Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Jahm, plusz 980 fontert a mienken felul, de valoban az a legkevesebb. Viszont pl nem lehetne az a neve, ami lesz es egyeb nyalanksagok. Lehet tenyleg szetnezunk maganellatas teren, ha 2000 font, egye fene.
Amugy ma voltam megnezni a szuleszetet, fantasztikus, jol berendezett meg minden. Eddig minden csucsszuper es jo, na gondoltam rakerdezek az inditasra. Egy szot mondott a szuleszno, azzal viszont kb romba dontott. Oke tudtam, hogy nagyon nem csaszarpartiak, ergo termeszetes szules. Na mi tortenik ha termeszetes? Nos, hat annak a babanak ki kell valahogy jonnie.
Ez viszont felhozott Szent-Imres korabbi emlekeket, iszonyat fajdalmat eltem anno at, el is ajultam, szobatarsak apoltak, mert nagyon durva lazam volt, es persze egy nover sem nezett ram. Szoval tudom min fogok atmenni, es minden porcikam tiltakozik ellene.
Ugyhogy amint hazaer Esmein, atbeszeljuk a dolgokat, es a lehetosegeket, mert ebben biztos vagyok: azt ugy, megegyszer nem akarom atelni.
emvy: az en linkemen ott van, mi alapjan.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest