Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Akkormostakkor végülis mondhatjuk, hogy hőhidat képeztek az ablak beszerelésekor, vagy nem mondhatjuk?
-
Mawyx
őstag
válasz
FehérHolló #52564 üzenetére
Ha nem vagy hozzá bejelentkezve, ha nem ott van a kartonod, akkor 1k alkalmanként, de bárkihez (aki befogad) jelentkezhetsz. Odamész, elmondod,hogy öt szeretnéd háziorvosodnak választani, mit szol hozzá. Ad egy köteg papirt, amit kitöltesz, milyen betegséged van, iszol-e alkoholt, volt-e mütéted stb, aztán a régi háziorvosodtól kikéri a kartonod és onnantol ez az uj lesz a te háziorvosod.
Aztán ha mégse hozzá jársz, mert akármiért, akkor az 1k. -
válasz
szőröscica #52582 üzenetére
barátnőm is nem rég rendelt (ugyanezt a csomagot + pár szappant), egyelőre nagyon meg van vele elégedve, pont tegnap említette.
a cég már maga más tészta. miután megrendelte a cuccot pont olvastam integra dicsérő kommentjét róluk, szóval rendeltem magamnak is szappanokat, amik egyébként nagyon bejönnek, attól eltekintve, hogy eléggé szárítják a bőrt. a lényeg, hogy a rendelés kommentjébe is megírtuk, illetve fel is hívtuk őket, hogy legyenek már olyan jó fejek és csapják hozzá az előző csomagrendeléshez, így akkor ingyen lenne ennek is a kiszállítása (kb. 20 perc telt el a két rendelés között szerda este). de ez a hatalmas feladat már gondot okozott nekik, nem voltak erre képesek a 21. században, annak tükrében, hogy ezt még az utolsó hongkongi ebay eladó is megteszi nekem. szóval a második csomagra már ki kellett így csengetni a szállítási díjat. és persze a szállítási határidőt se tudták tartani, csúsztak vele két napot.
szóval maga a termék az tényleg fasza (attól eltekintve, hogy szárít), de a kiszolgálás az csapnivaló. ha ennek fejlesztésébe ölnének annyit mint a hülye facebook postjaikba, akkor talán előrébb tartanának.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #52585 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az elhizas es a cukorbetegseg kozt kapcsolat van.
-
NoLF
veterán
Csodas. Mindenesetre nem testi konfliktusra gondoltam, szellemire. Amig hozzam nem nyulnak, en sem fogok kezet emelni senkire - es termeszetesen kozel sem biztos, hogy en vagyok az erosebb.
Az ilyen tortenetekbol meg altalaban szenzaciohajhaszas miatt csak a vegeredmenyt latjuk, az elozmenyt nem ->igy konnyu itelkezni, akar tevesen. Ettol fuggetlenul tovabbra sem ertem, hoy egy kozteres vagy akarki aki nem rendor, milyen joggal erhet hozzam.
-
lenox
veterán
http://www.kozterulet-felugyelet.hu/A_felugyelok_jogosultsagai
Ott van ugye ez is:
tetten ért személy visszatartása, bűncselekmény gyanúja esetén előállítása
Szerintem nem erdemes konfliktusba keveredni, mert elhiszem, hogy te vagy az erosebb, de azert mar siman leultetnek.
Amugy magam reszerol egyreszt olyan orszagban szeretnek elni, ahol a jegyellenor megel akkor is, ha nem buntet meg senkit, illetve ahol mindenki joszantabol vesz jegyet. De mondjuk ha valaki megsem, akkor szerintem kell ra mod, hogy meg lehessen buntetni. -
Integra
titán
"No, hogy rendbe tegyük a dolgokat, ott voltam a buszon, amin a csávóka is.
Szépen felszállt a Rudasnál, nézelődött, nem akart lukasztani. Amikor az ellenőrök kérték a jegyét pofázott valamit és próbált menekülni a buszon előre, az első ajtóhoz. Amikor látta, hogy több ellenőr jön (öten voltak, két nő), akkor elkezdett kurvaistenezni, próbált lukasztani valamit (nem tudom jegy volt-e) és arról magyarázott, hogy ahol ő felszállt (második ajtó) ott nem műx a jegykezelő. (Nem igaz, meg sem próbálta, de az egyik ellenőr mutatta neki, h jó az..)
Ez után eldurvult a szitu és mire befutottunk a Ferenciekre már ordítva üvöltözött, mint egy elmebeteg. Ekkor az ellenőrök levitték a buszról, szóltak az ott járőröző yardnak, akik igazoltatni próbálták a tagot. Változatlanul üvöltött és szidta őket.. gondolom ez később sem változot.
Tbh teljesen jogos volt az igazoltatás, az ellenőr csajszi szépen kérte tőle a jegyét/bérletét és nem ők kezdték sem az ordibálást sem a tettlegességet. Ez az eset nagyjából rendben van."az természetesen megint egy másik kérdés, hogy kiket alkalmaz a bkv ellenőrnek..
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #52567 üzenetére
El sem tudom kepzelni, hogyan lehet joga egy kozteresnek akar egy ujjal is hozzanyulni barkihez. En vilin mindig ugy utazom bpn, hogy nem ervenyesitem a jegyet, arra varok, mikor jon valami konfliktus. Termeszetesen az elmeletem is megvan ra, mit reagalnek, arra viszont nincs, hogy ok mit lepnenek
Mindenesetre odaig tuti nem jutnank el, hogy harman rangassanak. Vagy ketten. Vagy akarki...
-
BlacKSouL
addikt
Érdekes, hogy most egyszercsak kidobott a ph. Ráfrissítettem a topikra, és már kint is voltam.
Éjfélkor lejárt valami kuki? -
e=mc²
őstag
válasz
concret_hp #52566 üzenetére
Pedig gondolhatod, mert engem ketto is visszautasitott. Igy lett a normal korzeti orvosom a lakohelyem szerinti...
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #52584 üzenetére
azt is megnézném, hogy ha egy szerényebb méretű vállas bunyós alkat lett volna, akkor mertek volna ott ugrálni e valamit.. van egy sejtésem...
concert:
ez semmilyen módon nem menti fel ezeket az aljas mocskokat.. megkapták a lehetőséget, hogy jobbak legyenek. még rosszabb lett.. -
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #52567 üzenetére
Azért megnézném a történést, ha egy járókelő előkapna egy gázstukkert (legális), ami élesnek néz ki, aztán megkérné az urakat, hogy akkor ugyan szüntessék abba cselekményüket...
-
lorcsi
veterán
válasz
szőröscica #52582 üzenetére
meg van végre
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #52573 üzenetére
nem tetszik a rendszer. egy régi rendszert vélek benne felismerni, amire huszonpár éve nemet mondtunk már egyszer. és most új csomagolásban újra itt van, pont azoktól, akik akkor nagy mellénnyel leszavazták a régi rendszert...
-
lorcsi
veterán
válasz
szőröscica #52568 üzenetére
en is néztem ezt az ingyenes szállítást, d esehol nem találom
van valami extra feltétele? vagy más akcióval összevontan ? -
tildy
nagyúr
A cukorbetegseg mar csak ilyen.
Ma beszeltem egy orvossal, kb ugy vettem ki a szavaibol, hogy elobb vagy utobb ramegy az erekre. Nem egyedi problema a csaladban, szoval akar nalam is elojohet.
Meg az a szerencse, hogy ilyen jo munkahelyem van, siman hazakuldtek, hogy ez nekem/neki most fontosabb. ( en meg persze nem tudok megulni a seggemen, es probalok a "futarkodas" mellett, utan dolgozni is. )
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #52573 üzenetére
Melyik nyugati országban verték meg az egyetemi tanárt a saját fejlesztésű augmented reality szemüvege miatt a McDonald's alkalmazottak? Ott is előfordulhat. Az emberi agresszió nincs határokhoz kötve.
De amúgy a BKK-val kapcsolatban tökéletesen igazad van.
-
Tim82
félisten
Édesapád rosszabbul van?
Ha nektek megoldható a budapesti kezeltetés, akkor tennék egy próbát a helyetekben az Irgalmasrendiek kórházával, hogy ők hajlandóak-e fogadni. Apám lábát 2010-ben ők mentették meg (mélyvénás trombózis, fel nem ismert/elhanyagolt cukorbetegség szövődményeként).
De amúgy sebészettel valóban ez megy. Háziorvost (amiről szó volt) azért könnyebb szabadon választani.
emvy: nem mintha bajom lenne a Lenovo-val, mint telefongyártóval, de azért a Gugli ezért is bekaphatja...
FehérHolló: nem szeretném védeni az országot, de szerencsére ilyen nagyon ritkán fordul elő, ha előfordul.
-
Wow, a Lenovo megveszi a Google-tol a Motorolat 3 milliard dollarert? Mennyiert is vettek? 12? (Ebben mondjuk voltak szabadalmak...)
-
Tim82
félisten
Én elhiszem, hogy a gyakorlatban sok orvos valamiért nem hajlandó tudomásul venni, hogy a potenciális betegnek van választási lehetősége, ill. joga, de ahogy lentebb linkeltem, a jog adott (ráadásul kormányzati portál a forrás).
(Ügyeletes rendelés amúgy pont más tészta, az én tapasztalataim alapján is.)
-
Tim82
félisten
A szabad orvosválasztási jog adott, az persze nyilván más kérdés, hogy a háziorvos, akihez menni akarsz, befogad-e. Nálam nem volt ilyen gond, én eleve nem a lakóhelyileg illetékes orvoshoz, hanem a nagyapám valahai háziorvosához jelentkeztem be vagy 10 éve, ő szívesen fogadott.
-
e=mc²
őstag
Ehhez annyit hozzatennek, amikor koltoztem, akkor kerdeztem par haziorvost, hogy kihez mehetek, akkor azt mondtak, hogy a korzetemnek megfelelohoz...
Szoval nem olyan biztos az, hogy ahhoz akihez akarsz. Ha nem vallal el akit szeretnel, akkor ennyi. De a lakcimednek megfelelo rendelonek/haziorvosnak fel kell vennie, ha hozza bejelentkezel.
Teny, hogy ez egy kisvaros es 7 eve volt.
-
Integra
titán
és mehetek én bármelyikhez, vagy rendelve vagyok valamelyik rendelőhöz a lakcímem alapján? tényleg nem tudom, hogy van ez, nem járok orvoshoz, most is csak az egyik edzésem miatt kell betennem a lábam oda, mert sportra alkalmassági papírt kell aláírnia meg lepecsételnie, valamiért kell edzésen nekik egy ilyen papír...
asszem, megtaláltam a palit, akihez mennem kell..
-
Integra
titán
hol dolgozik a háziorvos? azt hol kell keresni?
kukac, help13. kerületben hova kell menni? vagy hogy van ez?
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52547 üzenetére
HI!
nagy rpmmem ertesultme rola hogy siekresen feldugtd:- )
falun, mert a totoyanak sokkalfontosabb mert az tenyegl 90%falun beluludv
neduddki
p.s. es hajlando vot felismerni? hun tart?
-
cattus
addikt
válasz
parandroid #52540 üzenetére
Bearanyozta a napom.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #52541 üzenetére
HI!
jeee egy VakVarnyu e smeg el;- )))
udv
neduddki
-
parandroid
félisten
Ez a dogeweather készen van, baszki. Ennél jobb ma már nem lesz. Sőt, a héten sem. A hónapnak meg ugye már mindjárt vége.
p
-
Thrawn
félisten
válasz
concret_hp #52522 üzenetére
Lehet klónozni is, nem egy nagy művészet.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #52524 üzenetére
Akinek van udvara...
Én mire elérnék a kocsiig, megfagyna a víz
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun #52516 üzenetére
A langyos vízzel óvatosan, ha túl melegre sikerül, akkor elég egy kis feszültség és egy csinos roppanás keretében keresztbehasad az üveg. Láttam már ilyet sajnos.
És fordítva is igaz, nyáron a tűző napon 60-70 fokos ablakra sem jó a csaphideg slagot egyből ráveretni. -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #52472 üzenetére
mégis miről szaporítanák a paprikát ha nem magról?
-
Mawyx
őstag
Ha lesz most valakinek 2014-es januári lejárt felnőtt bkv bérlete, azt szívesen elfogadnám
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus #52517 üzenetére
Hát ha forróvérű a jányzó, akkor hamar párásodik a' ótó.
Node párárul: egyrészt a sorhat fűt, tehát elég jól párátlanít magában is. Másrészt pedig az IS-ben amúgy is úgy van megcsinálva a kapcsoló, hogy ha átállítod a szellőzést, hogy csak a szélvédőre fújjon, akkor magától bekapcsolja a klímát, és 5 másodperc múlva teljesen páramentes a szélvédő.
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #52518 üzenetére
Igen szaporák vagytok akkor.
Örök dilemma, hogyha szakad a forint mint most, jó lenne váltani, de nem merek, mert mi van, ha durván elszáll az árfolyam. Ha meg visszaáll 300 alá, akkor azért nem.
-
válasz
Winner_hun #52516 üzenetére
ha jól van beállítva a szellőzés, akkor amúgy sem párásodik az ablak. mondjuk néha a hátsó oldalablakok igen, azzal még nem jöttem rá, mit kellene csinálni
-
Winner_hun
félisten
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
aurós rezsicsökkentést!
nonprofit államot..! :-) -
Tim82
félisten
válasz
Melack #52504 üzenetére
Kitaláció vagy valóban megjelent?
fokukac: csak neked, csak most.
-
Melack
veterán
"Nem számítottunk ilyen hirtelen érkező jelentős mennyiségű csapadékra hó formájában. A FőKefe emberei és gépjármúvei folyamatosan dolgoznak a budapesti útvonalak mihamarabbi járhatóvátételén" Jó lesz?
(#52505) Tim82: előre dolgozom nekik
De mindig ehhez hasonló sablon jön elő....
-
Tim82
félisten
No, akkor Budapesten is hó van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest