Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Az új előírások miatt olyan durván kell már szigetelni, hogy nem fogod különösebben melegebbnek érezni, mint lejjebb. Én tetőtérben élek, és tök meglepően sokkal jobb a hőmérséklet, mint a panel 10. emeletén volt anno. Igaz, külváros, kertváros, szóval lehűl este, és át tudom szellőztetni. De mivel le van szigetelve alapvetően nem melegszik fel annyira, ha bizonyos dolgokat betart az ember (nappal redőny, és zárt ablakok, szellőztetés este, stb.) Igazából tényleg csak évi pár napra kell a klíma.
Oké, persze számít a környezet is, hogy mennyire van beépítve, mennyire zöld, mennyi a fa, stb.
A beázás elleni szigetelés az mindig rizikós, lehetnek belőle problémák bárhol, de ha jól megcsinálják, akkor évtizedekig nem kell hozzányúlni...
Viszont azt tudnod kell, hogy eladni is nehezebb a legfelső lakást, pont az ilyen sztereotípiák miatt.
Én amúgy inkább a helyszínnel szemben vagyok picit szkeptikus: nem biztos, hogy szeretnék a szemétégetőtől 500 méterre lakni... de ez én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest