Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen, az engem is érdekelne

-
Hold
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szia
Megkopasztották a sasomat
-
Csyppa
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szia!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szép estét offolók!
Hold: keselyű lettél?
-

-
csapos2
addikt

-
bnss
veterán
Szép napot!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Van
De úgy tűnik megvan a megoldás, úgyhogy most megyek és szétdöntöm a gépet - a chipsetre úgyis új hűtő kell, mert a gyári négycentis venti megadta magát - kap egy Zalmant helyette. Kiporolom, megnézem a kondikat, utána összerakom és megy a kukába az egész, mert nem lesz jó
Egyébként a régebbi hangkártyák voltak oda a -5V-ért

A másik gond a lassan hat éves lithium elem - az is megy a levesbe, mert kicsit rossz a memoáriája szegény lapnak...
-
Szevasztok Huszárok!!!

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
szegény szalmaözvegy

Egy csésze tea esetleg? -
Bubu79
addikt
Azért ettől cseppet rutinosabb vagyok
Egyedül kezelem a Wellerem és az ónszippantót is 
Meglett a megoldás a LED-ekre is:
"The KR7A-133RAID has three onboard LED's. The orange one lets users know whether if the board has power or not, the green one shows if the board is powered on and the red one shows when the reset switch is pressed. This is quite useful when diagnosing a motherboard problem as it's not always in a case so you can't see what is happening." - thank you google, my friend
- InnenMod.: Eh - miket nem csinálok - hiszen itt ez OFF

-
Bubu79
addikt
Yeah
I love my job 
Adott egy Abit KR7A 133R matuzsálem alaplap. Szerencsére a gyártó oldalán nem elérhető a lap kézikönyve, a tulajnak pedig elkeveredett valamerre.
Adott a lapon három LED, melyek mint a közlekedési lámpa, rendre piros, sárga és zöld színnel világítanak. Vagy nem. A piros legalábbis nem világít - időnként villan egyet, meg kattog valami ( vinyó nélkül is ).Valaki esetleg tudja melyik micsoda? Keresőben próbálkoztam, de még normális topikja sincs szerencsétlennek, csak ilyen 2-3, max 30 postos szösszenetek, érdemi info nélkül

Kicsit halottnak tűnik a lap - bár állítólag időnként elindul... Teljes áramtalanítás után jellemzően nem akar menni ( táp friss, ropogós, tökéletes... ) Tippem a kondikkal kapcsolatban van...
Bolond: nem vagy Te egy kicsit paranoiás?
Go to sleep!Diego!: Már ilyen régóta velünk vagy ?

-
bolondember
MODERÁTOR
Már nincs sok vissza és indul - itt ülök, már készülődik...

szerk: negyedre jön a tacsi (taxi wales-i neve)...
azaz 
másodállásban Kedves Néni hajtogatta, h "orosz internet". Folyamatosan.
mire rájöttem, h oroszokkal tartja OUTLOOK-on keresztül a kapcsolatot - és az MS Kitekintő neki az "orosz internet".

-
Diego!
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Szerintem feküdj le és aludj egy jót...ez fontos.

-
ngabor2
nagyúr
no, hazaértem. indultam volna a konyhába, csörög a telefon. leteszem, ismét indulok... megint csörög. most nem merek elindulni, pedig így nem lesz grillezés

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Vigyázz, mert sokan ráfáztak a döntögetésre, lásd pl a brownus által linkelt történetet.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Milkaland mikor? Már?
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Tényleg, te éjszakáztál. Gondolom jó okod van rá, hogy így teszel most (nem az éppenhogy látásra értem, hanem az ébrenlétre
) -
Thrawn
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Az ébrenmaradás normálisan csúcsát már nem fogod megdönteni

-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Helyettesítesz valakit?
-
bolondember
MODERÁTOR
véreres szemekkel éppenhogy lát

-
Bubu79
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Köszi, Druszám

neduddki: Csak nem a tegnapi mészárlás áldozatait akartad felfüstölni?

Verus #3924: Aki csak egy szép nézés, egy alkat, egy pofi miatt van valakivel, az nem volt még igazán szerelmes - az igazi szépség belülről ( is ) jön
No de befejezem, mert tényleg átzavarnak másik topikba 
Francba, lagol a billentyűzetem
Vagy logopédus kéne az ujjaimnak. 
-
neduddki
nagyúr
HI!
Jujj de jo fustotltunik!!!:- ))) de mar elalud mijelott ratanatak a tuzotok:- )
udv
neduddki
p.s. most mehetek a budposbe:- (((
-
Verus
senior tag
Jajj hát nálunk ez már rutin dolog.
Egyébként is, ha nem szeretném, nem félnék tőle, hogy egyszer elhagy.
Lazítok én, Vele vagyok 2 éve szóval már tudja tolerálni a hülyeségeim.
Bubu:Most én itt általánosságba beszéltem. Nem azokra a néha szomorú kivételekre. Egy nő ne a testével érjen el valamit, hanem az eszével.
Cédák
Mondjuk én azt szeretem ha valaki azért "szeret" amilyen vagyok és amit tudok, nem azért mert éppen szépen tudok nézni és az Istenke egy csinosabb pofival áldott meg mint az átlagot. -
Bubu79
addikt
-
Verus
senior tag
Fel kell nőni hozzá és szeretni a másikat. Ha valakit szeretünk, akkor szándékosan nem bántjuk meg még akkor sem ha éppen "rosszban" vagyunk. Mondjuk én féltékeny típus vagyok és egy héten legalább egyszer odaállok elé ezzel a mondattal: Tudom, hogy el akarsz hagyni! Aztán Ő megnyugtat azzal, hogy honnan szedem a hülyeségeim és hogy ilyet ne is gondoljak. Szóval problémás vagyok asszem.

Bubu: Így van, ha egy nő jól használja az "adottságait" és emellett okos is, probléma nélkül elér a férfiaknál olyan dolgokat amit Ők nem is akarnának.
Pedig pedig a nők ezért tulajdonképp nem is tettek semmit. 
-
-
eziskamu
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most nézem vissza a tegnap éjszakai Colombót, és mit látok az első reklámblokkban? Shepard doki a Lostból férfi arckrémet reklámoz

-
Diego!
senior tag

-
tbs
addikt
Korhatáros napirajz.
Durva, de igaz rege... 
-
Racecam
nagyúr
Nem néz....
-
7
addikt
Nem vagyok eltiltva, csak mondjuk Ágizás közben Ágit majszolom, nem a csokit (egyébként ő most ~250 km-re van innen), óra közben csúnyán néznének rám, utcán mászkálás közben szintén, szobatársamnak meg csorogna a nyála.

Most írom ki CD-re (szép kis Verbatim korong, nyami). Lassan nekilátok.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Ha nem változott a szabályozás... 
Csakazértsem... 

pöpecke

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-