- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
Mawyx
őstag
Úgy elsóztam a zöldséges húst, hogy még borítottam bele fél kg zöldséget, de még mindig épphogy csak rá birom magam beszélni, hogy ugyan csak nyeljem már le a falatot.

-
Integra
titán
válasz
FehérHolló
üzenetére
volt nekem, de persze szokásomhoz hűen akkor sem követtem a nagy és kiváltságos moderátorok tanácsát és nem kértem tőlük semmit (de lehet, hogy akkoriban még ilyen nem is volt), hanem direktben megbeszéltem a főnökkel (ahogy én ezt korrektnek és helyesnek tartom mai napig is), amire persze a "jedi" tanács "kiemelkedő" tagjai jól meg is sértődtek..
aztán később valami vitám volt valakivel, és ekkor valami szánalmas indokkal elvették anno (még az avatarom is elakarták, aztán nagy kegyelmesen megkönyörültek és a csak rangom vették el. persze arcatalan az összes a mai napig, mert ehhez már nem volt vér a pucájukban, hogy vállalják magukat név szerint). utána osztotta valami moderátor az észt még egy darabig privátban, nem vettem igazán egyenrangú partnernek, mert hülyeséget beszélt.. úgyhogy ez van
-
Integra
titán
válasz
Rypejakten
üzenetére
köszi, valami ilyesmire gondoltam én is, csak nem akartam ismét a kőbunkó szerepében tisztelegni...

már amúgy is önmagában itt hasal el a dolog (de nagyon csúnyán): "Ők egy meghívásos "klub" tagjai, melybe a leendő tagokat a moderátori jogköröseink jelölhetik"
a moderátori kör olyan, amilyen... aki elég ideje van itt, úgyis tudja miről beszélek.
-
FehérHolló
veterán
Utcán sportkocsin egy TV antenna a spoiler.
Aliens. -
Integra
titán
valaki magyarázza el nekem, hogy mi ez a közösségépítő rang

-
EQMontoya
veterán
Tököndöföm magam. Káresemény nélkül 5%-ot drágult a cascom tavaly óta. Igaz, az autó öregedett egy évet, ment is bele 25e km, meg fizetni se kellett semmit, de drágul. Asszem, ezt se fizetem be, már csak elvből sem.
Idióták ezek, na. -
Tothgera30
veterán
-
pohár
félisten
huh, azért ez a hajrá Paks felkiáltás kicsit erős volt Bayer szájából... kellett nekem Echo tv-t néznem

-
bobsys
veterán
17 vagy 21 napra menjunk Magyarorszagra?
-
Ez az M1-es konstans népbutítás, a teljes hiánya még az objektivitás látszatának is, valami elképesztő.

Mong Attila (volt tévés-rádiós újságíró) csinált egy Obersovszky-válogatást január óta, rezsicsökkentés-orosz barátság témakörben, komolyan mondom, sokkoló így egyben.
De mégis ajánlott végighallgatni, hiszen elképesztően jól összefoglalja, hogy mi folyik ebben az országban. Minden este, főműsoridőben.
-
Integra
titán
szörnyen gyenge ez a tatuu zenekaros ruszki bevonulás
(kicsit csalódott vagyok, hogy vityát nem láttam ott büdösködni putyin háta mögött, mert azért egy ország évszázadnyi rabszolgasorsba taszításáért szerintem minimum illett volna egy hipervip jegyet kapnia erre az alkalomra..) -
bobsys
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
El am, valami kis kocsog, de a lakasban levo kb $2000 mar nem talalta meg (eppen keszpenz felhalmozas volt az USAba koltozes okan) es nem vittek el sem laptopot sem credit kartyakat szoval meg mondhatom is, hogy olcson megusztuk.
Bajdovej a hazassagi gyurum az egy tok sima feherarany semmi csicsa, levenni meg nem szoktam csak itthon ha szerelni kell valamit. -
válasz
bobsys
üzenetére
Elvitte a Drágaszágot valami gonosz hobbitka??

ui. sose fogom megérteni, hogy mi értelme van a gyűrűnek. Az ékszereknek.
pláne, hogy férfi létemre gyűrűt hordjak?Én, ha egyszer lesz ilyenem, tuti, hogy a széfben fogom tárolni, el ne hagyjam valahol, mint az egyik barátom a toszkánai nyaralásuk során.

-
bobsys
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Az itteni gyemant arakhoz kepest Magyarorszagon olcsobb, raadasul az elozot is csinaltattam ekszeresszel es nagyon szep lett, boltban nem talaltam olyat amilyet szeretnek.
(#53042) Kalandor: hogy ha 30 év alatt nem verték agyon - jo meglatas

(#53043) lenox: tudom csak mar nem emlekszem az elozo milyen volt a princess cuton kivul
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Kalandor
üzenetére
13240 ft-ra jön ki ennél a kereskedőnél a grammra a fazonarany.
Most találtam egy ékszerészt a nagyenyed utcában, 12000 grammja és persze ő adja az aranyat, olyat csinál, amilyen csak szeretnénk és századmilliméterre pontosan az ujjunkra lesz csinálva, ingyen véséssel, ha szeretnénk. Ha viszek törtaranyat, akkor abból 6000-ért csinálja. (akár fél gramm, akár az egész)
Nagyon szimpatikus volt az öreg, kis üzlet, 30 éve óta ott van, 99%, hogy nála csináltatunk, és nem is csak az ár miatt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Gondolod?

Na akkor hallgasd meg innentől ezt, és aztán vesd össze az idei teszteken rögzített hangokkal.
Aztán ebben meg van pár összehasonlítás mondjuk pl. a 2013-as verzióval. Na itt érezni igazán a különbséget
És hogy mennyire inkább a régi turbósra hasonlít a mostani.Nyilván eltelt azóta pár év, de hiába a technikai fejlődés, a motorhang akkor is megmutatja az eredetét.
Az utóbbi években visítós F1 hangot most felváltja a fütyülős F1 hang
Majd kíváncsi leszek mikor tesznek rá ilyet
-
BlacKSouL
addikt
Azt figyeltétek, hogy az új F1-es motorok hangja kísértetiesen emlékeztet a 85-86 környéki 1500 Le-s motorok hangjára? Mondjuk azokkal vannak most legszorosabb rokonságban. Jövőre, vagy 2 év múlva jönnek majd a vízbefecskendezők, és így, 25 évvel az akkori állapotok után eljutunk ismét oda, hogy feltalálják a 40 évvel ezelőtti technikát

-
B1T3
addikt
Ha inspiráció, akkor mondjuk Satriani, Malmsteen.
Persze soha nem fogok még a közelükbelátóvonalukba sem érni, de úgyis az a lényeg, hogy legyen plusz egy értelmes hobbim, ami önmagam szórakoztatására tökéletes.(#53032) Thrawn
Természetesen, kézbe veszem, és azonnal így fog menni.
-
B1T3
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jó lenne, ha már olyan szinten állnék, hogy párhuzamosan megy a gitározás és az éneklés.

Szerintem nyáron veszek valami olcsóbb akusztikus gitárt, és próbálok kezdeni vele valamit autodidakta módon. Csak egyelőre még a gitárokról sem tudok semmit, mert így nyilván nem fedte az érdeklődésemet.
-
BlacKSouL
addikt
Ma reggeli zöldségköret:

Kissé megbetegedtem. A mézes HP-t nem fotóztam le. De az esti forralt bort még le tudom..
Pusztujjjanak a kórokozók..
-
EQMontoya
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Nekem külföldről is vannak innen-onnan lesújtó céges tapasztalataim.
Japánoknál megvan az akarás jól beszélni az angolt, de annyira más a gondolkodásuk és a saját nyelvük felépítése, hogy sokszor nagyon furcsa mondatok jönnek ki belőle.
Inidiaiak jááájjj, az katasztrófa írásban és szóban is.
Spanyoloknál voltam kint pár hónapot, van néhány ember, aki jól beszél, de a legtöbb katasztrofálisan. Pont ezért nem is szeret, és frusztrálja, ha kell, szóval nem egy élmény velük dolgozni külföldiként. Portugálok hasonlóan, ott mondjuk kisebb volt a minta, de abban több volt, aki normálisan beszélt.Németekkel nagy általánosságban pozitív tapasztalatom van, tudtak angolul és meg is tudtak szólalni. Az más kérdés, hogy ha köztük élsz, tehát nem a külföldi céges kontakt/ügyfél vagy, akkor nagy eséllyel elvárják, hogy szenvedj a némettel.
A fentiek egyébként úgy értendők, hogy én sem jártam soha anyanyelvi területen, egy CAE-m van össz-vissz.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Klasszikust okít, szerintem mutat és mond mindent, mondjuk igaz, hogy elektronyos...
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Én tavaly elkezdtem, de a hetente egyszer héba-hóba kézbe veszem, az nem tűnik elégnek. No meg van pár akkord, aminél teljesen elakadtam, valószínűleg eleve rosszul próbálom lefogni őket - főleg, amikor egyszerre sok húrt kell fogni, az nem akar összejönni. Youtube videókat meg nagyon utálom, mind úgy indít, hogy játsszuk el ezt, vagy azt, teljesen kezdőknek, nulláról, erre ledarál négy akkordot, hogy ezekből áll a dal, véletlenül sem mutatja a pengetést, hogy fentről le, vagy lentről fel, vagy mikor hogy, először eljátssza fele tempóban, közben folyamatosan hülyeségeket beszél, és akkor közli, hogy látod, már tudjuk is. Ja, bazmeg, te tudod, én még a második akkordot próbálom lefogni.
Ja, odáig azért sikerült eljutni, hogy bármikor tudok bármilyen fájdalom, vagy kellemetlenség nélkül egy olyan kb negyed-fél órát ügyködni a fémhúros gitáron, ami nagy szó a kezdeti hólyagok után.
Viszont közel 20 év után vettem egy fuvolát (ebay rulez), hogy konstatáljam, hogy baszki, ezt is újra kell tanulnom, hiába toltam 8 évig.
Ellenben magyar népdalok furulyán még mindig mennek. Yay.p
-
Cimbalmom nem jó játszani az biztos, mert beesnek a lapok a húrok között

Szép Péntek reggelt mindenkinek. -
basszus, öregszem.
miután hazaértem a kocsmából, gitározás közben (!) begörcsölt a hátam.
Pedig nem is Peter Townsend-es mozdulatokkal operáltam.Tudom, hogy ez jel, hogy aludni kéne menni, de akkor is.
Ilyet...
Eggyel több Unicum kellett volna, és akkor nem kezdenék ilyen veszélyes műveletbe éjszaka.de ha a háton fekszem a földön, még egész jól megy Hendrix.
-
válasz
bobsys
üzenetére
ez vmi amcsi szokás lehet, mert a szaharában a texasi főnökeim se nagyon szerették leállítani a motort :-) kint 50 fok volt, a Land Cruiser meg járt az iroda előtt akár órákig is, hogy jó hűvös legyen, amikor a főnök majd beül :-)
Mit nekünk global warming, átszámolva 30 Ft volt 1 liter gázolaj :-) -
bobsys
veterán
Valaki reggel megallt a parkoloban es bejott az epuletbe dolgozni. Csak a kocsijat felejtette el leallitani (start gombos inditos) es azota megy alapjaraton, de legalabb jo meleg lesz mikor beul

-
bandus
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem de.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Pedig Te még idősebb vagy, mint én.

-
nézegessétek inkább ezt.
Budapest 360° air view
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest