Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Üdv!
A dédapámról készült fotókat szkennelem..
-
Kazimír
őstag
ez a mágnesvas..
-
Kazimír
őstag
Gyakorlatilag csak 3 akkord az egész, de néha a kevesebb a több, és a szöveg is magáért beszél... [link]
-
Kazimír
őstag
Pont az a cél, hogy nevelődjön a jószág.. A nyers erőszak, a brutális gyilkolás nem vezet sehova. Meg kell tanítani az állatot, hogy árt az egészségének, ha közel repül hozzám.. vagy akárcsak megpillantom valahol, és jobban tenné, ha a szabadban élne a többi állathoz hasonlóan. Ezért vannak ilyen figyelmeztető jellegű dá-dá ütéseim első körben. Ezidáig a módszer zérus eredményt hozott, és általában szükség van a nagyobb ütésre is, melyet testfelépítésük már nem visel el maradandó elhalálozás nélkül..
-
Kazimír
őstag
A molylepke nem egy tanulékony állat.. Tudtátok?
-
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ha nem annyira jó, még mindig elég jó..

-
Kazimír
őstag
Akkor tarts 2 billentyűzetet: Egy "evőset" és egy normál használatra szántat
Elvileg minden billentyűzet szétcsavarozható, de minden evés után ezt eljátszani nem biztos, hogy a legegyszerűbb megoldás..főkukac: Hát nem bánom, akkor sajnálhatod egy picit, de utána többet nem

-
Kazimír
őstag
Pedig, ha felette eszed ezt is, akkor jó esélyed van rá

Egyébiránt szia!

főkukac: Én sem mondtam, hogy szakadjál meg a soknullás prémiumod miatt, inkább veled örülök, ha megkapod, hiszen nyílván megdolgoztál érte. Nekem ilyesmi nem jár, hát legalább a 40 órás munkahetet ne sajnáld tőlem..
-
Kazimír
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Egyébként ezzel ugye alapvetően a zárat és a kilincset akartad reklámozni, igaz? Valld be nyugodtan, nem szégyen az!
De akkor a márkáját is el kell árulnod..Bubu: 1 óra onnan?
Gyorsan összetrombitálom a hivatalos rekordkísérlethez szükséges embereket, közjegyzőket és a város határában a célszalagnál várunk, jó? 
-
Kazimír
őstag
6 tulajdoni lap helyett csak kettőről kell hiteles másolat. Éreztem én, hogy valaki itt csúnyán benézett valamit a térképen..

-
Kazimír
őstag
Ma reggel 6:45-től délután 3-ig kihúztam 4db F...ttivel.
-
Kazimír
őstag
Már megint összekevertek a főhuszárral..

Moderátor/házigazda hölgyek/urak!
Hol lehet aláírni az "azonnal új avatart Jánoskának!" petíciót?..
-
-
Kazimír
őstag
Mi folyik itt, kérem?
Azon kívül, hogy nálam 2006-os Cabernet sauvignon, Villányból..
-
Kazimír
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
A többi már gyerekjáték, úgy történhetett, ahogy bolondember is leírta. Valamelyik hülye felosztotta az év 365-ödét 24 egyforma részre, majd az így kapott egységet újabb 3600-ra. És, hogy pontosan követni tudja, gyártott hozzá egy szerkezetet, ami méri az - így hívta - "időt". Mivel a rendszernek voltak pontatlanságai, különösen a korai időmérő eszközök (ld. napóra, homokóra, stb.), ezért időről időre visszanyúltak az égitestek állásához és javítottak rajta. Én így képzelem..
-
Kazimír
őstag
válasz
tiv61us
üzenetére
Akkor jó étvágyat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
- de kell, én ebből élek..

de nem.