Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alitak
senior tag
Visszatértem... Csajokra bízni vmit... Ááá, nem lehet.
Kimentem asszonyhoz. Hívom, hogy nem jutok be. Kérdi hol vagyok. Mondom előttük. Erre, hogy akkor másszak el onnan, merthogy ő bejött, csak még barátnőjénél van... kész... -
poffsoft
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
sorry, akkor egészségedre!
Ime a privi sor:
--------------------------------------------------------------
hali
én holnap megvenném [censored]ért ha eladó
Ferenciek tere Móricz blaha
ha nem akkor köszi csao--------------------------------------------------------------
Üdv!
?
Üdv:
PoffSoft
--------------------------------------------------------------
semmi rossz helyre irtam [censored] nem te árulsz--------------------------------------------------------------
biztos bennem van a hiba?

(Kolombusz): Az első még kimondottan nézhető volt (az 1x kategóriában). A második már bűntetés!!!
-
legiaap
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szerintem az nem is lett olyan jó, mint az első
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem sokat veszítessz, ha kihagyod.
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez mind hiába, mert ez az olasz "sziciliai típusú" családra vonatkozik.
A Mikulás féle Télapó család egy kicsit másképpen működik.
Itt a consigliere feladatai egészen mások, amelyekre most nem térnék ki részletesen.
A lényeg az, hogy nagyon hálás feladat és én is hálás vagyok érte.
-
rarri
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én arra se éreztem késztetést, hogy azt megnézzem.

-
(Kolombusz)
veterán
Végignéztem az Aliens vs. Predatort, de nem érzek késztetést arra, hogy a második részét is megnézzem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Néhány bűnözőcsaládban van consigliere különböző feladatok ellátásra, de mindig alacsony beosztásban. Ha valaki a családon belül a főnök jobbkeze, az nem a consigliere, hanem a Capo Bastone, a második rangú személy a maffiában. Ügyvezetőnek nevezhetjük, aki felülvizsgálja a család tevékenységét és figyelemmmel kiséri a család utasításainak végrehajtását. A consiglierét gyakran összekeverik a Don főtanácsadójával. A consigliere valójában egyfajta PR-figura, akit Lucky Luciano „talált ki”, amikor az 1930-as évek elején hatalomra került. Luciano igyekezett megalapozni a békét a szervezeten belül, mivel tudta, hogy a legfőbb probléma az, amikor a beosztottak megpróbálnak előbbre törni. Minden egyes bűnözőcsaládban elrendelte, hogy alkalmazzanak consiglierét, mint pártatlan közvetítőt, aki elsimítja a vitákat a családon belül, és közvetítőként dolgozik a többi családdal szembeni vitákban.
Luciano utasítása szerint a consiglierének úgy kell tevékenykednie, mint egy vallató rendőr. A consigliere döntötte el a bizonyítékok alapján, hogy az illető bűnös-e vagy sem, és ártatlansága esetén megtiltotta a kivégzést. Arról azonban nincs bizonyíték, hogy Luciano idejében a consiglierék ellentmondtak volna a főnök utasításainak. A New York-i és más bűnözőcsaládok consigliere-névsorainak átvizsgálásakor megállapítható, hogy egyikük sem került vezető pozícióba.
-
FehérHolló
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Szög.
-
rarri
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Amiket ír, annak alapján jól főzhet.
Szarvas: ez igen! Ha még takarítani is szeretsz, akkor te vagy a nők álma.
Thrawn: sosem állítottam az ellenkezőjét.
Race: én a " családban " mi vagyok neked?
-
FehérHolló
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Tegnap valami titkos vegyészigazságról volt szó a kémcsövek hőmérsékletével és fogásával kapcsolatban. Szerintem több bizalmas információt ne adj ki a publikumnak, mert még megkeresnek álmodban, és hajajj!
Bolondka: Én is ettől félek, de egy próbát megér szerény véleményem szerint.
-
ngabor2
nagyúr
nem, vegyész, aki szeret főzni.
tényleg, még van egy kis gomba, amit nem kellene hagyni tönkremenni. megpárolom, aztán megy a fagyasztóba.
ja, most kaptam egy szép nagy adag kocsonyát... szerencsére nem nekem kell mind a 8 tányérral elrontani.
nemigazizoltán: neszójjálbe, az eddigi főztjeimre még nem volt panasz... és mindenki túlélte.
varnyú: azok nem kémcsövek voltak, nem is igazán dolgozok olyanokkal. az úgy általában üvegeszköz volt.
ejj, most volt itt egy néni, valami lakossági fórumról, hogy szeretnénk-e, ha az utcánkat egyirányusítanák. igen, vagy nem? a rosszul feltett kérdés tipikus esete. de legalább megtudtam, hogy minden hónap első keddje 4 órától fogadóóra a képviselőnél. majd elmegyek. remélem ez még nem számít politikának.
-
legiaap
félisten
Fúúú, de beindult itt a csókolózás téma

-
alitak
senior tag
Nah, lépek én is. Megyek asszonyhoz

Csao mindenkinek! -
Ramius
őstag
Isteni finom zöldbabos pörköltet ebédeltem.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
FehérHolló
üzenetére
ha beleversz 2-3 U-szöget is, a biztonság kedvéért, akkor hótziher...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy szvsz hosszútávon nem biztos, pláne, ha olyan helyen van a repedés...

-
FehérHolló
veterán
Noti repedt/törött burkolatát összetartja a pillanatragasztó, illetve meggátolja a továbbrepedést?
-
ngabor2
nagyúr
én beleírtam, de hogy benne van-e, ahoz több nagybetű kell. ha a T-lapó, vagy a pilótabárány nem mondja meg, akkor passz...
mitulát: ezt nem tudtam, de a lényegen imho nem sokat változtat.
most meg nézek valami egészségkárosítót.
rarri: pl. én... szokás szerint a mosottf.s jellegű frissesség lesz az orcámon.
-
Thrawn
félisten
Tele vagyok.
Kérek kakaóscsigát én is! -
legiaap
félisten
Hápci
-
ngabor2
nagyúr
óraátállítás? itt március utolsó szombatjáról vasárnapra lesz. ez pedig a naptaram szerint 29-ről 30-ra virradólag lesz. 31-én milyen friss és fiatalos lesz

gyuri: a nem kelt tésztás az valahogy úgy készülhet, hogy összeszedel egy kilónyi éticsigát, és beleforgatod kakaóba
bár akkor inkább a kelttésztás verzió 
-
rarri
senior tag
válasz
legiaap
üzenetére
Akkor talán megmaradsz.
Attól függ hány éves vagy, és cukorbeteg vagy-e, annak mértékében van okod megilyedni.Van olyan fiatal embereknél, hogy nem tudnak feldolgozni egy veszteséget,pl: szakítást, szülők válását,stb.és a vegetatív idegrendszer egyfolytában küldi a jeleket az agynak mintha fel kellene készülnie egy veszélyes helyzetre, és küldi egyfolytában a stresszhormonokat. Ennek az a jellemzője, hogy teljesen logikátlanul jelentkezik a magas vérnyomás, esetleg szívdobogás is, akár a legnagyobb nyugalomban. Ennek a súlyosabb esete a pánokbetegség. -
bolondember
MODERÁTOR
-nem, nem volt buli
-csak a 12 órázós marhaság... -
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Köszönöm. Amúgy a magas vérnyomást a vegetatív idegrendszer idézi elő, aminek valóban lehet az oka az "öntuning" is ahogy te mondod, de a beszűkült érfal is.

Alitak: akkor te nem agyvérzésben fogsz meghalni.
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Racecamtól függ. / nem félreérteni!
/ Ha azt mondja, aludni megy akkor később visszanézek. 
Race:
A Királyi sasok mindíg visszajönnek... 
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ha egyszer rajtam múlik, akkor többször is.
De mindig visszajön!
-
Winner_hun
félisten

-
Bubu79
addikt
válasz
legiaap
üzenetére
Nálunk meg a jó kis sült csirke

rarri: még csak most jöttél - és már mennél is?

Winner_hun: Tűzróka beállítás?
rarri #6010: Ha nem tett be volna a szendvics, amit csináltam, most biztosan én is így csinálnék
, de mivel olyan a hasam, mint a dob, így csak szusszanok egyet és egyetértően sóhajtok az ebéde felhozatalt illetően Nálatok 
-
legiaap
félisten
Készül a kakaós csiga...nyámi
-
(Kolombusz)
veterán
Csináltam pattogatott kukoricát, megnézem az Alien vs. Predator első részét, még sosem láttam.
-
Bubu79
addikt
Erről nem szólt a fabula
Így persze más megvilágításba kerül "lelkesedésed" - jobbulást 
ladybug: Szerencsés-e aki két születésnapot is tarthat minden évben? Bizonyos szempontból igen - hiszen valami olyan történt az életében, amit valamiféle csoda folytán megúszott. Én mégsem tartom magam szerencsésnek - még ha csak két nap is van naptár szerint a két "ünnep" között

Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gumi és felni topik
- Foxpost
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez van, normális se vagyok, és mindíg azt írom amit gondolok, nem azt amit elvárnak. 
Amit benn kotyvasztasz, az... ÉN nem ennék belőle!

De szeretem...
Nemtudja valaki annak a kakaós csigának a receptjét, ami nem kelt tésztával készül?
A Királyi sasok mindíg visszajönnek...