- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
A mostani lakasunk ketszintes, tetoteres, 2014-ben epult, szinten jol szigetelve, haromretegu nyilaszarokkal. 2020-at meg kibirtam klima nelkul home officeban a tetoterben, persze mar akkor is vakondkent kellett dolgozni a sotetben. De 2021-ben mar olyan meleg volt a nyar, hogy juliusban mikor tobbszor majdnem rosszul lettem, beszereltettem, nem birtam tovabb. Ez 2022-ben is igen jol jott. Pedig ez egy tokeletesen atszelloztetheto, kertvarosi epulet. Pont ettol tartok, hogy ha egyszer atmelegszik, utana mar csak az allando klimazas marad, hogy tartsunk egy 24-25 fokot.
Monti, kivitelezesi hibak mindenhol lehetnek, engem inkabb az altalanos konstrukcio erdekel, azaz sokkal nagyobb eselyed van-e beazni egy ilyen “lapos badogtetosben”, mint egy klasszikus Bramac cserepesben?Erdeyanak is koszi a befektetesi es eletviteli tanacsadast. Mi a sajat penzunket tesszuk fel a rulettre, ezert megfontoltabban allunk a kerdeshez. Gyerek a baratoknal mar van par, a szomszedunkban is hallgatunk mar egy hadsereget, egyelore nincs igenyunk sajatra. En egyedul azert gondolkozom el rajta, hogy legyen valaki, aki 90 evesen majd tisztaba tesz, vagy legalabb berakjon az otthonba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- DJI RC 2 távirányító
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest