Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Az új előírások miatt olyan durván kell már szigetelni, hogy nem fogod különösebben melegebbnek érezni, mint lejjebb. Én tetőtérben élek, és tök meglepően sokkal jobb a hőmérséklet, mint a panel 10. emeletén volt anno. Igaz, külváros, kertváros, szóval lehűl este, és át tudom szellőztetni. De mivel le van szigetelve alapvetően nem melegszik fel annyira, ha bizonyos dolgokat betart az ember (nappal redőny, és zárt ablakok, szellőztetés este, stb.) Igazából tényleg csak évi pár napra kell a klíma.
Oké, persze számít a környezet is, hogy mennyire van beépítve, mennyire zöld, mennyi a fa, stb.
A beázás elleni szigetelés az mindig rizikós, lehetnek belőle problémák bárhol, de ha jól megcsinálják, akkor évtizedekig nem kell hozzányúlni...
Viszont azt tudnod kell, hogy eladni is nehezebb a legfelső lakást, pont az ilyen sztereotípiák miatt.
Én amúgy inkább a helyszínnel szemben vagyok picit szkeptikus: nem biztos, hogy szeretnék a szemétégetőtől 500 méterre lakni... de ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- OLED monitor topic
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 12/256GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T14 Gen6 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 265U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Disney gyerek elefántos falióra
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest