Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Meglesz - holnap is meló és holnap után is [IMG]cinikusan vigyorgó smile[/IMG]
Tartok tőle, hogy egy kirándulás kevés lesz hozzám... De majd túl leszek ezen is, mint oly sokminden máson is már eddig...
"Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna" - mondá Švejk, a derék katona...
Hogy van-e szabad napom? Persze... Sokszor több is, mint kéne

-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Tompulok - talán ezért is gondoltam túlontúl éleselméjűnek magam, amikor az előző hsz-emet írtam...
Nem az alkohol miatt - foglamam sincs miért, de az utóbbi napokban nehezen jutnak fejembe dolgok - olyan dolgok, amikről régen órákat tudtam beszélni...
Öregszem? Bizonyára, de inkább csak hülyülök... Megállíthatatlanul...
Talán itt lenne az ideje egy váltásnak ismét az életemben - valaminek, ami felráz...
Magam sem tudom minek...
Valami újabb kihívás után kellene néznem, mert úgy tűnik nem vagyok kellően motivált - nem köt le jóformán semmi...
Nem érdekelnek a régi kedvenc dolgaim, nem foglalkozom semmivel, ami régen örömmel töltött el - mára csak az üresség maradt és a remény, hogy egyszer talán még a régi leszek... Egyszer talán még én magam leszek...
De nem most...
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
A világon semmi - nem bírom a szeszt - és nem is vagyok igazán oda érte... Időnként rám jön, hogy kéne inni egyet-egyet, de ennyi... Nem bánom a dolgot...
A négy sör még elmegy - de az utána következők már nem esnek jól - bár nem vagyok tuskó tőlük, csak jókedvem kerekedik - viszont utálok másnapos lenni...
Nem cigizek, nem iszom, nem folytatom...
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
A másik egy fourpack Dreher classic...
Ha annak neki kezdek, muszáj lesz az UFO-król és a világegyetem tágulásáról beszélnem, valamint nem kizárt, hogy elő kell adnom a felszálló repülőgépes produkciómat is az elfogyasztott alkohol hatására.
Ami azért gáz, mert a szoba kicsit rövid felszállópályának és ha nem muszáj, nem bővíteném ki a rendelkezésemre álló teret az erkélyajtó kinyitásával...
Úgyhogy marad a Radler és a csoki, aminek lassan a végére érek...
De iszom az egészségedre is pár kortyot

-
válasz
Kazimír
üzenetére
hadd sajnáljam már, nekem eddig csak olyan munkahelyeim voltak, ahol a 60 óra a sztenderd.
el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet 4-kor hazamenni...Ui. de dolgoztam már úgy is, hogy 42 napon át minden nap 13 órát, pihenőnap nélkül, a sivatagban, 50 fokban. errevarrjálgombot.
-
-
Verus
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Érzéssel kell, meglátod majd, ne legyen túl sűrű se a tészta és olyan lágy se, olyan pudingszerűnek kell lennie. Őrölhetsz bele egy kis borsot is, attól csak jobb lesz.
Ja, jó a trappista, a Karaván, az edámi mind ami kicsit "keményebb" sajt. A belsejébe már akár sajtkrémet is tehetsz.
Bubu: Akkor majd futárral küldetem.
Szerk: Finom lyukún, aprónak kell lennie a reszeléknek.
Szerk2: Menni fog, teljesen egyszerű.
-
Verus
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Dehogy ég meg
Kicsit vastagabban sütöd, akkor nem is látszik, hogy van benne. Ha kisütötted teszel bele sonkát, bacont és még sajtot, felcsavarod, panírozod és kisütöd. Jó kis ebéd lesz belőle. 
Bubu: Persze, nekiállok itt az iroda közepén megcsinálni.
Itt egy légy se férne el, olyan kupit hagytak itt este. 
-
ádyz
addikt
-
rarri
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Gondoltam hogy kíváncsi leszel. Nem találnád ki az biztos.
A 8 évesemmel kimentünk kosarazni, utána meg hintáztam én is. Annyira jó volt! Szóval úgy szálltam.
Másmilyenre még várni kell...Nem tudom a többi anyuka , apuka miért nem hintázik. Mondjuk , kosarazni se kosaraznak. Lehet hogy én vagyok rosszul bedrótozva... 
Hold: Szia Tesó!
Irigyellek, hogy ilyen kitartó vagy. Mindjárt megpróbálom, én hány felülést tudok csinálni. Fénykoromban is csak 300 ment. 
-
Bubu79
addikt
válasz
Kazimír
üzenetére
Ugyan Jánoskának szoktam emlegetni az Argo egy jelenetétét, amikor is Balog Tibi naftát kunyerál a Sofőrtől és a társalgás egy pontján a Sofőr feltesz egy teljesen helyénvaló kérdést - mintegy magának, de mivel az avatarotok tök ugyanaz, így Neked is ajánlom a jelenet felidézését...

Nem fogom idézni, mert megintcsak megkapom a szokásos globális felmelegedés miatti megjegyzéseket, pedig nem is vagyok olyan...
Vénember: Ugye tudod, hogy az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé?

#16825: Kend Degecről való tán?

Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Miért nem lennél a helyemben? Errefelé jó borok vannak 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

legalább bárikkos?vagy csak laza? mindegy szeressem idevele

![Hidd el, EL olvastam: ( legutóbb akkor, amikor megláttam, hogy a bal első ajtómat valami barom kulccsal rendesen végighúzta a parkolóban ) ;] Hidd el, EL olvastam: ( legutóbb akkor, amikor megláttam, hogy a bal első ajtómat valami barom kulccsal rendesen végighúzta a parkolóban ) ;]](http://prohardver.hu/dl/s/ol.gif)