- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
lol rákerestem, nem is BB hanem CC a besorolás, a papír szerint 118kwh / m2év a fűtés igény, ez a legutóbbi télen 48-ban állt meg (és egy csomó minden még nem volt rendesen megcsinálva, a mostani télen ha jól számolok 11-nél tartunk
(ok, klímával elfűtöttem még kb. 1-et, ami 4-es SCOP-al fene tudja hogy kell számolni), 21-22 fok van.Amivel szerintem nem számoltak (azon kívül, hogy ki tudja mikori hőmérséklet adatokkal számolnak, meg pl. olyan apróság figyelembe van-e véve, hogy BP-n 1-2 fokkal melegebb van, mint az ország többi részén), hogy a napsütés nagyon sokat számít. tegnap is konkrétan 34 fokot mértem a külső falakon délután 2-kor, és egész 11-től olyan 4ig napos volt + van arra fele elég sok üvegfelület, ott is több fok különbség alakul ki ahova épp odasüt a nap. Szóval jó eséllyel az ellenkező irányú fekvés az simán egy kettes szorzó.
az éves áramfogyasztást ha rádobom, akkor még 25-27 / m2 , és ebben a végtelen home office is benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ok, klímával elfűtöttem még kb. 1-et, ami 4-es SCOP-al fene tudja hogy kell számolni), 21-22 fok van.