Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NoLF
veterán
Nos, minden jonak vege szakad egyszer... Az 1 evvel eltolt naszutunk veget ert - ettol fuggetlenul remelem, hogy a huvos szoba-meleg p.na kombo meg marad egy darabig
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
1. - Ez egyértelmű, nem sok MSC-s kerül ki. Nem könnyű még a BSC sem.
2. - OKJ54 Ápoló (már 55-ös). Akkreditálták. Nyelvvizsgával elfogadva, több éve dolgozik kint.
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
fokukac
üzenetére
Azt én is megfigyeltem, hogy az újabb kanalak kialakítása formája elég furcsa a régebbiekhez képest, valahogyan nem olyan kényelmes enni velük. Ezért nehezebb megfelelőt találni.
Azért milyet néznének, ha boltokban nekiállnál próbaevést csinálni, hogy jó-e a kanál.
PÁRNApos PÁRNAlevest ne egyél kanállal, csakis késsel, villával!

-
nekem is bajom van a párnákkal, csak más, mint Montinak: nekem az összes ma kapható kispárna túl nagy, túl kemény, túl vastag, túl sok. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy az idő 90%-ban hason alszom.
Az én párnáim ilyen 40*30 centisek kb. és tényleg csak pár centi, hogy a nyakamat tartsa. picit. Ehhez képest szinte az összes, amit lehet kapni, sokkal nagyobb.
És persze a huzatokkal is gondban vagyok...Ha hotelben alszunk, akkor meg le is dobom azt a nagy szart az ágyról, tényleg nem tudom, hogy lehet azokon aludni.
Olyasmi lehet ez is, mint a kanál-méret. A rendszerváltás előtt fasza normális kanalakat lehetett kapni. Aztán bejött ez a nyugati szabvány, ami fele olyan mély, ergo kétszer annyit kell lefetyelni a levest...

oh, first world problems.
de a párna probléma tényleg valid.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ikeaban nem talaltam kicsit. 50*60 volt a minimum, emlekeim szerint.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Nyugodtan vehetsz bármit. Ikeás cuccok is vagy standard aeg/electrolux, vagy whirlpool (ha hűtő).
Monty: Te is nézz sszét nyugodtan az ikeában. Elég tág a minőségi kategória is a legolcsóbbtől az egészen jó minőségig (nyilván te az utóbbit keresed). Van tollas, meg mindenféle szivacsos verzió is (ha nincs semmi allergiád, azért a tollast javaslom).
p
-
concret_hp
addikt
ikeás 60 centi széles konyhabútorba szépen veszek magamnak 60 centi széles beépíthető sütőt meg mosogatót meg stb, nem ikejásat, annak szépen össze kell passzolnia ugye? elvileg ezért standard...
(ismerősök szívtak valami 45 centis ikeás mosogatóval, de ilyen extremitásokra nem vetemednék
) -
EQMontoya
veterán
Kisparnakkal van valakinek pozitiv tapasztalata?
Alapvetoen 40*40 vagy 40*50 meretet favorizalom, nem is kell tul vastag, viszont a legtobb nagyon nem tartos: par honap utan osszeesik, semmi tartasa nem marad. (Akar a Fideszbe is belephetne).
Tudtok esetleg olyat, ami jo? Ha tartos es kenyelmes, az ar nem szempont.
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ja bemesz az orvosi rendelobe, a varobol( max par ember van)hamar atkerulsz egy kb 4x4 meteres szobaba. Oda bekoccol 1-2 perc mulva egy nover egy laptoppal. Az ki kerdezi mindenrol, elvegzi az alap mereseket, elmegy leadja a dokinak. 5-10 perc mulva jon a doki, mar kb tudja mi fog tortenni elotte van a laptop az osszes aktualis adattal, meg a teljes torteneted. Megvizsgal, par perc mulva mar ott sincs es a nover jon vissza az eredmenyeddel.
Ebbol a pici orvosi szobabol van vagy 8 atlag. Egy vagy ket doki lerendez ket noverrel egy valag beteget iszonyat hatekonyan. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Elég sok ápoló van a tágabb családban és az ismerősi körömben.
Töredékük lenne képes elvégezni egy MSc-t.Az osztrákok papírbuzik. Pontosan milyen OKJ-t fogadtak el diplomának? Akkreditálták is, vagy csak megtűrték a diploma hiányát az OKJ-s papírt látva, mert szükség volt a munkaerőre?
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Ez lenne a teljesen normális. De ez vadkeleten szerintem nem életképes.
#80082 bitpork: Ha utánaolvasol, vagy az általad linkelt cikket végignézed, akkor az (is) áll benne hogy mentőtiszt, vagy kiterjesztett hatáskörű ápoló töltheti be ezt a munkakört. Ami, ahogy tudom annyiban módosult hogy tisztek ahogy eddig csak SBO és ITO, viszont apn-ek bárhová mehetnek, ergo ők mennének háziorvos helyett, azaz BSC után MSC, szóval 6 év legalább (de mint írtam sokszor megelőzi egy 3 éves felsőfokú OKJ). Tehát ez nagyon leszűkíti a jelentkezők számát. Mivel ahogy írtad, német nyelvterületen, nah... oda nem kell ez a képesítés, sőt nem tudják hová akkreditálni. Tehát aki ezt tanulta, az itthon fog elhelyezkedni. De mélyebben belemegyek. Egy barátom felsőfokú OKJ vizsgáját az osztrákok diplomaként fogadták el, mert náluk nincs ennyire szétcincálva az e.ü. képzés, míg kis hazánkban ezer féle diploma szerezhető ezen a területen is. Hogy minek? Mert a hallgatók fele azt sem tudja lesz-e vele munkája, vagy sem.
A hsz.-ed többi része pedig általánosítás.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Csak azok a szakik már nem az itthoni egészségügyben lesznek/vannak hanem guten morgent köszönnek valahol nyugateurópában...
-
gaborbol
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nekem se gond, ha engem vagy a gyereket a rendelobe valami alap dolog miatt egy nover nezi meg es nem orvos, Nalunk is igy van. Siman van akkora tudasuk, meg rutinjuk, hogy nem veszek eszre kulobseget ilyen szempotbol.
Nalunk bemesz a rendelobe, ott nincs orvos alapbol. Egy nover van akik kikerdez mindenrol, jegyzetel azt atadja egy dokinak aki atnezi az irodajaba, majd bejon hozzad par percre. Visszajon a nover es tajekoztat az eredmenyrol.
Anyos occset kiengetek a korhazbol " jobban lett" nem kerult lelegezteto gepre, meg folynak a vizsgalatok, ugy nez ki, hogy elete vegeig oxigenpalackra lesz kotve. A labaival is lett valami, de legalabb otthon van.
-
válasz
bitpork
üzenetére
Azért érdemes ebbe egy kicsit belelátni, mivel ez nem degradálható le. Elméletileg, ha bevezetik (mint pölö finn-svéd vidéken), akkor minimum msc (vagy phd) okleveles ápolók végezhetik, akik bsc (esetleg plusz okj) képzés után több éves sürgősségi, intenzív th. gyakorlattal rendelkeznek (többezer órával). Mondanám hogy kisujjukban van amivel átlag házirvos soha nem találkozik, és nem is fog egy teljes praxis alatt. Persze átlagmagyarnak jó lesz a nyolcvannégy éves dr. Erős Pista bácsi, mert a pirineket kiírja majd a gyereknek, ha meg gond van, úgy is hívja az ügyeletet. Többek között mivel nem egy bérkat. lesz a házirvossal, msc ide vagy oda, normális ember nem fogja csinálni. Azért egy négyéves tanárképzőt nem említenék ezen egy lapon, sőt sehogy sem sorolnám ide.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nem emlékszel az ötletelésre hogy ápolók is lehetnek majd háziorvos helyettesítők?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogy mi..? Le vagyok maradva, a 'zurak a konferencián azt is megmondták, hogy reggel kell..?
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
A gyereket meg majd szakközepet végzett (*) pedagógusok felnevelik. Mert versenyképesség!
(*) Nem azzal van a gond, hogy lesznek szakközepet végzett pedagógusok, mert pedagógiai asszisztensekre, gondozónőkre, meg napközis nevelőkre szükség van. A gond az hogy ezzel a 10-20k szakképzett, felsőfokú végzettségű szaktanárt akarjuk pótolni, miközben a természettudományi szakok évfolyamonként egyszámjegyű létszámmal futnak. Mert versenyképesség!
p
-
FehérHolló
veterán
Az érme egyik oldala, hogy szüljön mindenki. Mert hát női princípium.
A másik oldala, hogy ha délután/este jön rád az ihlet, akkor várj másnapig.Itt kell lenned, hogy elhidd.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
syncthing, rsync
emvy:

-
Uher
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Teamviewer vagy a windows beepitett tavoli asztal programja
-
elessar
tag
válasz
parandroid
üzenetére
-
válasz
parandroid
üzenetére
Syncthing.
-
parandroid
félisten
De ez megint valami felmásolom-a-másik-oldalról-meg-leszedem dolog. Én úgy szeretném, hogy konkrétan egyik gépről direkt a másik gépre másolok, nem akarok közte semmilyen szervert - mintha helyi hálón másolnék. Régen így ment az ftp, ha jól rémlik, még total commanderrel is meg lehetett oldani. De már vagy 10+ éve nem használtam ilyet, a fene se emlékszik, hogy állítottuk be.
p
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
mega
-
parandroid
félisten
Párszáz gigabájt. Képek, videók. Felhős mentésen is gondolkodtam, elvileg a onedrivehoz jár 1TB tárhely a családi office365 miatt , de jobban szeretem, ha én menedzselem, hogy melyik fájl pontosan hova megy.
Tobey: Úgy szoktuk, de idén nem vittem magammal a cuccokat a mobil merevlemezen.
p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Másold ki pendrivera és add fel postán
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mennyi adatrol van szo? Ha mindenképp interneten kell, akkor én olyasmit használnék, mint pl a Syncthing vagy a Resilio Sync.
-
parandroid
félisten
Hű, ebbe a rovatba nekem is van kérdésem:
Szabad szemmel is jól látható adatmennyiséget kellene átvinnem párszáz km-re. Van esetleg valakinek valami jó leírása egyszerűen beállítható ftp-szerverről? (Win10 mindkét gépen.) Amit google talált, azokkal elsőre nem boldogultam.
p
-
Tim82
félisten
válasz
Marcsello31
üzenetére
"Szaktopikok, amiket nem sikerült megtalálnod"-rovatunkból mára:
[link] [link] [link]De amúgy: a Banggood-on eleve ÁFA-val növelt árat fizetsz ki. Ha a magyar királyi posta szállítja ki a rendelést, akkor - ha sikerül megugorniuk az előzetes értesítésedet - 400 Ft-ot, ha ez nem jött össze nekik, 800 Ft-ot fogsz nekik vámkezelési díj címen fizetni. Ha futárszolgálat, akkor változó, hogy van-e ilyen díj. Tapasztalataim szerint ExpressOne/ViddL, DPD és FedEx tőlem nem kért ilyet.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Rendelni szeretnék valamit a bangoodról, kb 5000ft értékben
innen: [link] Számítsak plusz költségre vám áfa vagy valami?
Itt ez a peltier modul nagyon olcsó, idehaza 4ezer forint 1 darab.
Nekem meg kellene legalább 4 darab. A többi alkatrészt a Conrádból rendelném meg,
A választ előre is köszönöm! -
concret_hp
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
vitya megmondta a halottak számlával mérjük a sikert, lám lám össze is jött az élmezőny de közben Bosznia meg Észak Macedónia visszaelőzött ám, szóval már épphogy megvan az európai dobogó...

azért 8 hónap alatt 40 000 fős népesség fogyás az 10M alatti lakosságnál elég hard... és ha újraindul az élet rendesen, akkor azt hiszem egy nagyobb tömeg megindul a haldokló nyugatra...
-
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Épp tegnap mondtam Péternek, hogy szerintem nagyon közel áll a kormány, hogy egy jó kis abortusztövénnyel rukkoljanak elő.
Ez a Demográfiai csúcs kihozza az állatot minden politikusból. Ráadásul még beszédet is mondanak és nyilatkoznak teljes természetességgel az agyament nézeteikről.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
‘91-ből csak arra emlékszem, hogy meghalt Mercury. Addig is ismertem a Queent, de akkor fedeztem fel igazán, és kicsit durván rákattantam, szóval minden más kicsit háttérbe szorult. Az évről még annyit, hogy ha már aids, ez volt Magic Johnson visszavonulásának éve, cserébe ekkor rakta össze Phil Jackson a Jordan-féle Chicago Bullst, hogy leuralják az évtized első felét három bajnoksággal zsinórban, hogy aztán Jordan visszavonuljon baseballozni, aztán ‘96-ban visszatérjen, és megcsinálja ugyanezt még egyszer. Na, akkoriban még érdemes volt kosárlabdát is nézni.
p
-
Vérboci
addikt
ha már közélet: ma tort ül a tisztességesen szerzett vagyon és az igaz szerelem [link]
sajnos egyéb elfoglaltság miatt sokan nem tudtunk elmenni, így csak nászajándékot küldtünk. a köszönősütit meg majd februárban osztják ki
-
válasz
concret_hp
üzenetére
mert ezt linkeltem a napirajz csoportban...

Amúgy nem igazán ismerem a művésznő munkásságát, asszem egy számot már hallottam tőle, az nem volt rossz.
De ha már zene: ma 30 éves a Nirvana Nevermind c. albuma..! és egy napon jelent meg a Red Hot Chili Blood Sugar Sex MAgik c. albumával.
Elég sűrű időszak volt... Talán az egyik legjobb a rockzene történetében. Ezek az albumok mind 1,5 hónapon belül jelentek meg!
1991.08.12. Metallica - Black album
1991.08.27: Pearl Jam: Ten
1991.09.17: Guns n' Roses: Use your Illusion I-II.
1991.09.24. REd Hot Chili Peppers: Blood Sugar Sex Magik
1991.09.24. Nirvana: Nevermind
1991.09.24. Soundgarden: BadmotorfingerTudom, öreg vagyok. De régen akkor is jobb volt.

Csak a sávszél volt kisebb. -
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
https://napirajz.hu/monokinizzen/ valamiért ez ugrik be

-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor nem muveszno, ha nem olyan
-
Közben pedig olvasom, hogy a művésznő több százezer követőt vesztett, mert kiderült, hogy vannak mellei, sőt, nagyok... nem értem én ezt a világot józsa!

-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
A koszorúvitelbe én is szívesen beszállok. Én nem értem, hogy él még olyan ember aki azt hiszi hogy a nőnek ez a feladata? Tegnap pl.Esm olyan jó vacsorát készített , külön repeta kellett. Komolyan mondom az ország szégyene a magyar miniszterelnök . Na, kíváncsi lennék, dívot mit mondana rá.
-
Vérboci
addikt
Gyerekek, én csak általános utálattal vagyok a vezérünk és az általa képviselt politikai irányzat iránt, de amikor a kedvenc "az asszonynak a konyhában a helye" húrokat pengeti, akkor ordítani tudnék és legszívesebben kalapáccsal verném szét a fejét.
És én most nem a nőkért szeretnék kiállni ebben a kérdésben, azt megteszik ők maguk, hanem a férfiakért, akik kilógnak az orbánista ideából. [link]Ez a sudribunkó csak úgy tudja elképzelni az életet, hogy apa elmegy reggel, hazajön este, felbassza a gumicsizmás lábát az asztalra, megsimogatja mind a 7 gyerek fejét, megzabálja a vacsorát, aztán vége a napnak. Anya meg addig a hokedlin ül a sarokban. Vagy ha nem, akkor majd berugdossuk.
Soha nem vittem még koszorút sírra, de az Orbánéra már kettőt is tennék.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Termeszetesen nemtudom mekkora a legkondi kW-ben, mert valami buzi Ton-ban merik a teljesitmenyt, meg BTU-ban.
A 2kW az egy olyan nap amikor nem megy a legkondi, direkt nem szamoltam bele, mert 3-4 honapot nem megy egyaltalan.
Meleg egybkent nincsen a lakasban, marmint tartja a beallitott hofokot, csak kint van 30 fok es 85% paratartalom.
Nekem a median februar-augusztus 22 kWh mig az atlag 19 kWh naponta. Ahogy neztem egy 3.6 kW rendszer jo lenne, de a sales arcok meg jonnek az 5-6-7 kW rendszerekkel, meg, hogy rakjak fel aksit meg plusz $10K-ert, de egybol kettot belole. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Középső bekezdést kiegészítve: ha megállás nélkül megy a légokndi, akkor a leírt példában is bőven 2kW alatt van délután 1 körül a fogyasztás.
Mondjuk trópusi éghajlaton a párátlanításra is irdatlan energia megy el.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bobsys
üzenetére
Az előzővel összekötve.
Nálunk a 4.5kW-os légkondi tud lehűteni egy komolyabb nyári napon 60 négyzetmétert, amikor délután hazaérünk. A szinten tartás ennél természetesen kevesebbe kerül.
Jól hőszigetelt a lakás, Budapest.Ha nálatok 2kW-nál kevesebb a fogyasztás délután 1-kor, akkor valóban valami gubanc van a rendszerrel, és azért van rohadt meleg.
Magához a témához:
Az általad linkelt oldalon fent van, hogy mekkora az átlagos teljesítmény és ehhez milyen szögben érdemes állítani a napelemeket. Valószínűleg nem motorosat fogsz venni, ezért több adatra nem nagyon van szükséged.
A napelem specifikációjában megtalálod, hogy mekkora a hatásfoka. Nemrég istenítették a 40%-os cellákat, amihez emberi áron úgysem fogsz tudni hozzáférni, úgyhogy számoljunk a szokásos 20%-kal.
Nálunk havi 120kWh körül van a fogyasztás, ez napi 4kWh. Ha az évben minden nap ugyanúgy sütne a nap, akkor ezt 5 négyzetméternyi napelemmel le tudnánk fedni és szívem szerint egy 10kWh-s akksit raknék mögé, fele ekkora inverterrel. -
bobsys
veterán
Napkozbeni teljesitmeny gorbet kerestem. A szolgaltato harmad aron veszi meg az aramot, mint amennyiert adja ezert minimalizalni szeretnem a vissza taplalt aramot. Nem akarom en az egesz napi hasznalatot fedezni, csak csokkenteni a szamlat. Megneztem, hogy mondjuk atlagban 1.5-1.7 kW megy el mondjuk delutan 1 orakor tehat ennel tobbet nem nagyon kell termelni. Egy 3.6kW rendszer fedezne nagyreszeben a napkozbeni fogyasztast, felesleges 5kW venni sokkal tobb penzert.
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
amúgy ha becsülni akarod a teljesítményt, akkor ha jól van forgatva, akkor asszem úgy lehet számolni hogy névleges teljesítmény * napsütéses órák száma * 0.85 (dőlésszög nem lesz egész évben fix, a nagyon melegben már kevésbé hatékony, stb) az egy aránylag jó alsó becslés.
-
lenox
veterán
-
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Persze amint beirtam megtalaltam (tegnap egy ora utan se sikerult)
Global Solar Atlas -
bobsys
veterán
Hol talalok infot arrol, hogy egy napelem milyen hatasfokkal mukodik a nap folyaman? Olyasmi, hogy napfelkeltetol napnyugtaig hogyan valtozik a hatasfok/termeles. Gondolomn fugg a foldrajzi helyzettol, de egy atlag is jo lenne nekem.
-
ToBeY
nagyúr
Régebben a mi házunk is tele volt ilyen "Szűcs néni-kel".
Itt az volt a divat,hogy mosógép kifolyócsövét nem tették rá a kádra és ázott az egész front tőle.Mára már az unokák vették át a lakásokat,akik jó arcok többnyire.
Kivéve a felettünk lakót aki időről-időre kiadja a lakását többnyire "koboldok-nak",akik képtelen az együtt élés minimális szabályainak betartására. -
Pacák
senior tag
Egyszer úgy hajnal egy-kettő között becsöngettek hozzánk. Kimásztam az ágyamból, a szemüveget sehol nem találom, na jó, legalább a papucs megvolt. Kimentem pizsiben, begyógyult szemmel a folyosói üveg ajtóhoz. Rendőrök. Kinyitottam az ajtót és közelről már felismertem a három zsarut - szolgálatváltás után a szomszéd ház előtt szoktak egyet kávézni. A kicsi nagy rajongójuk volt akkoriban - Mondom nekik, hogy:
- Gyertek be srácok! Megint a Szűcs néni?
Az egyikük a néni alatt lakott és akkor intenzíven eláztatta őt a hölgy, de nem nyitott nekik ajtót. Beljebb fáradtunk, akkor már kezdtem felébredni, pláne attól, hogy az érintett erőteljesen bekopogott. Szűcs néni kinyitotta az ajtót én meg hátrébb léptem, mert kiborult több fürdőkádnyi víz is a küszöb felett.
Mindezt azért, mert a néni délután a mosogatóba rakott egy kg fagyott húst, hogy másnapra, a lassan folyó víz alatt kiolvassza. A hiba ott volt, hogy a hölgy elaludt, a vízcsap nyitva maradt, a mosogató meg eldugult valamennyire. Alatta két lakás, plusz a földszinten a Családsegítő iroda teljesen elázott.
Szűcs néninek intéztek a hatóságok egy beutalót a pszichomókushoz - akkoriban már erősen szalajtottak neki. Sajnos még nem eléggé, mert kiengedték, de legalább alaposan megfürdették és a pártfogójául kijelölt ember felügyelete mellett kicsit rendet vágtak nála.
Azért amikor megjött, akkor nekem címezve a képembe vágta:
"- Kiengedtek, mert nem vagyok ám bolond!
"
- Örülök, de semmi közöm nem volt hozzá... Saját magának intézte el ezt a túrát, azzal, hogy eláztatott mindenkit.
Aztán egyszer elhunyt, mi pont arra jöttünk haza, hogy a tűzoltók törték rá az ajtót. A lakása már egy bank tulajdona volt, ők felújíttatták egy kicsivel később - ne tudjátok meg mennyi rom volt ott - és kiadták egy rendes családnak.
Hamarosan kiderült, hogy már a felettük lévő lakásban lakó hölgynek is szalajtanak, azóta ő is eláztatott maga alatt minden szintet kb. háromszor.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
gratula!

Ui. Te aztán tudod, mikor kell venni! (all-time high árak mellett) tudom, gonosz vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(ismerősök szívtak valami 45 centis ikeás mosogatóval, de ilyen extremitásokra nem vetemednék

) jósolnak , 3-4 nap és Magyarországra ér .