- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
kezet? mármint arcot?
azért van ezzel gond, mert realitás érzékük a nullával egyenlő, bár eddig is tudni lehetett, hogy büdös a munka nagyon sokaknak és hogy alja melóval ők nem foglalkoznak, mert nem azért tanultak..
aztán ott áll a sok huszonéves pályakezdő értéktelen diplomával, amiről azt hiszi, hogy ér valamit, persze nulla gyakorlattal, mert nappalin egyszerűbb volt az élet eddig, és csodálkoznak, hogy nem igazán megy úgy a szekér ahogy elképzelték...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #3396 üzenetére
Ez komolyan hangzik - merre jártál?
Integra: Nincs ezzel semmi gond, csak ne felejtsenek el kezet mosni ébredés után...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Megjöttem, de közben írtak, hogy mehetek vissza, imádok tömegközlekedni.
-
Bubu79
addikt
Khm... Ha kicsit több mássalhangzót raktál volna bele, megkérdeztem volna, hogy "csehül érzed magad?", de így...
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Egészen pontosan ez jetiül mit is jelent?
VoDaFoNe: hmm... Minő ritka nyelvet nem beszélsz
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Bluáuh
-
RexpecT
addikt
Jöttem rontani a levegőt .
-
Bubu79
addikt
válasz frame>24 #3379 üzenetére
Bájos tekintet - önarckép? Mikre nem jó a fotosopp...
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Bubu79
addikt
Ejnye srácok - ne posztoljatok egymás után, mert azt hiszem magában beszélget valamelyikőtök
Hold: kérdezhetném, hogy "kellemeset a hasznossal?", de belegondolva a mostani állapotodba valószínűleg nem lesz kellemes elbotorkálni odaáig sem...
[ Szerkesztve ]
-
Kazimír
őstag
Nos ha valami gyorsan kell, akkor pl főzöl ki tésztát és pestot + reszelt sajtot rá. Esetleg amíg fő, összedobsz egy salátát hozzá.
Ugyanez bármilyen más, egyszerűen elkészíthető szósszal (pl carbonara) is ugyanolyan jó.Szintén gyorsak még a tojásételek.
Ok, hogy nem kívánsz semmit, de legalább nagyjából be kellene határolni, hogy mégiscsak tudj dönteniBe köll fizetni, azt' jólvan...
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #3369 üzenetére
Miért, nem?
Integra: ezt sem hallottam még ebben a formában - hol találkoztunk?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz Integra #3362 üzenetére
Nem gyúrok wazze, mer' még meglesz az egybenyakam a verdához és azután már biztos nem úszom meg s3ggig homlokot sem
Hold: az alvás nem volt hiba, de tényleg nem ártana, ha megmutatnád magad valami orvosnak - ha esetleg influenzás vagy és lábon viszed el ( illetve kezelés nélkül ) sokkal több kárt okozhatsz a szervezetedben, mint némi orrcsepegés, meg láz...
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz Kazimír #3363 üzenetére
Reggel 9-kor reggeliztem. Az most mindegy mi van otthon vagy mi nincs, hazafelé majd betárazom a hozzávalókat. Különösebben nem kívánok semmit, ez a baj.
Jánoska: Melegételre gondoltam Bár ha melegszendvicsként tálaljuk...
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
addikt
Hátha ez segít, Én nemsoká fogok zabálni, egy kis rama krémbonzsúr kenőccsel megkent zsömle, olajos zölséges konzervhal valami, egy kis Németpaprikásfüstölt szalámi, mindezt letolom fél liter kakaóval osztjóvan
Jánoska konyhája című műsorunkat láthatták nedves nézőink, viszontltásra -
Kazimír
őstag
Délután 3 óra és még nem ebédeltél? Mikor reggeliztél?
Az ebéd kitalálásához egyébként elsődleges fontosságú felmérni, hogy mi van otthon elérhető, amiből alkotni lehet Ugyanilyen fontos, hogy mit kívánnál..Hold: Orvos látott már? Szóval nem. Láz?
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
Bubu79
addikt
Orvosnál voltál már, vagy csak a telót rendezted el?
Vénség: Tekintve, hogy a nyelvét nyújtogatta és kikérte magának ( na nem a sört ), szvsz nem kizárt
-
Verus
senior tag
válasz Kazimír #3353 üzenetére
Kék színben pompázott annak idején, dehát ennek már 8-9 éve. Sajna már nem él. Pedig szép és kedves madár volt.
Eszembe jutott egy Off téma:
Mit egyek ebédre?
Jelen pillanatban ez a legnagyobb problémám.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Hold
őstag
visszatértem, egyre szarabbul vagyok
Az élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
Bubu79
addikt
válasz Integra #3350 üzenetére
Yeah! De olyan igazi ám, nem pumpálós típus
Szörnyű, hogy mindig rátapintasz a lényegre
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szevasztok Huszárok!!!
-
Bubu79
addikt
Mindig jó új "arcokat" felfedezni a topikban, gyere nyugodtan máskor is
-
Verus
senior tag
-
Integra
titán
válasz (Kolombusz) #3333 üzenetére
a gyúrás már olyan mint a csajoknál a pisilés diszkóban? csak párban lehet?
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Verus
senior tag
Jó kérdés....
Szórakoztató ezt tapasztaltam. És szerintem ennek ez is a célja, hogy "mindenki szórakozzon, ha akar".Kazimír:
Nekem általában csak OFF dolgok jutnak az eszembe.
Rólad pl. az jutott eszembe, hogy így hívták az egyik papagájunkat, mint Téged.[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
Munkahelyi magányomba olvastam a fórumot. Rájöttem végre miről szól.
Egyébként jókat derültem néhány hozzászóláson. Jó, hogy ilyen is van.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bash
addikt
Kövesd Racecam példáját, annál jobb szakirodalmat nem találsz.
[ Szerkesztve ]
http://bashtravel.com/
-
bandus
veterán
-
(Kolombusz)
veterán
Imádom a következetes embereket.
-Holnap megyünk gyúrni?
-Aha.
-3-kor jó?
-Ok.Ma reggel:
-Akkor megyünk gyúrni?
-Hát, nem tudom.Délben:
-Nah, megyünk?
-Nem tudom.1kor felhív:
-Ne menjünk gyúrni.10 perce felhív:
-Menjünk... -
Bubu79
addikt
Elnézést a bocsánatért, kicsit töröm a madzsart
VoDa: gratulálok
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Felvettek Hunfalvyba
Ha addig is még lesz tea, és Xántusba nem vesznek fel, többször láthattokNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
-
Bubu79
addikt
válasz frame>24 #3314 üzenetére
Nem vagyok nagy vadász - sajnálok bármilyen állatot, amit látok elpusztulni ( igen, ettől függetlenül azért eszek húst, úgyhogy álszent tetű vagyok )
Azáért én a Szőrmók helyében megnézném a nyelvnyújtogatós hsz előtti hozzászólás jobb oldalát is
-
Racecam
nagyúr
Hát, ja.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
raskolnikoff
őstag
tényleg nem is ettem ma húst. este be kell pótolni
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
frame>24
addikt
-
raskolnikoff
őstag
gombakrémleves, meleg puha tojásos nokedli friss hideg salátával....na evvót.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Bubu79
addikt
Honnan vettél ilyenkor szalonkát? Egészben sütötted, vagy csak a szárnyát, combját?
-
Kazimír
őstag
Ejjj.. de finomat ebédeltem! Most látom csak, hogy nem. Akkor nem.. nem ettem finomat..
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
csapos2
addikt
Így nehéz lesz.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
válasz raskolnikoff #3306 üzenetére
Kérsz egy zsepit?
-
raskolnikoff
őstag
jajmámegin elkőmenniiii
(és holnap munka lesz, az is má megiiin)[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Nem.
Com'è diverso il mondo visto da qui
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...