- Asszociációs játék. :)
- KNOX a Samsung erődje!
- Szólánc.
- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Valami készül...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz fokukac #56099 üzenetére
Lehet, hogy epp ezert (en mindig azt gondolom, ha paraszt modon kozlekedovel talalkozom, hogy ha ilyen szar kocsiban ulnek, en is sietnek, hogy kiszalhassak belolr) a ceges octavias mellett az insignias ubermensch is a gyakran latott taplok kozott van.
Rengeteg nyomulos, letolos insignias van, nem tudom mibol gondoljak, hogy a sarnehez, hosszu valtos 2 literes ecoflexekkel barminel furgebbek 1.6 szivobenzin felett... Es meg ha azok is lennenek, kovetesi tavolsagot lehet tartani.
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56096 üzenetére
Az hagyján, hogy nem látni ki, de a visszapillantó tükör is egy vicc. Olyan kicsi, hogy nem fér bele a szomszéd sáv... Nem nagylátószögű. És háromszög alakú, mondom, alig látszik benne bármi opel, sose kop' el...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
-
veterán
válasz parandroid #56091 üzenetére
Igen, ez így van, biciklizéshez is remek a 10 fok alatti, környéki idő, de minusz tíznél már a nyakam köré fagy sál és a tarkómnál talán izzadtság, de a szám előtt és az arcom környékén a pára a légzéstől van annyira jelen, ezzel valamit tudtatok kezdeni, vagy siman nedves es kesz? Mert ugye egy ido utan az szepen megfagy, olyan ora kornyeke alatt.
Everybody lies.
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #56095 üzenetére
Ja, azt el is felejtettem írni, hogy kicsit olyan érzés beülni, mint egy fürdőkádba: minden irányból passzos, de legalább nem látsz ki belőle. A magad mögé ülésbe sejtettem, hogy belekötsz, mondhatni előcsomóztam neked a kákát takarosam. Amire célozni próbáltam, hogy hátul a két szélső ülèsen még az én nem kimondottan gigantikus alkatomhoz sem jár fejtér, konkrétan félrefordított fejjel lehet csak elférni, középső ülés meg nincs, csak azt hazudják. Egyszer mentünk vele öten vagy öt km-t, utána inkább két autóval jártunk ki melóhelyről ebédelni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56094 üzenetére
Ha beülök magam mögé, sose érek oda, ahova szeretnék...
De hogy előre én ne férjek be, azért az egy vicc, nem vagyok én akkora... Ehhez képest nemhogy a Jazz, de még a Suzuki is kényelmes voltPleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #56092 üzenetére
Próbálj meg beülni hátra magad mögé.
Kedves kis történet még, hogy a hesseni rendőrség ilyenekre cserélte a flottát, mert itt az opel-központ Gross-Gerauban. Többezer felmatricázott, fényhidas példányt kellett az Opelnek visszavennie, mert nem fértek be a rendőrök az első ülésre sem ( nem kövétek, csak golyóálló mellény, fegyveröv, meg minden van rajtuk). Párat azért megtartottak mutatóba, a nagy része helyett Vivaro lett.
Ja, és csalószoftveres dízel ez is, csak eddig sikerült eltussolni az ügyet.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #56083 üzenetére
Mi Dobogókőről túráztunk el az új kilátóig Prédikálószékre, meg vissza, 13km.
Hát ezúton közölném, hogy a -6 fok banánérlelő meleg ahhoz képest, ami itt van.
Mikor visszaültünk a kocsiba, az -14-et mutatott, és ez volt napnyugta után nem sokkal.Hát hazaérkezés után muszáj voltam csinálni egy frankó borralt fort.
A csősál amúgy nagy találmány, ezt aláírom, nekem egy Icebreaker van (merino), és tényleg nagyon frankó.
Klímás fűtésre: a legtöbb klíma -20-ban nem is tud fűteni, a miénknek is -15 a minimuma, a fűtésre optimalizált elég drága és spéci cuccok tudnak lemenni -20-25-ig, pl. Fuji LT széria, de ez azért drága vicc.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56085 üzenetére
Jelentem, itt vagyok Bukarestben, és csak mínusz 11 fok van. Mondjuk állítólag holnap hajnalban -23 lesz...
Az utak állapota olyan, hogy rámentem a körgyűrűre, ahol állt a hó... Kíváncsi vagyok, a vidéki kisebb utak milyen állapotban vannak... a konstancai autópálya péntek óta le van zárva, ugye.Mindegy. Foglaltam a héten egy Passat-ot a Hertz-nél. Egy Insigniát adtak. Hát, ilyen fos autóban rég ültem. Másfél tonna (vagy több), 5 méter hosszú, de a térdemnek nincs hely. A fejemet az első beszállásnál is már bevertem az ajtó ívébe, szűk mindenhol.
A menüje buta, a telefont nem ismeri fel, de a pendrive-ot sem az usb. Két percenként közli, hogy cseréljek olajat Nem írja ki azt se, hogy hány fok van.És cicereg. A csomagtartója nem nyílik, de lehet, hogy csak béna vagyok.
Hol fázom benne, hol melegem van, nem nagyon sikerül beállítanom...
Na mindegy, szerintem az elmúlt években ennél csak jobb autókban ültem, pedig ez állítólag felső kategória az opelnél, csak hát ugye mihez képest.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz Pttypang #56089 üzenetére
Szerintem az csak izzadtság lesz. Elvileg azért is jó télen alapozni, mert az nem olyan megterhelő, nem izzadsz - meg az oxigénigény is kisebb, nem égeted a torkod az intenzív légzéssel a jéghideg levegőből. Egyébként az okosok szerint a futáshoz az ideális hőmérséklet valahol 10 fok alatt van, ott a legjobb a hőleadás.
p
-
veterán
válasz parandroid #56085 üzenetére
Egyébként nekem a csősál átnedvesedik a párától, aztán szépen a nyakam köré fagy. Igazán kellemes..
Everybody lies.
-
veterán
-
félisten
-
parandroid
félisten
válasz szőröscica #56084 üzenetére
1. Rutin. *
2. Csősál.* De komolyan, elképesztő, hogy mi mindenhez hozzá lehet szokni. Amúgy az egész kulcsa az öltözködés, sem túl melegen, sem túl hidegen nem szabad öltözni, mert mind a kettő vezethet megfázáshoz, ezt viszont tényleg ki kell tapasztalni, hogy kinek mi az ideális. Ha még azt is leírom, hogy ilyenkor a sztenderd öltözet egy feszülős futósnaci, arra kívülről még egy rövidnadrág, felül egy aláöltöző, egy póló, meg egy futós kardigán, valamint az obligát csősál, amit a fülre is fel lehet húzni, meg az ajkat/szájat/orrot is tudja védeni, ha kell, akkor kukac itt fagy meg helyben mindjárt.
p
-
szőröscica
addikt
válasz parandroid #56083 üzenetére
Hogyan tudtok ilyen hidegben futni? Nekem instant torokgyulladás lenne az eredménye.
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #56079 üzenetére
Ki nem szarja le a hatásfokot, ha amúgy nincs fűtés. Aznap nagyobb lesz a villanyszámla, és nyilván a klímával sem lehet azért tartós 20 fokra fűteni a lakást, de nem is arra való, viszont megfagyni nem fog.
Tegnap egyébként itt -6 volt csak, kellemes futóidő, egy könnyed 12 km-t le is toltunk Katicával.
Ma is akörül van amúgy, éjszakánként megy le olyan -9-10 körülre. Jó dolog ez az óceáni hatású klíma.p
-
K1nG HuNp
őstag
Mióta ilyen finom az unikum szilva? Vagy 3 házibarack után valaki meghívott egyre és meglepően finom volt, 0 nyelőcsőszétégetéssel
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
concret_hp
addikt
amúgy nálunk tegnap kb. szumma fél órára voltak nyitva radiátorok, továbbra sem tudom, hogy hogyan lett ilyen jó az épület hőszigetelése, de iszonyat sokat számít, hogy szinte egész nap idesüt a nap + nyilván körbe vagyunk fűtve. és a teraszon este azért mértem -21et én is
vagy fullba vagy sehogy :D
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56077 üzenetére
mínusz 20 fokban nagyon jó amúgy a klímák hatásfoka...
-
ToBeY
nagyúr
válasz parandroid #56077 üzenetére
Úgy érted hogy már a klímát is eltüzelte,nehogy megfagyjon?!
-
parandroid
félisten
válasz Winner_hun #56076 üzenetére
Szerencsére Bleki klímával is fűt, így lehet, hogy a kevés túlélő egyikeként üdvözölhetjük majd.
p
-
Winner_hun
titán
válasz concret_hp #56074 üzenetére
Az ország leghidegebb részén szünetel a távhő
Üzemzavar van Salgótarjánban, este hatig fagyoskodás lesz.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #56074 üzenetére
Nekem is ez jutott az eszembe.
-
concret_hp
addikt
Bleki élsz még?
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #56071 üzenetére
én is keményen sportolok... sűrűn kattintgatok az egérrel...
Éppen próbálok haza jutni a kocsmából, mínusz 12 fokban, azért nem olyan egyszerű. Es ha arra gondolok, hogy jövő héten Bukarestben ez lesz a napi csúcs-hőmérséklet, akkor azért picit borús lesz a hangulatom...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz parandroid #56054 üzenetére
hát azért annyit edzenék mint amit a gép előtt ülök, akkor asszem szakmát kéne váltanom
szerintem a kis heti 8 órás átlagommal elég magasan az átlag felett vagyok így is
-
veterán
válasz fokukac #56048 üzenetére
Miskolcra is -22-t mondtak ma reggel, mármint a holnap reggeli időszakra, most meg már csak -14-et..
Szomorú lettem, mert valamelyik évben szilveszterkor -17 volt, mikor felmentem szilveszterkor Lillafüredre és rámfagyott a ruha, gondoltam most megdöntöm ezt a rekordomat, kicsit normálisabban öltözve, munkába menet-jövet, de így már nem is vonz, ha "csak" -15-14 lesz..Everybody lies.
-
lenox
veterán
válasz parandroid #56061 üzenetére
Talan csak nem Degec kornyeken szulettel?
-
brownus
veterán
üdv,
az ezermester ismerősöm nem ér rá, kábé 2 órányi munka lenne nálunk, pár polcot feltenni a falra (beton), + tévé adaptert, meg pár apróság mint pl. konyhaszekrény ajtajának beállítása, mert lötyög. nekem se szerszámom, se bátorságom a betonnal megküzdeni.
van megbízható szaki ismerősötök? bp - nyolcker, és előre is köszönöm!
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56057 üzenetére
én magamra asszociáltam.
Napi 10-12 órát ülök a munkahelyemen a gép előtt, és még otthon is szoktam néhány órát. Ergo nincs is annyi óra a napban, hogy annyit sportoljak, amennyit a gép előtt ülök...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56059 üzenetére
Kapsz is valamit a vippel vagy csak szép meg menő?
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz parandroid #56057 üzenetére
Mivel érdemelted ki phn a VIPet?
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #56056 üzenetére
Jó, a futás lehetne intenzívebb is, de ez mégiscsak téli alapozás, szóval nem szabad túltolni, viszont hetente 4x átlag 14km az mindenképpen több, mint másfél óra. Decemberben volt, hogy 6 napot is futottam a héten,de ötöt többször is. A hónap végén ez persze a gyúrás rovására ment, normálisan abbó 3 van egy héten (egyenként olyan 1 óra - 70 perc, meg előtte némi bemelegítés). Lazításnak meg heti 3 jóga, bár tény, hogy az év végi ünnepek miatt abból is kimaradt pár alkalom. A vicces az, hogy ezen még a jelenlegi edzésmennyiség mellett is össze tudok szedni olyan izomlázat, hogy nem is tudtam, hogy ott van izom.
kukac: A részmunkaidős foglalkoztatás örömei. Meg amúgy is reggel fél hatkor kezdődik a munkanapom (utazással még korábban), szóval eleve hosszabb is. Ráadásul 20-án a sulimnak is vége lett, felszabadultak a délutánok, meg végre nem kávén-energiaitalon kellett töltenem a nap második felét. Az tény, hogy a reggel háromnegyed ötös kelés, és az este hatkor hazaérés nem esett annyira jól, no meg még ez-az csak adódott mindig a családdal is, szóval 10 előtt nemigen kerültem ágyba, szóval az alvásmennyiségem fél évre visszamenőleg ordas nagy deficitben van. Viszont végre erőt vettem magamon, és beneveztem egy C1-es nyelvvizsgára, úgyhogy most tanulás helyett kockulok. Ha meg az megvan, állhatok neki végre másik alapon állást keresni (nem mintha gond lenne a jelenlegivel, szinte élvezem, hogy fizikálisan is megterhel, és a felelősség is töredéke a korábbinak, stressz is alig, cserébe napi négy órában keresek többet, mint otthon teljes állásban értelmiségi egyéb foglalkoztatottként.
p
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #56054 üzenetére
Azért az intenzitás is számít, mert ha elmegyek túrázni, az simán van egy napra is 6-8 óra, de a hétköznap letolt 60 perces kettlebell edzés "kicsit" intenzívebb.
Nyár óta fogytam én is 6 kilót, szóval egyelőre egész jó a helyzet.Same rules apply!
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56051 üzenetére
És azt így hogy?
Nincs annyi óra egy napban...!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #56053 üzenetére
Na jó, én sem a teljes gépidővel számolok, csak a játéknál szabály ez.
Bár amióta nem gép előtt dolgozom, jelentősen javult az arány, nyilván. Amúgy a december durva lett edzésügyileg, a tiéd sem rossz, de én most minden héten legalább duplaannyit toltam, volt talán, hogy 3x annyit is. Mondjuk a 10 órányi összesítés egy hétre az kb a normális, ha minden klappol.
Másrészt meg azért nem mindegy, hogy az asztalnál ülsz, vagy a kanapén végignyúlva kockulsz, mint ahogy én újabban szoktam.
tömeg-energia ekvivalencia: Jah, hát ha úgy veszem, a League of Legends is sport, de talán még a bélyeggyűjtés is. Sőt, a horgászat is, az nagy kedvenc! Vagy a meccsre járás...
p
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #56051 üzenetére
Hát az durva lenne, mondjuk heti 50 órát edzeni...
A heti 5 óra azért mostanság megvan.
Same rules apply!
-
e=mc²
őstag
-
K1nG HuNp
őstag
A nagy kockáktól kérdezem, hogy mit csinálnak a hátuk egészségének megőrzése érdekében?
-
concret_hp
addikt
válasz EQMontoya #56046 üzenetére
ó én amúgy alapvetően nem panaszkodom, csak kiemelem bizonyos helyzetek abszurditását
na jó aheti top3 egyike melóban: a modell amin dolgozok tartalmazott egy egészen elhanyagolható hibát, ami egy random 2 és 500 közti hibát eredményezett a végeredményben. mint szorzó
-
Viszlát
addikt
válasz concret_hp #56045 üzenetére
Hja, evszakok meg idojaras, borzalmas tenyleg.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #56045 üzenetére
Ez az örök pesszimizmus... Isztok Ti rendesen?!
Same rules apply!
-
fokukac
nagyúr
válasz parandroid #56034 üzenetére
Persze, legyen télen hideg, de ha a fél napot kint kell töltened, és ide-oda mászkálnod, akkor nem túl kellemes, hogy mínusz 15 fok van kint. Aztán bemész egy épületbe, ott meg plusz 20. Aztán újra ki.
A legszebb az egészben, hogy ezen a héten végig plusz 5 fok van, meg két hét múlva is az lesz, de mi akkor megyünk, amikor mínusz 10 és 20 között lesz a hőmérséklet, mert akkor jó.
-
EQMontoya
veterán
Nálam gyárilag fém a váltógomb. Hát télen nem meleg. Mondhatnánk, hogy absztrakt, mert nem nagyon lehet megfogni...
Same rules apply!
-
Viszlát
addikt
[kép] - van az, properelleseknel legalabbis, de biztos masok is megleptek mar.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
FehérHolló
veterán
Lehet, hogy olasz autót kapnak.
Skynet is real. It's called Google.
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #56031 üzenetére
Miért ne indulna? Kb csak akkor szokott ilyen gond lenni, ha eleve szar volt az akku, ami a hidegben hatványozott problémaforrás. Azért nem -40 fokról beszélünk, -20 -ig kontinentális területen semmi rendkívüli nincs a hidegben január közepén. Még ha ugyanezt márciusban írnád, akkor ok, de baszki, tél van, ez kb olyan, mintha a 38 fokos hőség miatt nyafognál július közepén. Oh wait.
Amúgy -12 itt is volt már decemberben, szerencsére pöccre indult az autóm (mind a kettő). Ma speciel -2 fokban indultam dolgozni, és azt azért még mindig vallom, hogy a világ legfaszább extrája az ülésfűtés, simán szentté avatnám, aki kitalálta. Már csak a kormányt kéne fűteni, mert a kezem viszont fázik, ahogy fogom (tudom, kesztyű (sál, sapka)).
p
-
fokukac
nagyúr
Nem tudom, Bleki jár-e erre mostanság, de azért beírom, hogy a jövő hetet egy roadtrip-en fogom tölteni a kies Havasalföldön. A főnökeimnek és az ügyfeleinknek sikerült kiválasztaniuk erre az év valószínűleg leghidegebb hetét, ami a Kárpátokon kívül még durvább, mint itt.
Vasárnap repülünk oda, Bukarestben akkor épp' -15 fok lesz, hajnalra -19. Nappali max. hőmérsékletnek mínusz 10-11 fokokat jeleznek előre, éjjel -19. Szerdától jön a felmelegedés, akár már -7 fokra is felmelegedhet. Szóval zsír.
Gondolom, reggelente pöccre fog indulni a bérelt autó is.[ Szerkesztve ]
-
fokukac
nagyúr
válasz FehérHolló #56029 üzenetére
"Ez a zárt osztály. Én zártam be, hogy kintről az a sok hülye be ne jöjjön..!"
(Hofi)Nem tudom linkelni, valaki letörölte a videót a youtube-ról...
-
EQMontoya
veterán
-
fokukac
nagyúr
Tök jól elbeszélgetek itt magammal.
Szerintem most már tényleg zárható....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
fokukac
nagyúr
válasz concret_hp #56023 üzenetére
nem véletlen volt az, hanem kőkemény munka..!
-
fokukac
nagyúr
válasz K1nG HuNp #56021 üzenetére
Milyen jelentősége van a "menőségnek"? Én voltam már mind a három szolgáltatónál, van, amelyiknél többször is.
Ja, és van már számhordozás is vagy 10 éve.
Jelenleg két db 30-as számom van, de az egyik Telenoros, a másik Vodafonos.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
concret_hp
addikt
persze vannak alapvetően durván szerencsés véletlenek úgy mint jó faluban vagy gázszerelő, de én azért hiszek abban, hogy ha energiát, időt, pénzt fektetsz valamibe, akkor az jó eséllyel megtérül és léteznek ok-okozati összefüggések, még ha nem is feltétlen Boole algebra szintű szigorúsággal, de egy fuzzy logika mentén hatással tudsz lenni az életedre.
pl. nem szórod el a pénzed hülyeségekre -> kisebb eséllyel leszel csóró
nyilvánvalóan egészségtelenül táplálkozol (az extremitás kedvéért tételezzük fel, hogy minden tanítás szerint egészségtelen) -> jó eséllyel bajod lesz belőle
prosztó vagy az emberekkel -> kevesebb barátod lesz
ésatöbbipersze az egy másik kérdés, hogy mondjuk 10 éves távlatban mekkora ráhatásod van az életedre és mekkora a véletlen szerepe, nyilván utóbbi sem kicsi.
-
félisten
válasz concret_hp #56020 üzenetére
A tobbi rajtad mulik? Kb. egy nagy veletlenhalmaz az egesz elet. De inkabb most iszom egy sort.
while (!sleep) sheep++;
-
K1nG HuNp
őstag
Pesten ennyire menő a telenor? Szabolcsban, de még Hajdúban sem ismerek egyetlen egy áldott embert se aki 20as lenne, erre a pesti ismerőseim nagy százaléka az.
-
concret_hp
addikt
szerintem a kiinduló pont az ami nem rajtad múlik, a többi azért nagyrészt igen. nyilván kérdéses, hogy a kiindulópont alatt pontosan mit értünk, születés? <14 év? <18év? stb. meg nyilván utána is elég nagy szórása van, hogy milyen random shit ér (mert valamilyen ér az tuti).
de azzal alapvetően Nolffal értek egyet, hogy alapvetően rajtad múlik mit hozol ki a körülményekből.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Emvy, a józan fatalista. Oximoronnak hangzik, de igazából van benne valami.
Ehh, ezt viszont tényleg nem emlékszem, miből van:
"- Thats an oxymoron.
- You called me a moron?"De az se semmi, amit a bing talál, amikor megpróbálom megkeresni: How would you feel if someone called you an oxymoron?
p
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
válasz K1nG HuNp #56014 üzenetére
Ja, el ne felejtsd visszanéznina topikban, miért morogtunk egész évben, aztán írd már hozzá a listádhoz, légyszi. Megtehetném persze én is személyesen, csak nem vagyunk istenkével beszélő viszonyban, meg amúgy meg is oldhatnám a problémáimat, de már úgy hozzám nőttek, élvezem még őket kicsit.
p
-
K1nG HuNp
őstag
Remélem istenke ebben az évben sokkal jobb életet ad, hisz ez az egész az ő kezében van
Bár lehet kedvessége függ az egyház számára utalt állami támogatás mértékétől is.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #56012 üzenetére
Ha jól tudom, az etiópoknál Szeptember 11.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fokukac
nagyúr
Igenigen, mindenkinek boldog új évet, aki ma tartja..!
-
Tothgera30
Ármester
Boldog új évet kívánok minden topiklakónak.
-
lenox
veterán
Elso
-
concret_hp
addikt
válasz Winner_hun #56001 üzenetére
ennyi cuccot rendelnék, már tényleg inkább nekiállnék magam intézni mondjuk én amúgy is magam intézem
ééés ment egy pü
[ Szerkesztve ]
-
K1nG HuNp
őstag
válasz Winner_hun #56005 üzenetére
Hogy van időd ennyit webcaritas-kodni? Már ha szabad tudni
-
fokukac
nagyúr
válasz Winner_hun #56005 üzenetére
Sose fogom megérteni, hogy miért csinálod...
-
K1nG HuNp
őstag
Boltja van az ipsének vagy mi?
Végül megrendelted neki ezeket?
-
Winner_hun
titán
válasz Tothgera30 #56002 üzenetére
Nem most volt ez a lista.
Segítség: amire válaszoltam.[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Tothgera30
Ármester
Nesze neked szilveszteri program.
#56003 Winner_hun: Így már érthető. Nekem még végigolvasni is fájt.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #55672 üzenetére
Rámírt valaki hogy most írhat-e vagy inkább januárban. Válaszoltam neki hogy ne kíméljen. Adott 3 linket, majd: Na, nem mondhatod, hogy kíméltelek.
Válaszul mutattam neki egy nem kímélést.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G1 - Intel i5-4590- 8GB-256GB SSD- Win 10 Pro 64bit
- Eladó Apple Watch SE 44mm (2023) GPS, éjfekete színben
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest