Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Anyakönyvi kivonat? lakcímkártya?

#2295: nem baj, miért lenne? de nem teljesen értem a mondatot? nehéz a közösségbe írni? itt az OT, itt annyira nem lehetsz láma, hogy kinézzenek (ld. éngemet is)
!
poltopikba nem szívesen mennék, mert a 10 hsz-em környékén lámpavasra tennének csúnya fekete bőrkabátos úriemberek, a pobedával.....
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valószínü. Amit megtanulnak ma 3 nap múlva nem tudják!
poffsoft: nehéz poltopikban kaptam mert nem értek hozzá csak véleményem van és ebben az országban élek. A milyen autóban szintén. Nem vagyok szerelő csak van autóm 1000 éve. Így nehéz ha az embert a totyik ászai kinézik. Így hanyagolom azokat. Baj?
-
-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tudod, aki szakmaiban osztja az igét, a közösségbe csak hébe-hóba néz be, annak gyűlik a hsz.....
Szépségesebb napot a szépséges kockáknak!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
de ha január 15-én, akkor már 20...
-
Gyuri27
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Kétszer? Az valóban sokk.

FehérHolló: 86# nem ezt mondtam?
83# szófosás? Szerintem ne kostolgas jóbarát. Sem korom, sem apai státuszom nem teszi ezt lehetővé neked. Tehát azzal játsz amivel egykorú vagy.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ha 88'-ban született (és nem nézzük a pontos dátumot) akkor 2008-ban húsz. Vagy ekkorát változott a matek? Esetleg itt is van nettó?
Tehát nettó 19, bruttó 20. Értem. -
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
meg a születési éve. az iq-ban nem vagyok biztos, lehet, hogy felélőttél ezzel a naaagy számmal.
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem nehéz rájönni annak, aki ismeri.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De termett, közben megfőztem az ebédem.

Gábor: Honnan ismered? 1 órája regisztrált, 5 hozzászólás.
-
venember83
nagyúr
Hmm, egy erkélyi nőn kivül semmi más nem termett? Gyenge.
csapos2: Nyugi, a kölyök most tanulta, aztán azt hiszi vicces. Pedig nem. Majd kinövi vagy rosszul fog járni párszor a tanintézményekben.
-
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
engem inkább a márkaneve izgat. sose hallottam.
-
Ramius
őstag
miért nem az apróhirdetést linkeled?

-
fero02
nagyúr
Ebben a topikban hirdet a srác.
VoDaFoNe:

-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te hívtad ki őket?

-
Kazimír
őstag
-
FehérHolló
veterán
Pesten.
Sokat nem tudok mondani, miután kiderült, hogy nincs tűz és a szomszéd csajt is visszatoloncolták, nem volt semmi érdekes látnivaló számomra. Volt itt 4 tűzoltóautó, ebből egy ilyen hosszúdarus, szaladgált 2-3 civil az utcán össze-vissza (a mellettünk lévő házból szaladtak ki), de kb ennyi. Hogy miért hívták ki őket, az nem derült ki számomra. -
VoDaFoNe
aktív tag
- Benvolio.. te szép vagy...
- NEM! Én nem vagyok szép! XD -
bnss
veterán
Nekem is szimpatikusabb a double n, de az nem helyes.

Lehet, attól a leánytól kapta a netet, akit egy szál bugyiban megpillantott, aztán a leány meglátta, hogy a kollega igencsak sasol, így megvonta a netet.

(#2243) FehérHolló: némi konkrétum a történtekről?
Jelenleg Pécsen vagy vagy Pesten? -
fero02
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vagy a vérnyúl!

Hú, megnézem, hátha lejött a film a tékából...
FehérHolló: Lehet apa komplexusa van...

Bon3ss: ez is jó alternatíva
Az n-ekre meg teszek. Vagy megkérezzük Grécsi Laci bá1-t? 
-
FehérHolló
veterán
Hehe, én osztom a környéken a wifit, ha éppen jó kedvemben vagyok. Bár most szünetel a "szolgáltatás", mert egyik b@lfasz megpróbálta feltörni az adminfelületet és bepipultam.
A csaj egyébként egész jól néz ki, csak egy baj van vele: ~22 éves létére egy 35-40 éves pasija van, aki olyan 2 perc nézelődés után visszarángatta az erkélyről.

Egyébként szépen néz ki lenn az utca. Szép vörös a szél téglabombázása után. (Részvétem az iránt, akinek nincs garázsa és az utcán hagyta a kocsiját.)
-
TexT-BoY
addikt
még nem kapott szegény csacsink MCSK jelzést (minden csacsi kurva
) szóval még messze állunka megoldástól. Minden esetre valóban kezd feloldodni a csóka
.stilszerüen te is meg a hollo is aki az elözö hozzászoló, szoval mindenki veréb, istenverje mg. nem direkt volt
a csóka jelző.Nincs mit, fordulj hozzám szeretettel
. -
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Most vagy ronda látvány a lány, vagy már úton vagy a szomszédba.

(#2219) Diego!: az, két hét múlva is ilyen idő legyen, nem szeretnék esőben, szélben dolgozni Orfűn.

(#2226) nike_: azt a mindenségit, mit meg tanulnak ezek a mai fiatalok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TexT-BoY
addikt
Dekinyilt a csipád hogy elmentem kicsit aludni, reggel még azé rendesen falhozáltál.

Dancsi: szövegfiumegnemhatátorozottideigkergetetthiuamrandjamelyLCSBként végezte sorát és azóta nemtudom hogy él vagy hal, lévén töröltem iwirölmájvirpölés emesnröl
és még sok soksoksoksoksoksoksoksoksok Dancsi lehet.Voda ki az aki rajtam kivül ivott tegnap?
-
csapos2
addikt
Tudja valaki, ki az a Dancsi?
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
KÉPET!!!!
Ehhh.....
-
Diego!
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerintem nézz körbe nem-e a ti házatok ég

Bon3ss: Szép idő Pécsett

-
fero02
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Amíg nem süti a talpad a talajd, no para.

Ramius: értem én!

-
bnss
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igyál egy sört, és ülj vissza a PH! elé, esetleg dokumentáld némi képanyaggal a szituációt.

Amúgy napsütéses szép napot!
-
Ramius
őstag
Fero neszójábe ittis
Vodával van egy közös ügyünk
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
PH!-zz, csak vigyázz, ne égjél be.

-
FehérHolló
veterán
Van 3 szirénázó tűzoltóautó a házunk előtt. Most érkeztek. Kezdjek el menekülni, vagy PH-zzak tovább?
Szerk: Megjött a negyedik.
-
BlacKSouL
addikt
Az meg hogyanmiért van, hogy felrakom a Cosmo Playert (2.1.1) állítólag beépül böngészőbe mint plugin, de a bővítmények listázásánál sehun se nemvan, meg hogy aztán felismeri a wrl kiterjesztésű fájlokat, és elindul a böngésző, meg azon belül valami vezérlőpult féleség, de azsenem. És hogy lehet szép virtuális 3D-s cuccokat kukkolni, de semmi.
Feltelepítem, a végén kérdezi, hogy asszociálja-e a wr-related fájltípust hogy automatikusan induljon böngészőben, mondom naná. Megjegyzi, hogy nincs NT SP3.0 felrakva(naná, mer XP) és hogy korlátozott audiofunkciói lesznek. Mondom okés, hajrá. Aztán megnyitom a mappát, benne a sokszép wrl fájlok. Rákattintok egyre, erre megkérdezi hogy mivel indíjja..
Hát mondom derék öcsém, az imént kérdezted az asszociációt, ezekszerint fölöslegesen.. Megadom neki hogy explorer, leokézom, és erre megjelenik a figyelmeztetés az aktív-X vezérlőkről. Engedem, mondom mostmá virtuálisságokat akarok, erre kiteszi a háromszögkörnégyzet című kép-helyőrzőt, oszt nagy semmi az ablakban.Most akkor ki a gyilkos?
Ja, IE 7, meg FF 2.0 sem akarja, FF aszondja nem sikerült megnyitni, mert ismeretlen hiba történt (az kizárt dolog, mert nemtudom) meg hogy mentsem lemezre a fájlt. Hát lemezen van te szerencsétlen..
Na itt lett elegem belőle, pedig a héten be kéne adni valami magam kreálta wrl-t. De pusztán karakteres szerkesztéssel nem jutok messze, én nem vagyok Mátrix-bubus, hogy a futkosó ződ betűkben meglássam a 3D-t.. HELP! -
fero02
nagyúr
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
Hmm...
Ez tuti vmi kódolt beszélgetés...a gyerek szó álcázva a story.

Már mindent értek.

ladybug: szia! Régen beszéltünk...nagyon régen. Akkor is keveset.
nike_: Ha ma nem esett volna 1-ig, akkor menten volna nagy körgátra tekerni...Soká lesz legközelebb 2 napos hétvégém szabad...

-
nike_
addikt
Nálunk meg fúj ez a rohadt szél, de jó erősen...

-
ladybug
őstag
Sziasztok, szép napot! Lemaradtam vmiről?
Olvastam tegnap bicikliztetek.
-
VoDaFoNe
aktív tag
Kellemes délutánt!

Ramius: pozitív/negatív?
-
nike_
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja, tudom ki az, beugrott...
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nemjó a linked

-
(Kolombusz)
veterán
Szakadozik a netem.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Anyakönyvi kivonat? lakcímkártya?

A verés és a "nem foglalkozom vele" között valahol lehet még egy út, nem? Mindazonáltal nem akarok gyereknevelési tanácsokat adni, Te tudod..