Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bobsys

veterán

válasz DeFranco #42650 üzenetére

Valtozo. Most atszokoban vagyok arra, hogy rendelek egy autot soforrel aki hoz visz a repterre/repterrol igy nem kell csutortok este faradtan hazavezetnem.
    Erek, fulek rendben vannak, minding az extra labteres economy szekbe ulok, a kozepso sort viselem nehezen, de azt is csak hetfo reggel amikor aludnek, felek, hogy raborulok a mellettem levore :DDD. Cipomet mindig leveszem a gepen es ugy utazom.
    Sok vizet kell innom leszallas utan egesz nap, hogy ne fajduljon meg a fejem. Repules elott reggel nem szoktam sokat inni, nem szeretek a gepen elmenni a mosdoba. Ha elkezdet inni akkor masfel orankent mennem kell. Felveszem a kocsit, utkozben megallok egy kavera es ha ehes vagyok eszem valami kis peksutemenyt/bagelt, 11 fele beerek az ugyfelhez hetfon, ott vagyok csutortok delutanig es a 16:15/17:45 jarat kozul valamelyikkel jovok haza.
    A kansasi melonal at kellett szallnom igy ott del fele ertem be, de csutortokon dleutan ugyanugy jottem haza.

(#42651) bandus nem valtozott, ugyanaz, kipakolni mindent, ovet/cipot levenni, ures zsebek es lehet atmenni a test scanneren. Frequent flyerkent viszont van kulon sor ahova mehetek, altalaban 15 perc alatt atmegyek a securityn, mig a "normal" sor neha eleg csunyan hosszu

Új hozzászólás Aktív témák