Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz spleenszuru #84850 üzenetére
És.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
válasz spleenszuru #84850 üzenetére
és
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz spleenszuru #84847 üzenetére
(sztornó, lassú voltam)
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
addikt
Látom, nem csak és spórolok a munkavégzéssel. Más is szakít rá időt, hogy ilyen fontos, mér szinte életbe vágó kérdést megválaszoljon.
-
parandroid
félisten
Amúgy itt valami nem stimmel, a kolléga 7év/170 hozzászólással tag, amihez a linkelt táblázat szerint 250 hsz kéne. Volt közben update?Ok, közben leértem a táblázat aljára.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz parandroid #84856 üzenetére
Majdnem megírtam, hogy egy modinak ezt tudnia kellene.
-
ToBeY
nagyúr
Létezik működő rang kalkulátor?
-
addikt
válasz parandroid #84860 üzenetére
Kódolni?
Szerintem Excelben simán összedobható a cucc.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #84860 üzenetére
Én biztosan nem,de egyszer tuti használnám ha valaki elkészítené a programot
-
nagyúr
Kivéve, ha változik a rendszer.
Én pl. most vagyok negyedszerre nagyúr.
Először 2006-ban voltam. Aztán háromszor lefokoztak. De negyedszerre is az lettem! A példám is mutatja, hogy sose szabad feladni, kellően sok elb*szott idővel minden lehetséges..!ui. csak nehogy átrakja az offot is a blogoszférába a kalandozó kedvű moderátorunk, mert akkor lelkes újonc leszek megint...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #84866 üzenetére
Kettő. Darth Vader, meg a disznófejű.
p
-
concret_hp
addikt
nincs is jobb, mint amikor hétfőn még arról van szó, hogy milyen fasza új projektek lesznek, amiből promotion is kinéz, aztán szerdán mondják, hogy abban a 10%-ban vagy akinek megköszönjük a részvételt
vagy fullba vagy sehogy :D
-
félisten
-
nagyúr
válasz concret_hp #84869 üzenetére
úgy emlékszem, nem voltál olyan boldog ott, szóval inkább örülj neki, majd találsz valami sokkal jobbat, értelmesebb főnökökkel
-
EQMontoya
veterán
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #84872 üzenetére
az az előző volt, ez a cég frankó volt
EQMontoya: ráfoghatjuk, igazán nagyvonalúnak nem mondanám (meg amúgy full értelmetlen leépíteni, atom jól megy a cégnek, szóval kb. mindenki pislog, hogy ez most mi a f@sz), kb. a Q1 fizetést elutalják jövő héten, szóval pár kiflit azért kifut jövő héten még azért benézek segíjé' hogy kicsit jobb %-ra jöjjön ki az adófizetésem
[ Szerkesztve ]
-
Pacák
senior tag
A múlt szombatig — mi kis naivák — azt hittük a párommal, hogy régen vége van a bölcsődei, óvodai kiütéses betegségeknek. Minden happy. A-a-a... szóval a múlt szombaton a nagyobbik csinos pöttyökel dekoráltan kelt, a helyi ügyelet szerint báránykás. Kizárt — már volt. Hétfőn a gyerekorvos nem volt benne 100%-ig biztos, hogy kéz-láb-száj vírus, mert nem minden tünet a papírforma szerinti. Csütörtökön a gyermek infektológiai ambulancián már rávágta a doki, hogy ez az lesz.
Hurrá! Mintát is vett le tőle, ma már szép a gyerek, mint egy újrafényezett traktor.
Hazaértünk. Este mutatja a kezét és arcát a kisebb — nem röhög! — pont ugyanúgy elkezdett pöttyös lenni, mint a nagy.
Tegnap reggelre az én kezeimen is minden elképzelhető helyen ott lettek a vörös pöttyök. Egy élmény, mintha csalánbokorba löktek volna. Nem annyira puha a bőröm, mint a gyerekeknek, nehezebben fognak kifakadni a hólyagok.
Már előtte is sűrű ágynemű- és törölközőcsere volt, de most aztán... szegény mosógép extra műszakban nyomja az ipart.
Nuclear launch detected
-
trialboj
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy ennek a fajta le egyszerűsített csengőhangnak van valami neve, stílusa? How Long - Charlie Puth Ringtone
Még az előző telefon cserénél találta rá, 3 éve használom, most újból cseréltem a telót, ezért szeretnék egy hasonló stílusban készült csengőhangot, de semmi érdekes nincs, manapság annyi a csengőhang hogy kivágják a refrént egy népszerű zenéből és kész. Nekem picit egyedibb kellene, bárkinek van ötlete szívesen fogadom.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
hellomi
tag
válasz trialboj #84877 üzenetére
Ez ha jol sejtem, akkor a regi iPhone fele Marimba csengohang feldolgozasa.
YT-on rengeteg kulonfele verzio keszult ezzel az alappal. Tobbek kozott nekem is egy ilyen Marimba csengohangom van, kicsit atdolgozva, ugyan nem valami trendi mai zenere, de ez valt be nekem, lassan 5-6 eve biztos ez a csengohangom.
ASUS ROG B450-F Strix | AMD Ryzen 7 5700G | Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR4 | eVGA RTX 2080 Super XC | Samsung 970 Evo Plus 500GB | Corsair RM750x | NZXT H510i White | ID Cooling SE-224-XT White | Samsung CHG90 49" | Apple Macbook Air M1 |
-
trialboj
őstag
válasz hellomi #84878 üzenetére
Isten áldja a szerencsémet hogy pont erre jártál és tudtad is miről van szó. Nagyon köszönöm, most elleszek egy darabig amíg találok egy számot ami jól lett átdolgozva, de már biztos hogy új csengőhangom lesz
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
ladybug
őstag
Ilyen esetekben kérdezz nyugodtan engem.
A bölcsődében januártól decemberig, illetve “tanévre” lebontva szeptembertől augusztusig van valami fertőző betegség. Egész évben talán 1-2 hónap van, amikor vírusmentes az intézmény.Van, mikor nagyon durva fertőzésarány van, ez elég ritka.
A normál, hogy a 10 gyerekből/csoport 3-4 gyerek betegszik meg átlagosan. Az esetek többségében ezeknél a gyerekeknél az egész család átesik a betegségen.A felnőttek ritkán fertőzödnek meg, de azt hallottam, hogy a kéz-láb-száj betegség elég kellemetlen tud lenni.
Amúgy a bárány- és egyéb himlős betegségek eléggé kiütik a szervezetet, úgy legyengül az immunrendszer, hogy utána nagyobb a hajlam más betegségekre.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Pacák
senior tag
válasz ladybug #84880 üzenetére
A 14 és 17 éves kamaszok sem kellett volna elkapják, nemhogy én. Máté volt múlt kedden Békéscsabán, a nagyszülőknél. Két nap után, csütörtökön este jött vissza, akkor már fájt a feje.
Láz, szombat reggelre extrém "pattanások" jelentek meg a fején, a kezén csak pár kiütés, a mellkasán kettő, vagy három.
Balázs hasonlóan műveli a témát, csak ő most csütörtökön este startolt pöttyileg. Én pénteken reggel. A két kézfejem tele van, az arcomon nagyítóval található pár nagyon pici.
Tényleg lekapott a húsz körmömről a dolog, még a hangom is elment szerda reggelre — az előző éjszaka folyamatosan lázam volt. Aztán bekéretőztem pár éjjelre a "kicsi" mellé — neki is dupla ágya van, hogy legalább Katinak ne adjuk már át, azóta sincs semmi tünet nála. Amikor Mátén kitört, azóta két naponta ágynemű csere, külön törölközőbe törli mindenki a kezét kézmosás után. De ez sem segített.
Találtam egy cikket, hogy odalent Székkutason mutatták ki, onnan egy köpés Orosháza, onnan egy másik Békéscsaba, naponta ingáznak a dolgozók. — Ennek a nyavalyának az elején van egy lázas szakasz. Akiknek gyenge lefolyású, azok pár napon belül mennek a dolgukra, minden látható tünet nélkül és terjeszthetik, de nem tudnak róla.Nuclear launch detected
-
szőröscica
addikt
Az epitkezos tema mellett bedobom ide is, hatha van valakinek tapasztalata.
Uj epitesu lapos teteju epuletben mekkora ongyilkossag legfelso szinten lakast venni? A Charles Field lakoparkot nezzuk, ott lenne meretben megfelelo lakas, nagy terasszal, csak felunk attol, hogy esetleg beazik vagy hogy nyaron megallas nelkul mennie kellene a klimanak. -
Tothgera30
Ármester
válasz szőröscica #84882 üzenetére
Szigetelés és hely(ezkedés) függő. Azt hiszem (lapostető) mi is ilyet vettünk, negyedik emelet, záró szint, középső lakás, d-ny fekvés, park és fák felé néz a lakás. De azt kell mondjam hogy aránylag hűvös, nyáron is pár percekre kapcsoljuk be a klímát. Beázásra elvileg nincs esély. Viszont mivel fent van, csöndes, ami nekünk nagyon fontos tényező volt.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
nagyúr
Az új előírások miatt olyan durván kell már szigetelni, hogy nem fogod különösebben melegebbnek érezni, mint lejjebb. Én tetőtérben élek, és tök meglepően sokkal jobb a hőmérséklet, mint a panel 10. emeletén volt anno. Igaz, külváros, kertváros, szóval lehűl este, és át tudom szellőztetni. De mivel le van szigetelve alapvetően nem melegszik fel annyira, ha bizonyos dolgokat betart az ember (nappal redőny, és zárt ablakok, szellőztetés este, stb.) Igazából tényleg csak évi pár napra kell a klíma.
Oké, persze számít a környezet is, hogy mennyire van beépítve, mennyire zöld, mennyi a fa, stb.
A beázás elleni szigetelés az mindig rizikós, lehetnek belőle problémák bárhol, de ha jól megcsinálják, akkor évtizedekig nem kell hozzányúlni...
Viszont azt tudnod kell, hogy eladni is nehezebb a legfelső lakást, pont az ilyen sztereotípiák miatt.
Én amúgy inkább a helyszínnel szemben vagyok picit szkeptikus: nem biztos, hogy szeretnék a szemétégetőtől 500 méterre lakni... de ez én vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Koszi a valaszt mindkettotoknek!
Maga a kornyek ismeros, asszony itt nott fel. En Miskolcrol szarmazom, ott biztos, hogy rosszabb a levego, meg szerintem ha pl. a XIII-ba mennenk be, ott se lenne olyan jo. Nyilvan lehetne jobb is, de jelentos elorelepesnek ereznenk a XVII-hez kepest eletminoseg tekinteteben (ingazas autoval, tomegkozlekedessel).
Nekem inkabb olyan fenntartasom van, hogy a jelenlegi politikai, tarsadalmi helyzetben, illetve a szomszedban zajlo haborut figyelembe veve mennyire lenne jo dontes venni 100 millioert egy ingatlant. Ha nyernenek az oroszok es hirtelen nem 1200, hanem 200 kilometerre lennenek a Budapesttol, egy ilyen kormannyal es annak propangadaja altal megvezetett kozvelemennyel sulyosbitott helyzetben en inkabb nyugatabbra helyeznem at az eletunket. -
nagyúr
válasz szőröscica #84885 üzenetére
szerintem most eleve nem jó ötlet ingatlant venni 100 milláért.... az ingatlanpiaci ciklus csúcsán voltunk éppen... recesszió jön, az emberek pénze fogy, a kamatok az egekben... esnie kell az áraknak. már most sincs vevő a lakásokra egyáltalán.
szóval, ha van tőkéd, én most inkább valami 16%-os államkötvényben pihentetném, és bérelnék.
ha meg olyan gondolataid vannak, hogy nem itt képzeled el a jövőd, akkor meg nem értem, miért vennél itt, most?
-
szőröscica
addikt
válasz fokukac #84886 üzenetére
Ami nem nyugdijcelra gyulik ETF-ben, hanem uj otthonra, az mind PMAP-ban es PEMAP-ban pihen. Egyelore csak nezelodunk, nem surgos a dolog, de legkesobb 2-3 even belul akarunk mozdulni, gyerekvallalasi okbol.
A jovonk itt kepzeljuk el, de en a haborutol tartok. Most meg nem annyira, hogy lelepjunk. Ha szerettem volna, kikoltozhettunk volna Londonba, osszel megpalyaztam es megkaptam egy poziciot cegen belul, de vegul hazahozattam Budapestre.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz fokukac #84884 üzenetére
oké én csak BB-ben lakom lekfelső szinten 2010-ben lett kész, felettem 55-60cm födém, az igaz, hogy jól szigetel, de előbb utóbb átmelegszik és akkor mindegy... olyan aug első hetéig egyáltalán nem volt vészes, de a nyár vége felé már egyre durvább volt, miközben a kinti hőmérséklet nem változik... (teraszon a kő egy átlag 30-32 fokos napon 54-56fokra melegszik, ez napi 7-8 órán át azért elég sok, annyi különbséggel, hogy a tetőn ez még +2-3 óra naponta télen kb. ugyanaz, ilyen február a leghidegebb, amikor már igazán áthűlt minden.
de alapvetően nyilván nem olyan kibírhatatlan, mint egy panel.
-
tildy
nagyúr
válasz venember83 #84876 üzenetére
Ez nalunk a legkisebb . Ebből különösebben beteg csak kb 4-5 napot volt szeptember óta , 3 nap volt itthon szemgyulladassal , de ott a bölcsit védtük , 4 napot kéz-láb-szájjal , ott is a bolcsit védtük . 12 nap szeptember óta . A nagyoknak csak kb 5-5. Ez nekünk jár kifejezetten beteges év, évente 2-3 napot vannak itthon betegség miatt , tavalyi tanévben a nagy pl 1 napot se."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
EQMontoya
veterán
Hat, szerintem nagy.
Mi a teto alatt vagyunk egyel, de meg ez sem eletbiztositas. A szinten az egyik lakasnak a teraszan leesett a platfonrol a vakolat meg a szigeteles, mert a legfelso szinten valahogy az egyik falba, majd onnan a fodembe szivargott a viz.
Oke, a kivitelezo megoldja garanciaban, de ez azert oralis kaland a javabol, ha mar laknal benne.100 millaert amugy szerintem nem adnak most ertelmes meretu lakast felszo szinten, nagy terasszal. Az inkabb 150m, es akkor mondjuk 75nm + 50nm terasz, szerencses esetben benne van a beallo. De ha mar gyerekkel tervezel, akkor ugyis veszel masodik beallot is.
Egyutt edzek egy sraccal, aki epitesz, mondta, hogy a jelen alapanyagarak mellett nagyon minimum 800e/nm egy uj epitesu kivitelezese, tenyleg faszan megcsinalva 1M, es ebben meg nincs benne a telek meg a kivitelezo haszna.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #84888 üzenetére
lol rákerestem, nem is BB hanem CC a besorolás, a papír szerint 118kwh / m2év a fűtés igény, ez a legutóbbi télen 48-ban állt meg (és egy csomó minden még nem volt rendesen megcsinálva, a mostani télen ha jól számolok 11-nél tartunk (ok, klímával elfűtöttem még kb. 1-et, ami 4-es SCOP-al fene tudja hogy kell számolni), 21-22 fok van.
Amivel szerintem nem számoltak (azon kívül, hogy ki tudja mikori hőmérséklet adatokkal számolnak, meg pl. olyan apróság figyelembe van-e véve, hogy BP-n 1-2 fokkal melegebb van, mint az ország többi részén), hogy a napsütés nagyon sokat számít. tegnap is konkrétan 34 fokot mértem a külső falakon délután 2-kor, és egész 11-től olyan 4ig napos volt + van arra fele elég sok üvegfelület, ott is több fok különbség alakul ki ahova épp odasüt a nap. Szóval jó eséllyel az ellenkező irányú fekvés az simán egy kettes szorzó.
az éves áramfogyasztást ha rádobom, akkor még 25-27 / m2 , és ebben a végtelen home office is benne van.
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
válasz szőröscica #84887 üzenetére
gondolkodás a tett halála.
mióta is vajúdsz a lakásvásárláson? tele vagy pénzzel, van biztos szakmád, állásod, de nem mersz belevágni se lakásba, se gyerekbe? (most éppen ez a háborús rettegés. ez nekem kicsit viccesen hangzik, ne haragudj.)
vagy akarok valamit, vagy nem. ez a "nem sürgős, majd azért 2-3 éven belül" hozzáállás vezet leggyakrabban oda, hogy végül semmi nem következik be, vagy csak nagyon későn \ nagyon rosszkor.persze nem mellékes, hogy hány éves vagy most, mert ezt nem tudom, de tippre nem 20.
mi 1,5 millió forinttal vágtunk bele a lakásvásárlásba 2006-ban, aztán nulla forinttal házba 2010-ben. Egy ideje már tehermentes és van két gyerkőc, de 41 éves lettem közben meg reumás és már nem nagyon tudok focizni a 7 éves fiammal. 27 évesen még ment volna talán.
szóval: döntsétek el, itthon vagy külföldön (nyilván külföldön), aztán megvenni az elsőt ami tetszik, aztán karácsonyra gyerek. nem kell ennyit lacafacázni. a tökéletes pillanat sosem fog eljönni.
Vérboci
-
szőröscica
addikt
válasz concret_hp #84888 üzenetére
A mostani lakasunk ketszintes, tetoteres, 2014-ben epult, szinten jol szigetelve, haromretegu nyilaszarokkal. 2020-at meg kibirtam klima nelkul home officeban a tetoterben, persze mar akkor is vakondkent kellett dolgozni a sotetben. De 2021-ben mar olyan meleg volt a nyar, hogy juliusban mikor tobbszor majdnem rosszul lettem, beszereltettem, nem birtam tovabb. Ez 2022-ben is igen jol jott. Pedig ez egy tokeletesen atszelloztetheto, kertvarosi epulet. Pont ettol tartok, hogy ha egyszer atmelegszik, utana mar csak az allando klimazas marad, hogy tartsunk egy 24-25 fokot.
Monti, kivitelezesi hibak mindenhol lehetnek, engem inkabb az altalanos konstrukcio erdekel, azaz sokkal nagyobb eselyed van-e beazni egy ilyen “lapos badogtetosben”, mint egy klasszikus Bramac cserepesben?Erdeyanak is koszi a befektetesi es eletviteli tanacsadast. Mi a sajat penzunket tesszuk fel a rulettre, ezert megfontoltabban allunk a kerdeshez. Gyerek a baratoknal mar van par, a szomszedunkban is hallgatunk mar egy hadsereget, egyelore nincs igenyunk sajatra. En egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz, vagy legalabb berakjon az otthonba.
-
erdey_a
addikt
válasz szőröscica #84893 üzenetére
"én egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz"
erre nehéz mit mondani...
azt még elárulod, nekem, hogy mennyi idősek vagytok?Vérboci
-
erdey_a
addikt
válasz venember83 #84895 üzenetére
nekem ne mondd, én voltam gyújtani, de egy zippóval nehéz az egész épületet...
Vérboci
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #84893 üzenetére
Maga a technologia szerintem oke, ha nem csesznek el semmit, mukodik. Azert a '60-as evekben is boven epultek mar nehany lakasos, lapos tetos tarsashazak, mi is olyanban laktunk korabban, a lakas ott sem azott be.
A klima sajnos must have. A hoszigetelesunk eleg jo, meg nyilvan termel hot az itthon let (fozes, nas, szerver, megy 1-2 laptop vagy asztali szinte mindig, vilagitas, erosito, ilyesmi - nem vagyunk benne a rezsicsokkentett delejkeretben ), hogy nem nagyon futunk. Szoval eddig annyira enyhe volt a tel, hogy tobbe kerult a nyari hutes, mint az elmult ket honapban a futes.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
tildy
nagyúr
válasz erdey_a #84892 üzenetére
Ja, ez nálunk is így volt, jöttünk megnézni egy lakást, megtetszett, aláírtuk a papírokat, rá pár napra pedig kiderült hogy gyereket várok. Mondjuk az vicces volt, hogy végül a kulcsokat egy nappal azelőtt kaptuk meg, hogy mentem volna szülni a kórházba. 9 hónapot vártunk rá .
Mondjuk te jó hamar kifizetted, 43 vagyok, de meg mindig csak kb a 35 %-a van kifizetve a lakásnak.
Jó , mondjuk már ennyiből is hazakoltozve kijönne egy 90 millió forintos házikó hitel nélkül , de valahogy nem akaródzik visszamenni ."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
gaborbol
őstag
A haboru nem fog atterjedni Ukrajnan kivure.
Az ukran lakossag szisztematikus bombazasat leszamitva, mar Ukrajnan bellul sem terjed tovabb.
Az orosz vesztesegek minden kepzeloerot fellulmulnak. A nyugat sajnos csak pont annyi fegyvert ad az ukranonknak amilvel teljesen meg tudjak oket allitani es szisztematikusan felorolni oket. Jan 20.-an dont a nyugat nemteroszagban, hogy kapnak-e annyi tankot az ukranok amivel teljesen kisoprik az oroszokat vagy meg megvaratjak veluk a masodik orosz offenzivat.Gyakorlatilag oroszorszag az elkovetkezo evtizedekre mar most katonailag, politikailag lenullazta magat, nem veletlenul hozzak a megmaradt 60 eves tankjaikat meg az “jo akkor atomhaboru” autoskartyat. Atomhaboru nem lesz, Putyin a nem akar meghalni, ha igen akkor a propaganda videoin a sajat ugynokei koreben nem viselne golyoallo mellenyt. Elni akar meg hatalmon maradni. Itt vannak az ukranok USA-ban kapjak a kikepzest F16-ra, nemetorszagban meg a Patriotra meg Bradley tank gyilkosra, 1000-1500 darabot gond nelkul let tudna az USA szallitani belole. Ha a nyugat akarna a haboru egy heten belull veget erne egy totalis orosz vereseggel, de a kivereztetes lehet menni fog meg egy ideig. Putyin valoszinu marad, a oroszorszag nem eshet szet, sem a meglevo atomfegyverei miatt sem a gazdasagi kovetkezmenyei miatt. Kina is eppen kapja a lecket, hogy mi var ra egy esetleges tamadas eseten, de a 90%-os Covid fertozottseg, lehet most csillapitja a terjeszkedesi vagyat ott is. Politika.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest