Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
FehérHolló #53395 üzenetére
Voltam a hétvégén vezetéstechnikai tréningen, előttem egy skodákból és opel astrákból álló csoportot volt szerencsém végignézni. Gondoltam, hogy ez tuti céges rendezvény. Tolták is neki mint az állat, tipikus területi képviselő fittipaldik voltak, 1-2-t leszámítva úgy forogtak a fellocsolt műgyantán, hogy öröm volt nézni.
Egyébként néhány kivételt leszámítva tényleg kitapossák ezeknek a céges kocsiknak a belét, látom a környezetemben. Amit nem gyilkolnak, azt meg jó eséllyel megveszik majd saját használatra később a munkavállalók.
-
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #53397 üzenetére
Azért mondjuk egy mól helyében mérges lennék, ha nem végezték volna el a kért szervizelést megfelelő minőségben. Meg az is biztos, hogy valaki a megrendelői oldalon is ellenőrzi a minőséget.
Én is úgy szeretnék meghalni, hogy tízezer euróban kerek örökségem legyen, és az örököseimet ímélcím alapján azonosíthassák!
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #53395 üzenetére
HI!
aha meg a mo-imarkaszervizek persze Kicscsoka, akaorm ondani VakVarnyu ogyne foleg a vlasag ota, persze...
udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
Mára, a postaládámból
Kedves,Én Barrister Philip L. Elmigh. Én vagyok a személyes ügyvéd későn Engr. P. (halott) nevezzük az ügyfelemet. A nemzeti az Ön országában.
Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a néhai ügyfél, aki az országot elhagyta US $ 16,200,000.00 öröksége az egyik vezető bank itt. Ez az örökség készen áll, és a bank megkért, hogy lépjen kapcsolatba a legközelebbi hozzátartozóját kell alkalmazni az átadás. Meg kell állni érte.
Én az összes dokumentumot örökséget. Ez a transzfer kockázat mentes. Ez 50%-kal az Ön számára és 50% nekem. Válaszoljon az alábbi információkat:
Név: ...
Név: .....
Az Ön címe: ....
Telefon: ....
E-mail cím: ....
Foglalkozás: ....
Életkor: ....Szükségem van azonnali választ, ezért fel kell készülnünk egy alkalmazás, és küldje el a bankba. Adok neked további részleteket, ha válaszol. Kérem, meg kell küldeni a választ, hogy az én személyes e-mail (pelmigh@yahoo.com)
Köszönjük és továbbra is áldott.
Philip L. Elmigh,
Sanior ügyvéd, Lome Togo. -
FehérHolló
veterán
válasz
neduddki #53394 üzenetére
Aztán meg elkapnak drogterjesztésért, mert egy ellenőrzés során kiszagolja a kutyuli.
Csak a lehetőségeket veszem számba. Egy rendes forrásból származó céges autó meg biztos szerviztörténettel rendelkezik. Más előnye nem nagyon van, tudom. Én is szanaszét hajtottam őket.
-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló #53393 üzenetére
HI!
akko a inkabb a nav kalapcsolos odala:- )
udv
neduddki
-
FehérHolló
veterán
Tudtok esetleg olyan licitoldalakat, vagy csak sima hirdetőoldalakat, ahova leasingcégek/bankok pakolják a kiszolgált céges kocsikat?
kukac: Bocs, a múltkor akut hozzászólásfoshatnékom volt, csak későn esett le, hogy mp3 cd.
A másik témára pedig: nálunk egy kolléga azért nem fogadta el az új ültetést, mert 4 másik emberrel került egy légtérbe. Valahol a produktivitás a cél, máshol pedig a költséghatékonyság. -
-
fokukac
nagyúr
Na, megvan az új, harminckettedszerre is módosított alaprajz. Pénteken költözünk (hetedszerre, mióta itt dolgozom).
Egy sötét lukban fogunk ülni, konstans neonfényben, 70-en egy légtérben. Boldogságom határtalan. -
Tim82
félisten
válasz
-secret- #53383 üzenetére
A Wikipedia szerintem megérdemli.
Nekem mondjuk a sok-sok
elbacottönfeledten eltöltött óráért. -
válasz
fokukac #53375 üzenetére
hat a 80-as evekbo l masfelet sikerult csak abszolvalnom
tbs:
szerintem vannak jo termekeik, foleg a rudi, a tej es a kakao, meg a tejivokban forgalmazott peksutik. a tejfolukkel van valami, azt mar sok helyrol hallottm, hogy nem az igazi, nekem sem izlett. de a joghurtjaik is finomak. -
tbs
addikt
válasz
bandus #53373 üzenetére
Divat. A Cserpes csokija nagyon "kakaós", nem igazán csoki, a "túrója" meg inkább rikotta mint túró... Nekem nem ízlik.
Pár kollégám preferálja a Cserpes cuccokat, de... Igazság szerint mi nagyon sok tejterméket magunk állítottunk elő igazi tehén igazi tejcsijéből - és a cserpes cuccoknak kujvája nem olyan íze van, mint amit megszoktam kiskoromban egy tejföltől/túrótól/tejtől/joghurttól/kefírtől/vajtól... Biztos az EU élelmiszeregészségügyi előírások irtják ki belőle az ízt és teszik "lisztessé" pl. a tejföljét... -
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #53377 üzenetére
Persze, csak úgy meglehetősen lassan megy.
üdv, föccer
-
Winner_hun
félisten
7. eBay-es csetes ügyfélszolgálatos csak leszedte az ismételt limitet...
-
-
föccer
nagyúr
válasz
concret_hp #53369 üzenetére
Megpróbálták Kínába bevinni. Csak azzal nem számoltak, hogy aKínaiak nem nagyon esznek túrót.
üdv, föccer
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53369 üzenetére
Az indiai munkatarsam szerint kifejezetten rossz ize van
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp #53367 üzenetére
Chicagoban talaltam egy orosz delit ahol lehet kapni. Na nem a magyart hanem az ororszt, de szinte ugyanolyan izu
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #53355 üzenetére
vettem még 1 pakkot, biztos ami biztos
16db óriás rudi ezresért azért eléggé bestbuy lenne, a sima 30 grammosról van szó
-
BlacKSouL
addikt
a b itt mit rövidít? asznivaló?
vonatkozó smiley a fogalmazás hiányosságainak kiküszöbölésére, a mögöttes gondolat árnyalására:
-
fokukac
nagyúr
a b. nejem megkért, hogy csináljak neki válogatáscédéket a kocsiba.
Rég csináltam már ilyet. A Nero hogy reagál, ha behúzok neki egy 24 bites flac-ot, hogy írja ki? és ha netán egy 88 KHz-eset húzok be? Esetleg egy 96 KHz-eset?
vajon belefagy, v. elírja?
Vagy jobb, ha nem piszkálom nem CD-szabványú (44,1 kHz, 16 bit) felbontásokkal? -
fokukac
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #53354 üzenetére
ha óriás rudi, akkor megértelek
ha nem, akkor hangulatember vagyEQMontoya: Szerintem a ZTE wifije a szar, bár még kevés tapasztalatom volt vele. 10-20 nap, mert ennyit voltam azóta Pesten.
-
concret_hp
addikt
tiszta amatőr vagyok, a múltkor (hónap elején) ezresért volt 16db túró rudi a teszkóban, febr 24-25 körüli lejárattal én meg csak 2 adagot vettem. már csak 7 db van
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica #53351 üzenetére
A router, amit adnak, az valami félelmetes módon foshalom. Ha meg tudod oldani úgy, hogy azt csak modemként használd (akár saját modemmel), és saját routerrel, akkor szerintem nem lesz vele gond.
A ZTE rotuerük, az olyan szinten fosputtony, hogy wifin packet loss volt a pingben.
-
BlacKSouL
addikt
Másnak is baszakodik a upc net, vagy csak engem tüntetnek ki, mert jövő vasárnap letelik a hűség, és felmondtuk velük a szerződést?
-
B1T3
addikt
Ő sem szívbajos.
Ez a kép ugrott be róla.
-
fokukac
nagyúr
Valaki írta itt, hogy drágák a vinyók.
most nézem, hogy 27 ezerért 3 terást lehet venni, azért az már elég korrekt szerintem.Tényleg, 4 terás vinyót vett már valaki?
Ahogy néztem, most már kezd árban lenni az is. -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #53338 üzenetére
-
bobsys
veterán
Adobevallasok keszek vannak, 3 heten belul mar erkezik is az elso adovisszaterites (az allamiak lassabban utalnak)
-
concret_hp
addikt
bitcoin vadászok arattatok?
-
tildy
nagyúr
válasz
Pttypang #53336 üzenetére
Tudtunk róla, mikor vettem a repjegyet tervben is volt, hogy utazunk rajta. De mikor ott voltunk, benn a város közepén laktunk, mindenhova gyalog mentünk, mert közel volt minden, és nekem meg totál kiment a fejemből. Esmeinnek jó a memóriája, de ő is elfelejtette. Cavinton. Vagy lista legközelebb.
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #53334 üzenetére
Nem, mi olyan hulyek vagyunk, hogy nem nezunk utana. Nem tudunk sem a vasa museumrol, sem a Skansenrol, sem az ovarosrol.
De most komolyan, hogy kerdezhetsz ilyen hulyeseget?
Kiment a fejunkbol a metro, ennyi. Majd megyunk legkozelebb is.
Kozben mutottek edesapamat is, neha azt sem tudtam, hol all az agyam. Amputaciorol van szo, ha erdekel.
-
tildy
nagyúr
Bakker, hogy mi mekkora b.lfaszok vagyunk. Kihagytuk a stockholmi metrot, mondvan minden gyalogolhato tavolsagban volt.
-
Integra
titán
-
-
válasz
kételkedem #53324 üzenetére
figyelmesebben olvasva lathatod, hogy a tulajra ertettem. az auto itt van szemben.
-
lehet barmit kezdeni egy oraja visito riasztoval? nem tudom hol lehet, vagy mi a banatot csinal annak a szemetdombnak a tulaja, de mar megorulunk tole. a rendorseget van ilyenkor ertelme kihivni, tehetnek barmit torvenyesen?
-
fokukac
nagyúr
Látjátok, mi ennyivel jobbak vagyunk.
Mondhatnám, jobban teljesítünk -
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
és igen.!
idén először hazaértem világosban.
persze, csak mert péntek van.meg is jött egyből a femilifrosztos tülkösautó, meg a szomszéd nyanya az onokákkal, de hát ez már csupán részletkérdés
-
tbs
addikt
Nolfie, lett egy új a GuldenDraak mellé. Kasteel Rogue.
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #53311 üzenetére
nincsen korhatár. viszont kikötés, hogy a kiskorúaknak a szülők aláírása is szükséges. ekkor az orvos segíthet.
-
Integra
titán
belgiumban eltörölték az aktív eutanázia korhatárát. az első ország.
-
Integra
titán
válasz
FehérHolló #53305 üzenetére
legközelebb neked külön szájbarágót fogok írni
-
Integra
titán
válasz
concret_hp #53303 üzenetére
2 napi fizuja a bírság+elszállítás kifizetése
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- SzoftverPremium.hu
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest