- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Nem azt mondtam, hogy jobb az Ecotec, hanem, hogy szerintem számomra jobb. Nincs összehasonlítási alapom, de papíron picikét izmosabb, lehet pörgetni, veszi a fordulatot, tetszik. Egy nagyobb köbcentis nyolcassal lehet ugyanott vagy, és még fogyasztásban is jobban jössz ki. Aránylag sokan problémáznak rángatásról, leállásról, misztikus hibákról, de rendszerint valamelyik nyolc szelepes az áldozat. Ezzel szemben többen írják, hogy ezek a motorok igénytelenek, mármint kivisznek a világból is.
Én 290-ért szereztem meg egy elárverezett 98-as Sedan-t. Caravanhoz képest csak apróbb dolgokat tudok belepakolni, de két mázsa szénnel vígan szaladgálok. Csak fékezni ne kelljen
Vezérlés csere szíjjal, görgőkkel, vízpumpával, munkadíjjal 50k körül lehet.
Ha biztosra akarsz menni féktárcsák, dobok, betétek, pofák, folyadék csere 30-40. Aztán jöhetnek az eltitkolt hibák
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/500GB használt, megkímélt 82% akku
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest