- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Valami készül...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KNOX a Samsung erődje!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hold
őstag
válasz fokukac #16080 üzenetére
Ugye ?
Nálam is sok lett vidéki, családos és a gyereket nem tudják kire hagyni..
Nem baj tegnapi még a régi szép idők szellemében zajlott..
Csak valaki állítsa le a körhintát, ki akarok szállniAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
ladybug
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek. Végre napsütéssel indul a nap.
Lányok 6:15-kor ébredtek, azaz 7:15-kor. Kicsit késő az ovis keléshez, de holnapra már belerázódunk. Ezért is utálom az óraátállítást. Teljese megkeveri a reggeli napirendet, indulást.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tildy
nagyúr
válasz Csyppa #16086 üzenetére
Ejjj.Akkor nagyon szétszórt lehetek...
Tök hülye álmaim voltak, pl. az , hogy visszaromlott a látásom, nomeg az is, hogy nálunk járt Rubint Réka, és.... ÖÖ, na...
Tényleg jesszus mi ment itt az este, Jáááj.
Blackie te meg baszki menj oda a csajokhoz, próbálkozz be, ha nem próbálkozol nem is lesz soha semmi....[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Most akkor menyi az idő? úgy emlékezte este átállítottma a telefonom előre 1 órával, most mégis 6.53 van rajta, a gépen meg 7.53
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csyppa
senior tag
Jó reggelt!
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
fokukac
nagyúr
-
Hold
őstag
válasz (Kolombusz) #16076 üzenetére
Jó éjt fedezd fel az ágyadat
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Racecam
nagyúr
A szemek lecsukódnak, a száj és a kéz jó északát kíván!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz Racecam #16062 üzenetére
HI!
Tibikam Veled vmi nagyon nagy gond van:- (((
Tugyukkit meg akarod eroszakolni, engem nyltan szekszulasi izekkel nyagacc nem gondolog hogy mekken ma tanyuni repunyi??udv
neduddki
p.s.:- )))
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
BlacKSouL
addikt
válasz Racecam #16059 üzenetére
Lelkesedni lehet, a látás nem öregszik legfeljebb a szemNa jó, mindkettőnk egészségét megkímélendő bezárom a közösségi oldalakat, és a gépet is takarékra teszem, magamat meg ágyba, holnap autóznom kell, meg legutóbb éjszaka sem tudtam sokat pihengetni.
Jóéjt a családnak!
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Racecam
nagyúr
válasz BlacKSouL #16058 üzenetére
De főleg a linkelését, mert apádra ütöttél fiam (szerncsére nem túl nagyot) és mint tudjuk az ízlésünk hasonló. Azzal az árnyalatnyi különbséggel kettőnk között, hogy én már nevetségessé teszem magam, ha ilyen fiatal lányokért lelkesedek.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
BlacKSouL
addikt
Na jó lenne már abbahagynom a hülye oldalak nézegetését.. [link]
-
(Kolombusz)
veterán
-
poffsoft
veterán
aranyos ez a penge 1000^36-on, kár hogy snipes már őszül....
diszkrét reklámok: GMC logo pirosan vigyorog a suv maszkján, csajszi laptopjáról zenét tölt valamire át, és a commmander címsora : Abbys iPOD
pedig nem vagyok egy rögzőtt reklámvadász...
btw, egy sikerről hullawuudban hánymennyi bőröt próbálnak lehúzni????
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz BlacKSouL #16047 üzenetére
neeeem...
odamegy a csajhoz:
-szia, lfekudnel velem 5 000 forintert?
-meghulyultel!? kizart!
-kar, pedig jol jott volna a penzerrol jut eszembe egy vicc
ficko odamegy az utcan egy ohoz:
-ne haragudjon holgym, lefekudne velem 10 000 000 forintert?
-10 000 000 forintert? igen
-es 10 000 forintert?
-mit kepzel maga, mi vagyok en!?
-azt mar tudom, hogy micsoda maga, mar csak az arrol targyalunk -
BlacKSouL
addikt
Hát amíg meg nem ismerem, az előbbi. Aztán meg később kiderül hogy el tudom-e képzelni.
Apa:
csacsi: Hát ilyen jó nagy kígyófélékkel is játszadozhatna, ráadásul ez itt pont melegvérű is itt előttem
Anya: Ez is tény. Általában eszerint is osztályozok első pillantásra, aztán úgy viszonyulok hozzájuk később. Persze még változhat is. De kiderülni a dolog csak hosszabb ismerkedés után/közben tud
[ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz (Kolombusz) #15941 üzenetére
angolról magyarra olvas, vagy angolról magyarra????
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #16030 üzenetére
Úgy nem kényelmes.. Ágyban, párnák közt? / húha, tényleg fáradt vagyok hogy ilyeneket írok! /
Blacksoul: Most már értem, mért nem jó neked egy lány sem. Ha hozzá méred őket..
Kolombusz: nálunk kicsi lenne az élete egy ilyennek.[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
(Kolombusz)
veterán
Ez az ölben könnyen borulós Thinkpad?
-
-
csapos2
addikt
válasz BlacKSouL #16020 üzenetére
Köpöd ki!
Állat tetemek vannak a kezében...eeeee..nagyon perverz... ;-)Sasom: Hát nem is voltam, vagy 10-12 éve, az tuti, de azelőtt sem voltam nagy diszkós, inkább a kocsmákat látogattam, ahol volt élő zene, meg lehetett dumálni, inni...
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #16016 üzenetére
Az nem is úgy volt. Akkor még nem is jártunk. Szerintem Blecki nem ilyen szülőkre vágyik...
Nyuszika: akkor te nem voltál mostanában diszkóban. / mondjuk én sem , csak hallok ezt azt... /[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, egy kicsit nem figyelek az off topicra, a télapó és a saslány rögtön csinál egy gyereket.
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #16009 üzenetére
Miért, szerintem te annak idején nem hagytál ki egy nőt sem. Úgyhogy ne játszd meg a szentet ! Ne hallgass apádra Blecki kisfiam !
Blacksoul: Ez a beszéd!
Bubu: szép álmokat![ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Inkább úgy mondanám hogy szerintem aránytalanul sok volt a kudarc a sikerhez képest, és vállaltam már épp eleget. Rámmosolyog vagy kiröhög azért nem mindegy, hajlamos vagyok keverni a kettőt De legyen, odamegyek..
Kolombusz: már gondolkodtam hogy csináltatok magamnak egy mailcímet, csak még kell találni egy bosnyák segítőt: alib@szna-de.bam.ba[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Jó éjt emberek - ideje eldőlni, mert az előbb majdnem bekaptam a monitort, úgy nyúlik a képem...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
válasz Racecam #16005 üzenetére
És mitől állsz közel hozzá ?
Kolombusz: örülök neki.
Blacksoul: akkor te csak a sikert vállalod fel, a kudarcot nem akarod, és ezálltal inkább maradsz szingli. Legközelebb anyádra hallgatsz, és lesz ami lesz,ha rádmosolyog egy csaj, odamész hozzá és......[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz csapos2 #16002 üzenetére
Köszi
rarri: jajjaj, az emberismeretem jó, de a metakommunikációban nem jeleskedem. Megérzéseimre sem merek már jó ideje támaszkodni. Már néha csak azokat a jeleket tudom helyesen értelmezni, mikor a csaj odajön, és azt mondja: Dugni akarok veled. De még ekkor is ellenőrzöm kétszer hogy nem kancsal-e a csaj, és hogy ki áll mellettem/mögöttem.
-
-
rarri
senior tag
válasz BlacKSouL #16000 üzenetére
Párszor már leírtam neked, hogy mit gondolok erről. Nem ismétlem magam. De a diszkóba is járnak gondolom normális lányok. Talán van annyi emberismereted, hogy következtess a metakommunikációból.
Itt a Nyuszika![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G1 - Intel i5-4590- 8GB-256GB SSD- Win 10 Pro 64bit
- Eladó Apple Watch SE 44mm (2023) GPS, éjfekete színben
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest