Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csyppa
senior tag
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #53597 üzenetére
Szerinted hogy néz ki most ngabor2? Köze nincs ahhoz a szakállhoz, mint amikor megismertem
Anno gondoltam megviccelem..vágtam a szakállát és felsikítottam, hogy jaj belevágtam..sajnálom le kell vágni, mert így nem jó
Erre Gábor nem érdekel, nem vágjuk le, így megyek dolgozni, de nem vágjuk le
Na de évek alatt már kis ízléses körszakállra leimádkoztam(#53598) Integra Még hamar elfelejtetted
-
Integra
titán
válasz
PindurAnna #53596 üzenetére
bevallom egyet sem tudnék felsorolni a képen látható pontokból
ami számít: így érzem jól magam, és a nők imádják. kellemeset a hasznossal
-
FehérHolló
veterán
válasz
PindurAnna #53596 üzenetére
ha nem tetszene a szakáll, már rég tettél volna ellene.
más kérdés, hogy engedné-e. -
Integra
titán
válasz
PindurAnna #53592 üzenetére
mostantól ezek is eszembe fognak jutni, ha végig simítok a szakállamon
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
Tim82
félisten
-
FehérHolló
veterán
Engem baszogatnak, hogy miért használom a non-APH kifejezést mindarra, ami nem APH, amikor a kedves kolléga olyan követelményeket ír, hogy:
An algorithm shall calculate the schedule. (mindenféle kifejtés nélkül)
meg
The schedule shall be ideal.Tetőpontként pedig ellenőrizzem le péntek kibaszott éjszaka, hogy a többi (2000 fölötti számú) requirementben tényleg nincs-e semmiféle említés/specifikáció arról, amiről alapban csak nekem szabadott volna egyáltalán írnom, és ezt mindenki jól tudta.
-
fokukac
nagyúr
válasz
gaborbol #53586 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lenne, ha azt mondaná, hogy kubai menekült...
Bevándorlók által alapított országba a világon a legnehezebb bejutni.
Az indiánok is ott cseszték el, hogy nem volt nekik ilyen fasza bevándorlási hivataluk és vízumrendszerük...-----------------
Más téma: azért ez a forex veszélyes ám. Megnyomtam a sell gombot, és 1 percen belül kilőtt. Azért ilyenkor kicsit b.sz az ideg.
-
gaborbol
őstag
válasz
Viszlát #53553 üzenetére
Grat! Ez annak az interjunk az eredmenye amit irtal?
Gondolom H1-B-t vagy zoldkartyat fogsz kapni.
A H1-B az ideiglenes vizum, de akar 5-10 evig is el lehet hosszabbitgatni viszont nem szamitasz allando lakosnak, tehat nem jeletkezhetsz allampogarnak 5 ev elteltevel. H1-B bol lehet atkerulni zoldkartyara(allando lakosnak), de nem egyszeru. A cegnek bizonyitani kell az itteni munkaugyi hivatal fel, hogy nem talal itteni embert a poziciora es ezert kellesz. Hirdetnie kell legalabb haromszor elore jelezve a munkaugyi hivatal fele, konkret meghatarozott itteni berezesnek megfelolen, leirassal a legnepszerubb allaskereso formatumokban.
Le kell jelenteni az osszes allasra jelentkezett a munkaugyi hivatal fel megfelelo indoklassal,hogy miert nem voltak megfelolek a poziciora. Ha 3-5 fonel tobb jelentkezik szinte lehetetlen lenne bizonyitani, hogy miert csak iskizarolag te vagy az egyetlen jelolt. Sot a munkaugyi hivatal ki is szokott kuldeni ellenoroket akik jelentkezonek adjak ki magukat... hogy tenyleg korrektul ment-e a felveteli eljaras.
Ilyenkor szokta a HR-s beirni, hogy de kell hogy beszeljen magyarul anyanyelvi szinten, meg legyen 2 ev gyakorlata europai arruszallitas teren kisteherautoval meg amit csak el tudsz kepzelni.Ha zolkartyat kapsz ami valoszinubb akkor allando lakos leszel ami feljogosit arra, hogy 5 ev elteltevel allampolgarsagot szerezz, ami lehetove teszi, hogy a biztonsagi atvizsgalast kovetoen allami intezmenyekben is bejuthass/dolgozhass, ergo noveli az ertekedet, valamit szinten jogosult leszel itteni nagyon minimal nyugdijjra/rokkant nyugdijjra egyebb tamogatott EU ellatasra. (ha meg lesz belole valami amikor mi odakerulunk)
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #53584 üzenetére
én az állítólagos 100 ezer aktivistát nem tudom honnan jött. ennyien be akarják nyalni magukat valahova?
-
parandroid
félisten
válasz
bandus #53583 üzenetére
Ne legyenek illúzióitok. Másfélmillió vallásos őrült a narancs oldalon, több, mint félmillió a piros oldalon, és ugyanennyi a nagyonpirosfehérzöld sarokban. Ráadásul utóbbiak és a narancsosok között van egy jelentős átfedés. És ezek lelkesek, aktívak, hangosak, és mindenre képesek a hitükért és a vezetőikért, szemben a csendes többséggel, aki már minden oldaltól sugárban hányik, és esélye sincs, hogy olyat válasszon, aminek értelme is lenne.
Élni még éppenséggel lehet, csak éppen azt nem tudod, hogy a szektor, amiben te dolgozol, mikor kerül sorra, és lehetetlenedik el ezzel az egzisztenciád. Onnét kezdve vagy éhen döglesz, vagy beállsz valamelyik táborba, vagy szép csendben elmormogsz egy káromkodást az összeszorított fogaid között, és elkezded újra felépíteni az életed. De akkor már érdemes elgondolkodni rajta, hogy érdemes-e ugyanott, ugyanolyan körülmények között, ahol megint ugyanúgy elveszíthetsz mindent egyik napról a másikra, vagy inkább dobbantasz, és keresel egy kiszámíthatóbb környezetet. Vagy rakhatsz barikádokat, és dobálhatsz molotov-koktélt, miközben lőnek rád, és még az is lehet, hogy sikerül elkergetni az adott pillanatban legfelül tanyázó gazembert, és kezdődik minden elölről, mert az imént említett vakhitű horda bármikor újra megválaszt egy ugyanolyat, ha nem ugyanazt.
p
-
válasz
FehérHolló #53582 üzenetére
a szomorú igazság. nem értem, hogy hogyan tudja ennyi sok ember nem észrevenni a nyilvánvalót itthon.
-
FehérHolló
veterán
-
PindurAnna
Közösségépítő
Köszönöm szépen
-
válasz
PindurAnna #53577 üzenetére
ahogy írják a két jobboldaliból tudsz a felüljáróra felmenni, onnan pedig mindkettőből lehet balra kanyarodni a hungáriára.
-
szőröscica
addikt
válasz
Igen.
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
ket jobbszekso csak maragya a savba:- )
udv
neduddki
-
PindurAnna
Közösségépítő
Sziasztok. M3as bevezetőn megyek be Pestre, a végén a 3 sávból a középsőn kell mennem, ha a Hungáriára - Thököly felé szeretnék kiérni ugye?
-
neduddki
nagyúr
HI!
aze aki az a qva sata fizikai riszit kitanata llekesen rugdosnam egy kicsit, meg azt is aki a mazzagfokat gyarcsa:- (((
udv
neduddki
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53574 üzenetére
Ahogy írtam: 21 évesen nem hiszem, hogy sok lehetősége volt már bátor, jó Sir Robin-nak lenni, de nem is ez a lényeg - majdhogynem mindegy, hogy nyakon lövik egy háborús övezetben (amihez egyébként nem kellett mást csinálnia, mint a szűkebb otthonában végeznie a munkáját), vagy esetleg egy békésebb, boldogabb országban egy beütő katasztrófában egy ház omlik rá, miközben sebesülteket ment... "kurvának állt, ne lepődjön meg", ahogy gondolom, az összes többi mentős, egészségügyes, tűzoltó, katasztrófavédelmis stb. sem. Na, ez az a mentalitás, ami fájdalmas, politikától függetlenül.
-
parandroid
félisten
Arra a hozzászólásra szándékosan nem reagáltam, egyrészt az előttem szóló mindent leírt, másrészt ne akarok flame-wart.
Kiegészítésként annyi, hogy tisztelet és becsület (Zsolti, a béka mellett) azoknak, akik akármilyen okból kiállnak a fentiekért, én inkább leszek bátor, jó Sir Robin. Főleg azért, mert, amint írtam, a kiállásban sem látok sok perspektívát, már azon túl, hogy megbuktatunk egy hatalomittas idiótát, merthogy ezzel utat csinálunk valami olyannak, ami szerintünk a kisebb rossz. Tényleg nincs jobb ötletem, de ebben meg nem hiszek.
Amúgy jöhetnek a fogadások a kormányzati és oligarchai magángépbeszerzések fellendülésének mértékére Mo-n (esetleg a nemzeti légtársaság megbízható káderekkel való újraindítására), merthogy ezek azért figyelnek és tanulnak, és ugye az lejön a szomszédoknál történtekből, hogy a saját repülő életet (és ami ennél is fontosabb: felbecsülhetetlen vagyont) menthet.
p
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid #53572 üzenetére
Mondjuk az alapállás az, hogy a fórumtárs volt szíves egy huszonegy éves ápolónőre, akit meglőttek, benyögni a mélységesen empatikus "aki kurvának áll..."-kezdetű mondatot. Amihez egyébként én is gratulálnék neki, ez ugyanis egyfajta negatív csúcs, elég sok szempontból nézve is....
Nyilván rengeteg lehetősége volt a csajnak, miért nem ment gyerekként/kamaszként külföldre, meg hogy gondolja, hogy ha már a szűkebb lakóhelyén háború van, akkor esetleg gyakorolná a foglalkozását. Meg lyen nonszensz dolgok.
-
parandroid
félisten
válasz
kraftxld #53559 üzenetére
Igen, én is hasonló indíttatásból indultam el. Gondolkodtam is, hogy érdemes-e, mert ha mindenki dobbant, aki így gondolkodik, akkor ki marad ott? És miért?
Érdemes egyébként figyelni, mi történik a szomszédban, mert ha a fehéroroszokat, és egyéb volt szovjet tagköztársaságokat nem számítjuk, akkor pillanatnyilag nálunk áll ehhez legközelebb a helyzet. Illetve talán a bulgárok előznek még be, náluk már elkezdődött valami, és hasonlóan kilátástalan a dolog: elkergetik a korrupt vezetést, és egyszerűen nincs senki, aki a helyükre lépjen. Egyszerűen nincs alternatíva. Ismerős valahonnét a helyzet?
Ja, megválaszolva az első bekezdést: én ugyan haza nem megyek, ha kell, maradjon ott a ház, nem érdekel, mások buktak ennél nagyobbat is, mi legalább tudtunk újrakezdeni, de a gyerekeim jövőjét nem teszem fel arra, ami a második bekezdésben áll.
p
-
bobsys
veterán
Tudom first world problem meg minden de 5 oras kesesben van a gepem. Ha nem csusztatjak tobbett akkor is hajnali 3 ra erek haza. A keses oka nincs szemelyzet, mert azok meg Minneapolisbol jonnek.
-
válasz
concret_hp #53568 üzenetére
Mostanaban ugyis mindenki allast valt a topicban lassan
-
fokukac
nagyúr
-
MmDorian
őstag
szép estét!
nincs ötletetek, hogy hol lehetne venni parókát és szakállat ? olyanra gondolok, amilyen alannak volt a hangoverben. ha esetleg valakinek van hasonló, és elbizniszelné, ne tartsa magában.
köszi.
-
Integra
titán
válasz
kraftxld #53555 üzenetére
tudod, mikor már semmid sincsen az életeden kívül, mert elvették mindened és teljesen kilátástalan az életed és a jövőd, mert látod, hogy a hatalom tönkretesz téged is és milliókat melletted, akkor könnyen lehet, hogy te is ott állnál, teljes elkeseredésedben és kilátástalanságodban, mert már nincsen semmid amit elvehetnek és te is ott harcolnál, mert rájöttél, megértetted, hogy már csak a szabadságról van szó, hogy nem leszel rabszolga. akik ott vannak, azoknak már semmilyük nincsen.
kurva nagy pofával beszélsz te onnan a szigetről olyan emberekről, akiknek ha picit is utána olvastál volna, hogy mi megy ott, milyen évek óta a helyzet, akkor nem írtad volna ezt, mert kibaszottul undorító megjegyzés, ami semennyire sem vicces jelen témában. verd földhöz a segged és adj hálát, hogy te nem oda születtél és nem onnan indultál, ahonnan ők és maradj csöndben, ha rájuk csak ennyit tudsz megjegyezni.
-
pohár
félisten
válasz
Integra #53535 üzenetére
ezekkel lövöldöznek a sniperek, lőtt képet inkább nem teszek be... egy 21 éves önkéntes ápoló kiscsajt is nyakonlőttek (és nem véletlenük), éppen csak túlélte a műtétet
-
Viszlát
addikt
USA, I'm coming...
-
BlacKSouL
addikt
faszkivan..
mondjuk még az egyik talán mindig megcsíphető, de egyelőre nem vagyok előrébb.. -
fokukac
nagyúr
hát, ebben azért nem vagyok biztos...
képzeld, eladtam a dollárt, majd meglongoltam a forintot. azaz megshortoltam az EURHUF-ot, be is esett 311.5-ig másfél óra alatt.
az euródollár kicsit megviccelt, de még megvan. +95 dolcsi az egyenlegem, de ha picit ügyesebb vagyok, lehetett volna 130 is.El leszek ezzel, úgy érzem.
lehet, felmondok, és inkább ezt űzöm főfoglalkozásként... -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #53538 üzenetére
Nem. A BTC != MtGox.
Huobi, btc-e, bitstamp -> ~$600, mtgox -> ~$130, de utóbbin nem lehet napot óta rendes tranzakciót intézni, gyakorlatilag áll.
-
válasz
concret_hp #53538 üzenetére
Akkor már értem, miért is tölti fél perce a krakent..
-
fokukac
nagyúr
basszus, olyan irodába költözünk hétfőn, ahol még 3g sincs, mert a tűzfalak leárnyékolják.
Egyre kevésbé vagyok elégedett... :-(anya, csak edge van..! :-
-
FehérHolló
veterán
-
concret_hp
addikt
kicsit beszakadt a bitcoin úgy nézem
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #53533 üzenetére
Nem feltételezek nyílt beavatkozást.
-
-
Integra
titán
19mrd usd egy ezer biztonsági sebből vérző chat alkalmazásért... mondjuk pont ezért.. lol
mekkora pénzmosás és tárgyalások mehettek a titkoszolgálatokkal a háttérben..
-
Integra
titán
válasz
parandroid #53522 üzenetére
valóban letudnak játszani kékfogon keresztül, én nem javaslom, a hangminőség összehasonlíthatatlanul rosszabb, mint a hagyományos vezetékes módon. ha jó az ember füle, nagyon könnyen kihallja a háttér sercegést, illetve a tompább hangokat. a dension tartómat is ezért adtam el, pedig az egy valóban jó minőséget nyújtó eszköz volt.
ha tehetném beszerelnék egy n7-et középkonzolba, de sajnos nem olyan az autóm kialakítása, hogy lehetővé tegye
ezen a használt mobiltelefonos dolgon gondolkodtam én is. leginkább a scroll bar hiányzik, egyszerűen nem tudok számokba beletekerni. 2 órás mixeknél eleve halott ötlet.
-
neduddki
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
a forintunk már nyitáskor 314. mi lesz itt ma..?
-
válasz
parandroid #53522 üzenetére
szerintem a legtöbb verda már automatikusan kapcsolódik bt-n a vele párosított telefonokhoz, ha beszállsz a kocsiba. zenénél meg source-ként szintén a bt-t választod és amíg telefonon zenélsz, akár a memóriából, akár youtube/itube-on keresztül, az is a kocsiban szólal meg. praktikus dolog az tuti
bár a mi esetünkben az androiddal valamiért nem hajlandó normálisan szinkronizálni a híváslistát és a telefonkönyvet a rendszer, míg iphone esetében hibátlanul működik.
-
parandroid
félisten
válasz
Integra #53519 üzenetére
Hú, jó hogy eszembe juttattad, le is viszek egy kábelt a kocsiba, hogy az externalon végre rá tudjam dugni a mobilt kipróbálásként. Ha normálisan szól, akkor a tartalék i3GS lesz az autós médialejátszó. Onnét kezdve már csak az fog érdekelni egy autóban, hogy legyen external bemenet, a fejegységet meg simán csak erősítőnek használom. Navigálni meg úgyis telefonról szoktam, éljen a telekom által adott ingyenes navigon!
Illetve újabb autók állítólag BT-on keresztül is le tudnak játszani zenét a csatlakoztatott telefonokról (miközben persze kihangosítóként is működnek), erre majd mindenféleképpen ránézek, ha esedékes lesz az autóvásárlás.
p
-
NoLF
veterán
Itt az emberek tokhulyek, es meg humorerzekuk sincs.
Kerdezi az egyik neni ma, mikor kiviszem nekik a 3 tapast amit rendeltek (olivabogyok fetasajttal, kremsajttal toltott padron paprikak es rantott csirkemellcsikok fuszeres bundaban) ramutatva a csirkere, hogy az ugyan micsoda. Mikor elohozakodom az arnyolt mosoly moge bujtatott maximalisan oszintenek hangzo valasszal, miszerint ez itt a hires kubai grillezett kekbalna-steak, sem mosoly, sem ertetlenkedes nem jon valaszkent, hanem csak egy remult "VIGYE EZT INNEN AZONNAL, EN ILYET NEM RENDELTEM" felkialtassal maris hadonaszik es levegoert kapkod... Orulet, alig birtam kimagyarazni hogy termeszetesen ez csirke amit rendeltek de annyira nem akartam elhinni hogy a 3bol nem tunt fel melyik lehet az, hogy kinomban viccelnem kellett...
Bloeh.
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #53512 üzenetére
Nagyon nem is es nincs is ezzel baj
Amikor kijottem eloszor 2000-be es osszekerultem egy csapattal akik szinten ebben az allamban eltek, de olyan reszen ahol szinte semmi sincs csak foldmuveles, famok, meg a nagy nihil. Aztan kollega mondja nekik, hogy hogy tudtok ott elni hisz nincs ott semmi, (behelyettesitve) se Tesco, se Praktiker, se Media Markt, se gyorsetterem, elvetve egy egy bezinkut, betarcsazos internet mar aki szerencses es van telefonja, de tv is csak muholdas vagy antennas.
Es korusba jot a valasz, hogy pontosan, es mi nem is akarjuk,hogy ez megvaltozzon. Akkor 24 evesen csovaltam a fejem, most meg mi is valami hasonlo helyet keresgelunk, valami csendesebb kisvarost....
-
Integra
titán
múltkori in-car rendszerhez, alakul-alakul, de ez még kőkorszak sajnos továbbra is
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló #53505 üzenetére
Nekem is van, netflix es spotify
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #53513 üzenetére
És az utolsó napon ezt fogom bömböltetni
-
BlacKSouL
addikt
Azé' egy futóműállításra ilyenek után érdemes elküldeni a gépeket.
-
fokukac
nagyúr
Tényleg, képzeljétek, tegnap kezdtem forexezni (kíváncsiságból), és még van pénzem, sőt, 41 dollár pluszban vagyok. Oké, csak 15 mikrolottal játszadozom (persze ez értékben így is ~ 4,4 millió Ft) de ezt nem gondoltam volna.
tőkére vetítve 2,2% hozam, egy nap alatt, és a három poziból az egyik (az eurusd) még csak most kezd irányba állni (most van nullában).na mindegy, csak meg kellett osztanom valakivel az apró örömeimet a 'zéletben.
------------------
@Gaborbol: nincs fészbúkod? VAze, akkor Te nem is létezel... -
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló #53510 üzenetére
Nincs facebook fiokom, emailt hasznalok minden eszkozon.
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #53508 üzenetére
Meglesz az, tuti. De akkor sincs baj, ha nem, mert akkor majd próbálkozol máshol...
As the philosopher Jagger once said: "You can't always get what you want."
But as it turns out "if you try sometimes, you get wwhat you need"Ui. el sem bírom hinni, hogy végre elhagyod azt a napsütötte várost.
Uui. Itt a PAtaky-nak még volt haja... és nem látott ufókat se
-
BlacKSouL
addikt
válasz
neduddki #53504 üzenetére
Az. Éppen setét van
Amúgy megvolt. Eredmény legkésőbb gyövő szerdán. Úgy összességében oké volt, szerintem inkább erősítettem a helyzetem, de nem bocsátkoznék találgatásba, voltak pozitívumok, és vannak fejleszthető területek, és mivel ez volt a megnevezés, nem pedig 'hiányosság', úgy gondolom hogy láthatnak bennem fantáziát. Most bizakodó vagyok, de nem szeretném addig beleélni magam, míg nem biztos az ami.
Holnap bemegyek melózni, így 1 hónap táppénz után. Valami majd lesz ott is.
(most értem csak haza a plusz bót-garázs kitérő után még, most tolom az ebédemet, ami elmaradt..)
-
gaborbol
őstag
válasz
Mi lenne a kerdes? Tobb mint egy eve hasznalom a fizetost elotte meg free-t hasznaltam.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tildynek.
De őt most megsértettétek a túrórudival...
-
FehérHolló
veterán
van-e itt valakinek tapasztalata a spotifly-jal? e?
-
neduddki
nagyúr
HI!
Setit mi van???
udv
neduddki
-
lorcsi
veterán
válasz
Integra #53500 üzenetére
érdekes amúgy, mert picit arrébb a rezső tér már sokkal barátságosabb ..meg ott a ftc utánpótlás centrumnál is új építésű lakópart..pucc stb..picit lentebb meg a gettó..gyors váltások
mondjuk a népliget sem volt túl bizalomgerjesztő...tavaszias időben picit le akartam ülni egyik padra..hát ami körülötte volt..elment a gusztusom. visszaültem inkább az autóban megvártam a párom. még jó hogy találtunk ingyenes parkolót
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest