Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Nincs orvosvalasztas, az itteni maganbiztositas pedig nem terjed ki maternity-re ( amelyik kiterjedne az meg 500 font per ho, igaz akkor privat korhazba is mehetnek). 26. het utan pedig nem szivesen vesz at masik korhaz.
Viszont az tudom, hogy ez nem tervezett csaszar, hanem inditott normal szules lenne. Es mivel nekem sem az elso terhessegem, igy tudom azt is, milyen az mikor ott "helyet csinalnak". Nem kivanom senkinek.
Van pro es kontra, oszinten megvallva legszivessebben abban a korhazban suzlnek a nemeteknel, ahol unokatesom dolgozik. Viszont akkor a gyerek brit allampolgarsagat- egyelore -buktuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest