Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #3698 üzenetére
Akik ezt hangoztatják jobbára sosem dolgoztak többet két pillanatnál
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz venember83 #3691 üzenetére
ponteza kedvencem mösönön.
Na viszont most megyek. Holnap korán kő' kelni. Szurkoljatok, uccsó szóbelim JóccakaNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
válasz VoDaFoNe #3685 üzenetére
Igen, rémlett - de reméltem, hogy a Csacsi nem tanulta el és van valami egyéb jelentése is
Épp eleget látom egy ismerős sráctól MSN-en...
venember83: bolond vagy? Olyan a 17"-os crt-m, mint az ólom - még forgassam?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Klemens
őstag
ÁÁH! Pont lemaradtam a 100. helyről.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Racecam
nagyúr
DX
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz csapos2 #3681 üzenetére
XD? Vat daz it mín?
Poffsoft: holnap szerda lesz, március 5-e.
[ Szerkesztve ]
-
csapos2
addikt
XD
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Bubu79
addikt
Jó éjt aludni térők
-
(Kolombusz)
veterán
Ma a szokásosnál is hamarabb kidől a nép.
Jó éjt annak, aki aludni megy!
-
Verus
senior tag
Nu kakk lassan 10.
Menni kell aludni.
Jó éjt mindenkinek, álmodjatok szépeket!
PápáAz angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Olcsi
senior tag
Na én is nyugovóra térek lassan! Holnap is meló... Jóccakát!
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #3674 üzenetére
Akkor mindegy
Rám egyenlőre ne számítsatok, de ha változna a dolog akkor szólok.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #3672 üzenetére
Ááá nem szükséges csak kérdeztem megy-e az exmunkatársam vagy sem.
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #3669 üzenetére
5-kor??? Kb akkor érek haza melóból és fogyasztom az ebédemet.
Kérdés: Old Gray nem megy véletlenül?Bubu: Már ha csak a méreteket nézzük is, ez az állítás megállja a helyét.
[ Szerkesztve ]
Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
Bubu79
addikt
Ezt nem tudhatom - sajna még nem volt szerencsém Minihez Hátul egyébként ebben sincs túl sok hely - elől viszont kényelmesen elférni - a csomagtartóban elférnek az eltüntetni kívánt ellenfelek, a többi meg úgysem számít
Vénember: úgy volt, hogy igen - de nem hiszem, hogy ezen Ő lett volna Jancsika is csak találgatott
[ Szerkesztve ]
-
VoDaFoNe
aktív tag
Itt.. holnap uccsó szóbeli aztán ha nem sikerül akkor már tudom hova megyek,
mert egy suli már van, ahova biztosan felvettek.Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Verus
senior tag
válasz venember83 #3659 üzenetére
Nem vagyok az a kidobok az ablakba mindent tipus, de azért van rövid szoknyám ha erre gondolsz.
Kolombusz: meglátjuk, de a péntek nem a legjobb.
Bubu: Hát például, de mondjuk a Mini nem olyan tágas mint a bömbi és nem is olyan kényelmes.
-
poffsoft
veterán
Honap állítólag hideg lesz.
Remélem tavaszi szellő nem lesz, mert kötelező tálca és szekrénytűz-oltó gyakorlat lesz....Más?
ja, szép estét kedves kockulók!
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
Az biztos, hogy nem sok hasonlóság van köztük Ez sokkal szögletesebb és a parkolás sem olyan egyszerű vele, mint a Minivel
poffsoft: Üdv - csak nem éjszaka operálsz?
venember83: Lehet, hogy Te mást kaptál tőle?
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #3656 üzenetére
A Színház mellett...
Asszem oda jártunk sokat nyáron, isteni finom koktélokat ittunk ott. Jó hely az biztos.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
bnss
veterán
További szép estét!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Verus
senior tag
válasz (Kolombusz) #3653 üzenetére
Melyik hely ez pontosan?
-
Bubu79
addikt
A márkája mostanra rokon az új Miniével
Propelleres emblémája van és utálják az utakon a gazdáikat - egy E36-os BMW
-
Verus
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
mivel nem akarok éjfélig kloffolni, ezért úgy döntöttem, hogy fürdés és alvás lesz a mai este programja, szigorúan ebben a sorrendben. holnap délután meg újult erővel nekiesek a pácolás művészetének. addig is jó éjszakát mindenkinek, aki megteheti, annak szép álmokat, a többieknek meg kitartást a melóhoz.
-
Bubu79
addikt
Soha ne mondd, hogy soha - én is azt hittem, hogy sosem ülök be álmaim autójába, tavaly május végén mégis megvettem
Ne add fel, csak ha van rajta elég bélyeg
-
Verus
senior tag
Mini minden mennyiségben, jöhet új, jöhet régebbi. Ezekből a kis csodákból sosem elég.
És hát mivel nem leszek egy milliomos felesége, ezért valószínű, hogy nekem az életbe nem lesz ilyen autóm.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
addikt
no Huszárok és Huszárinák, pvel vagy anélkül, asszem itt az ideje hogy hazaküldjem magam, persze előtte még emlékeztetnem is kell magam, hogy el ne felejtsek hazafelé menet bemenni a tecsóba sörér
jóccakát!!!! -
(Kolombusz)
veterán
Hmm, miskolci baráti sörözés még mindig 3 főnél tart, ez a villámsörözéses ötlet nem jön be, annyira elfoglaltak és passzívak a helyiek, hogy egy közel egy héttel előtte bejelentve sem tudnak jönni. Persze, aki helyi, csak nem itt tanul, vagy nem helyi, de itt tanul, az érthetően nehezebben tud eljönni.
Pedig szóltam jópár embernek.
-
Bubu79
addikt
Csak az Austin félét bírod, vagy az újabb is bejön formailag?
bolondember: reklamálj Jancsi Huszárnál - én is majdnem sokkot kaptam
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Ez valami egészen gyönyörű, csodálatos, köszönöm Istenem, hogy megteremtetted nekünk a Minit!
-
Csyppa
senior tag
Na, benézek má' ide is.
Viszont ezzel a lendülettel megyek is a zágyba alunni.
Jóccakát.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Bubu79
addikt
Asszem megöltem bolondembert Kellett nekem Jancsikára hallgatni
-
Kazimír
őstag
Az imént egy kedves fórumtárs felhívta a figyelmem egy fontos névnapra:
[ Szerkesztve ]
Be köll fizetni, azt' jólvan...
-
venember83
nagyúr
Inkább egy kis élőkultúra. Félek, hogy a sör nem lenne kompatibilis az előbbiekben installált mandarinhordával s fejre állna az egész rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bolondember #3630 üzenetére
szólj bubunak majd Ő elküldi neked, nekem má nincs meg
-
bolondember
MODERÁTOR
hol is az a félmeztelen kép?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Bubu79
addikt
Így van - jár a fájdalomdíj, plusz fizethetik a pszihiáteredet, aki lelki támogatást nyújtott eme tébolyítóan csendes, NET-től mentes órákban
Az említett nyeles szerszám eddig csak csavart látott, orrokat nem De biztos kompatibilis azokkal is
bolondember: átküldjem? Én már láttam
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
válasz venember83 #3626 üzenetére
Egyél hozzá száraztésztát, tiszta olyan lesz, mint a smack leves.
-
addikt
válasz venember83 #3626 üzenetére
vajazd meg egy kis pájinkával osztjóvan
-
venember83
nagyúr
Éhes vagyok... Hopp, van sör
-
Verus
senior tag
Ó hát szerintem nem csak én fogok reggel ott állni.
Kerékkulcs, szép töréseket okozOlcsi: Az ötlet nem rossz, fizessenek csak nekem.
Bajom lett tőle elméletileg.
Kell píz orvosra.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
addikt
úgy látom egyes Huszároknak jó hosszú az idegpályája, nomeg az áramköre
-
Bubu79
addikt
Mindent bele - ha segítség kell, csak szólj - tudok kölcsönadni teleszkópos kerékkulcsot - jó húzása van
Olcsi: Csönnlegyen - legalább hadd tűnjek lovagiasnak
[ Szerkesztve ]
-
Verus
senior tag
Ezt a kérdést feketelyuk kategóriában sorolnám....megválaszolhatatlan. Köszi azért
Bubu: Szerintem holnap reggel meg fog oldódni....Kapok még fájdalomdíjként nagyobb sávszélt is csak nagyokat kell rúgni[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Szép estét!
-
bnss
veterán
Segítek, az 503-as hibára gondolt tanult kollegánk.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Verus
senior tag
Szakmámat tekintve számítógép-rendszerprogramozó vagyok és rendszergazdaként tevékenykedem egy olyan helyen ahol NINCS és NEM IS VOLT (remélem látod kedves szolgáltató) probléma az internettel. A szolgáltató nem zsugori, hagyja hogy piszkáljam a routerüket és jól megvagyunk egymással.
Olcsi: Bármilyen weboldal, eddig 1perc volt a gúgle, most meg fél. De a fórum is könnyebben frissül azóta.Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
-
klambi
addikt
nemtudja valaki a mostani DR.House rész beharangozó zenéjének címét?
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Bubu79
addikt
Vidám dolog ez Ahogy elnézem nem egyszerű MSN cica vagy - mivel foglalkozol? IT?
Télapó: Csak nehogy nagyon meglepődj, ha elkezd holmi bacikról, meg biológiai dolgokról mesélni a kartárs
-
Verus
senior tag
válasz Kazimír #3587 üzenetére
Pedig olyan cifrákat tudnék mondani per pillanat.
Na Veronikaérdekű kérdés:
Miért van az, hogy ha az uTorrent programot elindítom (természetesen semmit olyat nem töltök amit nem szabad ) akkor jobban feljönnek a weboldalak?Az angyal olyan, mint a gyémánt. Nem lehet csinálni, csak találni. És nincs két egyforma a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest