajta

-
pempellini
senior tag
Szerintetek F Astra kombi hátsó rugója jó a corsa c-be? mindig sok cuccal járok és ül a kocsi nagyon.ránézésre ugyan olyan.
-
Drótszamár
őstag
Üdv!
Vasárnap elhagytam a 93-as F astrámról a bal hátsó lengéscsillapítót.

Pályán mentünk 600km-t, az út második felében már furcsán rezonált a kocsi hátulja, de találtam olyan sebességet ami nem volt annyira gáz. Másnap tűnt fel, amikor kinyitottam a csomagtartót, hogy látni a füvet a lukon.
Fingom nincs mikor hagyhattam el, feltünő csattanás nem volt.
Pár hónapja cseréltek kipufogó hátsó dobot. Lehet akkor kiszedték, és szarul tették vissza?
-
zenke
aktív tag
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis szakmai segítségre.
G Astra-mhoz keresek új első fényszóró párt. Bp-n hol érdemes szerintetek venni/rendelni? Fekete designban is gondolkodom.
Előre is köszönöm az infót!
-
cocki
tag
Bocs gyorsan olvastam, nem megfelelő a válasz.
Hát még korai lenne mindent össszegezni mert 4000k van benne ugye, de hozza azt a szintet amit elvártam tőle. fogyasztás, alapvetően Győrben és környékén használom meg kb kéthetente megyek haza vele az meg oda vissza 300 km pályán. Városban 6.9-7l a fogyasztása pályán 6.5-6.6 a szokásos 135 tempóra belőve.
Az összeszerelése egy két helyen hagy kívánnivalót maga után de semmi olyan mit egy kis buhera meg ne oldana. Értem ez alatt a kesztyűtartó sarka belever az ajtóba nyitás közben ill. elöl az olvasólámpa panelja kotyog egy kicsit de ezek mind mind orvosolható.
Mivel a múlt évben volt szerencsém A3-al A4-el és A6-al huzamosabb ideig közlekedni így nyugodt szívvel mondhatom, hogy alulról hozza azt a szintet komfort élményben -
zolikaDB
veterán
-
cocki
tag
Üdv mindenkinek,
Most vásároltam be egy J Astrát 1.4 turbós blokkal , a kérdés ha van valakinek itt esetleg tudna mondani fogyasztási adatotokat, mondjuk nekem még bejáratós mert most raktam bele a 4000-dik kilométert.
-
TasiA
senior tag
válasz
_seth_
üzenetére
Hali!
Nem tudom ezt ki gyártja, de én próbálkoztam a xenonos korszakomban FK gyártmányú ANGEL EYE projis lámpával. A nagyon gyatra minőség miatt nem sokáig maradt az autóban. Ahogy terített a proji, már az is erősen gyatra, foltos volt, és leginkább 2 tojást láttam az aszfalton+ ezek mellé a fényerő szinte a gyári lámpa+" izmosabb" halogén szintjének felet meg. Ehhez jött még, a reflektor röhejes kivitelezése. Mintha 2 szívószálon keresztül jött volna a fény. Hogy jobban érzékeld (nem röhög) mintha 1 forgalmi sávon belül maradt volna ,se fel, se oldalra semmit nem láttam, mintha alagútban mennék. Havernak H Astrába volt ilyesmi, nappalifényes lámpa. Maga a menetfény sem volt szuper, gyenge és nem volt egyforma színű, fényerejű. A refi úgy van megoldva, hogy a tompított projektorra van ráeszkábálva egy távtartó, annak a végére meg a refi foncsor, így mozognak együtt le-fel. Viszont nem valami stabil, rossz úton lötyögött neki az egyik oldal+ csálén ált. Szét kellett szedni a lámpát, hogy begörbítgessük egyformára a két refit, mert egyik jobbra le, másik balra fel világított, ha a tompított egyformára volt belőve. Mindezt 75 ezerért vette vadonat újan. Aztán mikor megunta a halovány fényerőt kicserélte a gagyi projektort egy gyári Tigra halogén projektorra.. Így járkált még fél évig, aztán bemattult, meg hajszálrepedezett a búra és inkább vett 2 gyári xenon lámpát bontottan. Ami vagy 2 éve hibátlan. -
Calogero
addikt
válasz
gabipaci
üzenetére
Távolsági fényszóróra vonatkozó további műszaki feltételek
42. §(5) A távolsági fényszóróhoz alkalmazható olyan elektromos kapcsolás is, amellyel a távolsági fényszóró minden más világító és fényjelző berendezéstől függetlenül - a kapcsoló működtetésének az időtartamára - bekapcsolható; e kapcsoló elengedésekor a távolsági fényszórónak ki kell aludnia.
-
zenke
aktív tag
Hali!
Astra G, 1.7 dti és 2.0dti motorokról mi a vélemény?
Ma meghajtottam egy 1.7dti-t 75lóval. 310e km-el.
Első pár km-n nem ment valami jól. Aztán 1-2-3 ban jó párszor leforgattam 5000-ig, mögöttem szép nagy koromfelhő volt az elején, aztán már semmi. Gondolom kitisztult. Nem is ment olyan rosszul utána. De a 2.0 szimpatikusabb.
Mit érdemes tudni ezekről? Esetleg 2.2 ?
-
válasz
_seth_
üzenetére
Ha tudsz róla műbizonylatot mutatni, le fogják vizsgáztatni. A nappali fénynek csak meg kell felelnie az előírásoknak, mindegy hová kerül utólag.
Azt viszont tudnod kell, hogy a legjobb fényhasznosítása az eredeti fényszóródnak van. Sokan azt hiszik, hogy a lencsés jobb fényt ad, pedig nem. Pontosabb a vetített kép, ugyanakkor a takarások miatt kevesebb fény jut az útra.
Szóval sokkal jobban be tudod lőni, de nem fogsz jobban látni.
Az utólagos xenont én kiszedném, mert most előírás, hogy ha lebuksz vele (lámpamosó nélkül könnyű), azonnal bevonják a forgalmid. -
Calogero
addikt
válasz
_seth_
üzenetére
Világító és fényjelző berendezések
6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet55/A. § A nappali menetjelző lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek
(1) A gépkocsit fel szabad szerelni két, menetirányban fényt kibocsátó nappali menetjelző lámpával.
(2) A nappali menetjelző lámpa csak színtelen (fehér) fényt bocsáthat ki.
55/B. § A nappali menetjelző lámpára vonatkozó további műszaki feltételek
(1) A gépkocsira csak jóváhagyási jellel ellátott nappali menetjelző lámpát szabad felszerelni.
(2) A nappali menetjelző lámpákat a gépkocsin a következőképpen kell elhelyezni:
a) az átvilágított felület alsó széle az úttest szintjéhez 0,25 méternél közelebb és attól 1,50 méternél távolabb nem lehet;
b) az átvilágított felület külső széle a gépkocsi legszélső pontjától 0,40 méternél távolabb, a különböző oldalon lévő lámpák átvilágított felületének belső szélei egymáshoz 0,60 méternél közelebb nem lehetnek, azonban az olyan gépkocsin, amelynek a teljes szélessége nem éri el az 1,3 métert, a belső szélek közötti legkisebb távolság 0,40 méterre csökkenthető.(3) A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy csak a helyzetjelző lámpákkal együtt legyenek bekapcsolhatók, de - kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet - automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(délutánra már kell az autó)
Esőre áll most is ezért a ködlámpának még nem álltam neki.