Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Meg Verus.
Tim82: Eleg sok mindent leirt itt Racecam, van par dolog, amivel meg utolag sem ertek egyet. Az kulonosen vicces az elmult honapok es az ontopik fenyeben, hogy az a topik direkt azert keszult, hogy ott lehessen lazan beszelgetni ( akar politikarol is, hiszne mint racecam irta, ott lazabbak a szabalyok, ugye), aztan latjuk mi lett.
Azt hittem, csak a terhesseg okoz most reszleges rosszul emlekezest/emlekezetkiesest, de atolvasva az akkori hozzaszolasokat nem ugy tunik.

-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Talán nem véletlenül, de én akkoriban (2006-2007) párszor benéztem ide és sikítva menekültem. Émelyítő enyelgésre emlékszem, két három csaj irányába jópofizás és totál súlytalan, tartalmatlan beszélgetés offline ismerősök között többnyire, ami nyilván élvezetes volt számukra, de rendkívül kirekesztő tud lenni az ilyen. Szóval az én szememben a mostani helyzet messze felülmúlja az akkorit, még úgy is hogy nem mindig olyan élénk a társalgás, de egyelőre többször folyik értelmes beszélgetés akármiről, mint nem. Azon kevés topicok egyike, amit még képes vagyok elviselni.

-
tildy
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Volt egy idoszak - tim82 most ezert leharapja a fejem - amikor az off topik atment hello szia, hogy vagy , jo ejt, jo reggelt tarsalgasba ( oszintem megvallva ennel meg az idojarasrol meg a p*narol szolo diskurzus is jobb volt ) amikor is ezt tobben itt megemlitettuk, amibol ugymond lett egy bazi nagy szetvalas, es egymasra kopkodes is, amiert utolag is elnezest kerek, en is benne voltam.
Szoval a valas utan ide mar alig jart valaki, mindenki az on topikba ment at. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Videótól függ. Ha kis felbontásban töltötték fel (mert pl. valami nagyon régi felvétel), akkor sokszor nem elérhető ez az opció...
Más téma: tegnap egy év után engedetem a nyomásnak, és engedtem települni az új firefoxot. Hát, még mindig ocsmány, és még a pöpec gyors kis asztali gépemen (G860) is elég lassan indul

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nálam szépen megy a 1080p, random videóra kattintva.
-
Winner_hun
félisten
Youtube-on csak én nem tudok felbontást váltani? 360p és ennyi, nincs több.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Az akkori nagy életnek azért jó fokmérője volt a találkozók gyakorisága."
Ugye? Ugye hogy azért más volt?De erről jut eszembe, mivel én még sohasenem tudtam elmenni topiktalikra, valamikor valami szerveződhetne, amin végre részt tudok venni. Valami jó helyen Pesten, ahol lehet ínyenckedni, enni-inni jókat, meg végre láthatnátok a pofámat(nem mintha sokan kíváncsiak lennének rá
) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.
Sajnos 9 év alatt mindössze 3 fórumtagot tudok felmutatni személyes találkozás/ismeretség oszlopban.Amúgy mióta van itt ez a spoiler izé, és mit csinál? -
EQMontoya
veterán
Zömével egyet tudok érteni. Szakmai topikokba ritkán teszem a lábam, akkor is leginkább fáj. Van pár kivétle, de a legtöbben nem érdemes hozzászólni sem.
A nőügyes topik, autós topik színvonala is szépen igazodott a 100-as IQ-hoz.Az akkori nagy életnek azért jó fokmérője volt a találkozók gyakorisága. Teaerdő, táborokban is voltunk lenn innen többen, pesti talin is, stb, stb.
Most meg Nolf hazajövetele kell egy tisztességes bebaszáshoz!

Egyébként én is tök másnak képzeltelek, mint amilyen vagy. De sokkal kevéssé volt meglepő, mint tbs kopaszon!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csyppa
üzenetére
Ez mondjuk jogos, végülis anno az on átvette az off szerepét, de igazából arra is vonatkozik amit írtam, tehát tekinthetem lineáris folytatásnak.
De többiekkel is egyetértek. A régi idők nem jönnek vissza. De néha jó nosztalgiázni.
Közben beleolvasgatva a 2006 május környéki offokba, talán anno nagyon nem is akartuk megváltani itt a világot, mostanában meg néha mintha kicsit igen. Ez mintha tényleg fáradt gőz lett volna, mostanság meg amolyan túltelített gőz néha.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hat, jo kerdes. Asszem a topicban kb. mindenkinel regebb ota vagyok a PH-n (az egesz korai brigadot legalabb egy talalkozas szintjeig ismerem, a legeslegelso hardveres talalkozon en voltam a legfiatalabb...) , de nem tartom kulonosebben termeszetellenesnek azt, ahogy alakult a dolog.
Az internet es a forum publikusabb dolog lett, mint regen, teli mindenfele szabalyokkal es vedekezomechanizmusokkal. Itt nem beszelunk arrol, amirol igazabol kedvunk tartana, mert
- tiltja a forumszabalyzat
- erezzuk es ertjuk a teljes nyilvanossag hatranyait
- es vegul oregedtunk, nem is feltetlenul itt akarjuk megoldani a problemainkatAztan az is benne van, hogy az eredeti csapat nagyresze lemorzsolodott. Ez se kulonosebben meglepo, mert
- a valo eletben is csak par ember van az ember eleteben, akihez >10 ev utan is ragaszkodik, miert lenne pont itt maskepp
- az emberek csalodnak masokban meg magukban is. A forum egy eleg torz valami. Az internet elejen nem igazan tudtuk (tudtam?), hogy egy netes jobanleves hogy viszonyul a valoshoz. Azota elegge rajottem, hogy tele vannak a forumok olyan emberekkel, akikkel tok jol ki lehet jonni, eloben meg unalmas/kulonbozo/etc., es sokan vannak, akikkel meg forumon leharapnank egymas fejet, IRL meg teljesen joban vagyunk (erre nekem pl. Integra jo pelda volt, ugyanannak az embernek mas oldala jott ki eloben, mint forumon -- egyebkent biztos vagyok benne, hogy aki nem ismer, engem is tok masnak kepzel el, mint amilyen valojaban vagyok..).Es vegul szinten egy fontos dolog, hogy az ember az interneten jon ra, hogy mennyire sokkal tobb az olyan ember, aki nem erti meg, mint az, aki kb. megerti. Ez a "szaktopicokban" jol latszik: a dominans velemeny a kerek 100-as IQ-ju, atlagos, szellemtelen langymeleg. Teljesen erdektelen. Ha barmi mast probalsz kepviselni, eselytelen, mert annyival tobben vannak.
Igazan jo forumot csak igy lehet csinalni, ha nem vagy erteksemleges. Ha ugy moderalsz, ugy alakitod a kozosseget, hogy darabszamra minel kevesebb legyen az az ember, akit kivul rekesztesz, akkor a langymeleged kapod. Rendes kozosseget csak ugy lehet formalni, hogy nem darabszamra, hanem minosegre szelektalsz, barmifele minosegrol is legyen szo.
Ja, meg a forumozas bazi sok ido.
-
kraftxld
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az itteni társalgás nagy része valószínűleg más csatornákra terelődött (F@szbook, viber, skype, stb), a régebb óta óceánon túlra szakadt emberkék meg lehet már nem tudnak túl sok tartalmasat hozzátenni az itteni társalgáshoz, ha meg beírkálnám, hogy pl épp milyen jó volt a Mac's Hop Rocker sör nem hiszem, hogy sokat érdekelne.
Esetleg ha beírnám, hogy jaj, nem tudjuk eldönteni, hogy melyik Csendes Óceáni szigetre menjünk nyaralni akkor is max jönne a kulákburzsujozás, bár innen nem sok pénz átugrani oda
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
valamikor ezekben a topikokban ilyenkor eleve nem a statisztika került szóba. hanem a pina. az többnyire szép.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
persze az más világ volt, mert voltak itt az újvilágból sokan, meg az óvilágból is, és ment a cset, meg az agyelszívás, és pörgettük a hagymát, és volt vad szex is. inszájd.
és most, hogy Aladár megidézte tildy 2009-es hozzászólását, erősen néztem, hogy mivan?? 2009, és #40000 környéke? itt? ugyanitt? ebben a topikban? az kizárt dolog, mer nemtudom. és még ha nem is váltunk 5000-ként...anno 5000 hsz az 2-3 hónap volt. Na jó, max fél év. de akkor is durva.
öregszünk. én csak 2006 elején kapcsolódtam be az off közösségbe, de nagyjából itt is ragadtam. visszaolvasva a 2006-2007-es beböfögéseimet, azóta meg is keseredtem bizonyos téren, mint a hagyma, pedig nem vagyok egy hagymasrác, mint az ogrék. ráadásul meg hagymasrácok voltak itt, nem is egy.igazából valaki összefoglalhatná, hogy mi történt, mi változott, miért vannak dolgok úgy ahogy, mert nincs én nekem itt semmi bajom senkivel, mert akkor itt se lennék, de mégis, az a fajta offolás, ami 2004-2009 között volt, az valahogy mintha emberközelibb lett volna kicsit mindenkinek. miért? mittudomén...
miért volt akkor egyszerre tízenhuszon sok emberkének ideje fórumban csetelni, most meg már nincs? vagy áthelyeződött máshová? biztos van ahol most is megvan a napi 400-500 hsz, de benézek néha 1-1 topikba... kár azért a 400-450 hsz-ért
mit nem adtam volna anno az auto-refresh-ért, de mire megtaláltam, addigra ki is hunyt a cset. hát hol van már ez?fura, mert kicsit azért itt szocializálódtam fórumtaggá. régen volt sok szakmai, de egy ideje alig. onnan kikoptam, innen nem. és bár nem vagyok a klasszik kocka, kicsit mindig benne voltam az infó világban, az átlagnál jobban, a kockáknál kevésbé. és a mIRC világából ideérve kicsit megváltoztam, megkomolyodtam, ami most innen nézve inkább nem kommentálandó
na, Aladár, most miattad (is) elöntött a nosztalgiahullám, és itt borozgatva fogalmazgatok, pedig megfogadtam, hogy 11-kor alvás...úgyhogy leszel szíves maradni, aki meg még van, meg nem eltűnni
-
gergo5991
őstag
megtoszás elleni védekezés az unalommal szemben. Valaki ötlet, tippek akármi? esetleg vlmi érdekes blog vagy ténylegesen akármi?

-
EQMontoya
veterán
Egy része.
Tegnap pont felmerült a példa, amiben n függöny mögött lévő egy dolgot kell eltalálnod, választasz egyet, fellibbentenek egyet, amelyikben nincs és nem is választottad, majd kérdés, hogy választasz-e másikat?
Felírogattuk Bayes tétellel, kijött szépen, mókás.Azért van annak csúnyább része is a dolognak, mindenféle eloszlások ilyen-olyan összegzése, transzformálása...
-
Ket orat beszelgettem (vitatkoztam) a parommal este a bayesi es frekventista statisztikai modszerekrol, es el vagyok kicsit szomorodva a tudomany mai allapotan.

-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Par hozzaszolast gorgess vissza, meg kep is van

-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Nem értem ezt a nagy csinnadrattát, kicsit megnövesztené mondjuk a szakállát, egy kalap fel, visz magával egy gorillát nem feltűnően, simán elvegyülne a tömegben turista / business classon, senki nem foglalkozna vele.
Tök para, hogy nem állhat meg az út széli lacikonyhában, hamburgeresnél bedobni valamit, hanem előkóstoló kell. -
szőröscica
addikt
Az is vicces, hogy 11-én adták postára a levelet, amelyben a szomszéd átépítési kérelméhez kapcsolódó helyszíni szemle időpontja szerepel, ami február 12.
Marad az offline ügyintézés, holnap felhívom a T. Hivatalt, hogy mégis miről lenne szó.A Takarnet sem jobb egyébként.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Par napja irtam ide ugyanezt. Nyilvanvalo sikkasztasrol van szo. En nem tudom a megoldast, nekem se sikerult ez a muvelet.
-
szőröscica
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha van ügyfélkapud, érdemes már csak a látványért is regisztrálni az étdr-ben. Ilyen ergonómiát ritkán látni. Szerencsére.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica
üzenetére
csak úriasan annyit kérdeznék, az meg mi a lóf@sz?

-
szőröscica
addikt
Hogy ez az ÉTDR mekkora egy rakás tehéntrágya!
Nem vagyok teljesen analfabéta, de valaki elárulná, hogyha kaptam az önkormányzattól egy étdr ügyazonosító, illetve iratazonosító számot, akkor hogyan tudom megtekinteni a hozzá kapcsolódó dokumentumokat?
-
válasz
parandroid
üzenetére
ahogy a sláger mondja, poccsojjába léptem, sárros let a zújj cippőm..!

hijjábba kefféltem mégis elhagyot a nőőőőm!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
este hat órakkor
-
válasz
Pttypang
üzenetére
"Ezek a csatornafedők tisztának tűnnek. De vannak, akiket ez nem nyugtat meg!"

Ui. amúgy a nyelvtannáci kollegáktól ezúton kérnék elnézést a bocsánatért. Az imént ki lettem oktatva, hogy a hegeszt az egy g. (mint a *eci
)
Csak azt tudtam felhozni mentségemre, hogy amikor megboldogult ifjúkoromban két hétig építkezésen dolgoztam, akkor ennyi idő alatt átvettem a nyíségi suk-sük-ölést is.
-
Putyin még itt sincs, de miatta már egy órája teljes hosszáan nem jár a kisföldalatti.
A csatornafedőket pedig leheggesztik.
Komolyan mondom, hihetetlen.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Már megint a lekváros pirítós... a lekváros pirítós faster fórumtárs csemegéje volt.
Bár én is előszeretettel fogyasztom. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Célirányosan kereshetnéd az offos régi bajtársakat is itt az offban

Vagyunk-vagyunk, de valahogy már nem nagyon van meg az a régi jó chat-es hangulat, mikor 1-1 este kihagyása 3-400 hozzászólás visszaolvasását okozta.Más:
a Rising Star-t Lucas Palmira nyerte akit Joshi Bharat interjúvolt meg
Ez itt magyarország.Régen Szabó János nyerte a Ki mit tud-ot, akit Antal Imre kérdezett a műsor után.
Ilyenkor így elgondolkodom hogy miért is kötelező a naaagy büszke nemzeti öntudatunkat fennhangon hirdetve mégis kiárusítani és elkülföldiesíteni mindent? Majmoljuk a nyugatot...sajnos nem olyan dolgokban, ami előrevinné az országot.
Félreértés elkerülése miatt: a fenti nevek tulajdonosaival és itt tartózkodásukkal semmi problémám, itt másról van szó. -
Vérboci
addikt
Na ez most mókás lesz, hogy tildy 2009-es bejegyzésére válaszolok, de a sors úgy hozta, hogy egy keresés nyomán rábukkantam erre a hozzászólásra.
Köszönöm jól vagyok, megvagyok. Elteltek az évek. Munka, család ilyesmi. Emellett nincs idő online is élni, csak célirányos keresésekkel jövök PH-zni, Mobilarénázni, olvasni. De mondom, minden okés.
Tök jó, hogy van aki itt is emlékszik rám :-)Remélem mindenkinél szintúgy minden okés.
Jó kis közösség volt ez akkoriban. Biztos most is jó, csak én ebből már kimaradok. Vagy éppen attól jó most, hogy kimaradok
-
BlacKSouL
addikt
Ennyire drágul az olaj? Hol a kezdeti lelkesedés? Hol van a 10 dolláros ár? hol van a 300 alatti benzin?
-
Viszlát
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyrészt:
Other details: This wine is a part of wine collectors lot.Well stored and looked after.Kept in the cellar of the wine shop.
Másrészt: nem szabad rögtön internetre menni ébredés után, most látom, hogy angol oldal. Mondjuk gyanús volt, hogy milyen olcsó a postázás UK-be.

-
Viszlát
addikt
Az milyen már, hogy usákoknál apróért lehet venni szuper magyar borokat és kevesebből megvagyok postázással együtt, mintha otthon veszem. 10 dollár négy üveg 93-as 5 puttonyos aszúért.

-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Én fel szoktam néha "szaladni" a 14-re, fun. Nem mondom, hogy nem szedem gyorsabban a levegőt, de sokkal jobban megy, mint egy-két évvel ezelőtt, amikor elkezdtem csinálni.

p
-
válasz
szőröscica
üzenetére
a boldog, eu-kompatibilis csirkéket már úgysem lehet ketrecben tartani, hanem szaladgálhatnak fel-le a létrájukon

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Venditbe a kétezres évek közepén vásárolt bele a cég, nem kólás automatákról van szó, hanem kávégépekről. Legalábbis nem tudom, hogy utóbbiakat érinti-e a dolog, ha igen, akkor szívás. MOndjuk mindenképpen faszság.
Nem baj, épülnek-szépülnek az ellenforradalmi emlékművek, le vannak hegesztve a csatornafedelek, ha holnap nem lesz országos botrány, az anyaországot ki lehet üríteni, és az utolsó lekapcsolhatja a villanyt, aztán elkezdhetik beszántani sóval úgy, ahogy van, esetleg eladni a többet ígérőnek - oh, wait...
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
eközben az anyaországban már arról cikkeznek, hogy megszűntetik a kóla-automatákat.
[link]
Guiness-automata pedig nem is volt.
-
parandroid
félisten
A nap first world problemje: elfogyott a kólás söröm, kénytelen voltam bontani egy Guinesst.

p
-
BlacKSouL
addikt
node
ennyire hétfő van? -
lenox
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Tegnap megnéztem végre az Eredetet (Inception). Tetszett.
Nem vagyok az a nagy filmtől álmodós fajta, és pláne soha nem álmodtam azt, hogy alszom vagy álmodok, de tegnap sikerült... Azt álmodtam, hogy felébredek egy álomból, és mikor kezdett derengeni, hogy az még nem az igazi, akkor felébredtem. Tényleg. És hajnali 2:30-kor azon agyaltam, hogy akkor most végülis mivan? Fura.Egy dolog viszont apró megjegyzés, az én álmomban soha semmi nem látszik élesen, vagy kontrasztosan, még a színekben sem vagyok biztos, és ahogy egyébként egyszer elhangzik, nem konkrétumokat álmodok, hanem érzéseket inkább. Sőt, ha erősen koncentrálok valamire, hogy lássam, azt kevésbé látom jól, mint a perifériás dolgokat.
Ami visszatérő nálam: a zuhanás egy oszlop tetejéről, felébredés a földetéréskor. Vagy autóval megyek valahova, de hiába nyomom a gázt, nem megy. Vánszorog, kínlódik, de nem tudok vele haladni. Néha meztelenül vagyok, és tudom, hogy kellemetlennek kéne lennie, de nem az. Vagy sokszor vagyok egy ismeretlen tengerparti szálláshelyen, ami belülről olyan mint egy szocreál szálloda, vagy nyaraló, de nem messze ott a víz. Ami néha közelről csak medence, néha meg iszapos szélű tópart békanyállal. És a lakók sokszor inkább fiatalok, néptáncos ismeretlen ismerősök, vagy osztálytársak. De vannak apró ismétlődő dolgok is, panelház lépcsőházának felső szintjén vagyok, vagy a saját lépcsőházunk liftjében, ami nagyon de nagyon furán közlekedik, amikor egyáltalán. Vagy a lakásunkban vagyok, de kilépve simán tudok sétálni a függőfolyosókon mint a pókember. És hát a lebegés a szobában. -
Na, akkor térjünk a lényegre, mikor érsz rá takarítani és pasztázni?
Szerzek búzasört. 
(bár a dolgot nehezíti, hogy a kisteszkóban már valamiért nem árulnak edelweiss-t...)Mondjuk fater főként asztalon szokta használni, de azért nem szeretném, ha megsülne, ha netán az ölébe venné...
-
-
Az normális, hogy egy Dell E6410-es noti eléggé melegszik?
most az ölembe vettem, és konkrétan süt.
Azért Thinkpad-en sosem éreztem ilyet...egy i5-560M proci van benne.
Lehet, szét kéne szedni, picit kifújni belőle a port... -
Na k#rv@ra elment a kedvem úgy kb. mindentől, és még Vasárnap este is van. Mindegy majd lesz jobb.
-
BlacKSouL
addikt
Na most jó idő van
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Ugyanígy szétoffolta a topicot (csak nem káromkodással)hanem noname energital ajánlgatással és energiaitalos promó képekkel,ami többünket zavart.Szóltunk neki kb 10-en,hogy ezt talán nem kéne,de mintha falnak beszéltünk volna.Napi 60hsz 2napon keresztül a semmiről és írtunk páran modkerbe.
csak én elkövettem azt a hibát,hogy megköszöntem közösbe radi8tor1-nak hogy rendet rakott.Azóta engem szidalmaz,de igazából az a típus aki az élő fába is belekött -
bnss
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ki lett hajítva masszív trollkodás miatt, azóta néha-néha megjelenik. És még mindig nem fogja fel, hogy nincs értelme...
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Van shotom is arról,hogy mit művelt energiaitalos topicban mikor itt járt érdekel?
Szerk: Nézz át most az energiaitalos topicba újból akcióba lendült -
Winner_hun
félisten
-
szőröscica
addikt
Bármennyire száraz időt jósolnak a következő napokra, vad esőre és havazásra számítsatok, ugyanis lemosattam az autóm.
-
gaborbol
őstag
Felesegem mondja penteken, hogy mondjam le a TV-t, mert ugyis alig nezzuk, legyen csak internet.
OK.
Lemondom telefonon, jon haza melobol, hogy gondolkodott rajta, es megse mondjuk le a TV-t meg. Keso banat, mitan telefonaltam 2 percre ra ki is kapcsoltak a TV musorkat. Ok, de beszeljek veluk.
Felhivom oket, hogy par oraja kikapcsolttam a TV-t es most szeretnem visszakapcsoltatni.Semmi gond, most van egy akciojuk, hogy husegnyilatkozat nelkul adnak 20 dollar kedvezmenyt/ho egy evig
Koszi szepen.
Es mivel visszatero vasarlo vagyok(lol) ezert meg havi 10 dollart elengednek szinten 12 honapon keresztul. Koszi szepen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Távolság és munka okán ez opcionálisan péntek este vagy szombat délután-este lenne jó nekem. De egyedül nem váltok világot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)