Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Szlovénia: mi Bled mellett száltunk meg. Kis családi panzió néhány szobával, jó fej házinéni, isteni reggeli, 20k/éj két főre, reggelivel. Amerre voltunk:
-Skocjan barlang - must have, monumentális (15-25eur, útvonaltól függően). Szomszédságában Triest, ha pizzáznátok.
-Postojna barlang, Predjana kastély (együtt 30 eur + 4 eur parkolás) - maga a cseppkőbarlang gyönyörű, de inkább mennék szeptemberben, mert rohadt sokan vannak. A kastély is mókás, ráépítették egy barlangos sziklára, megéri megnézni.
-Egy napra jó a Bledi tó (lehet benne fürdeni) és a közelében lévő Vintgar szurdok (4 eur).
-Ha hegyre akartok menni, akkor Vogel és a környékén lévő csúcsoknál lehet bóklátszni, a Bohinji tótól felvisz egy lanovka szerű izé (13 eur retur), majd egy libegő (2 eur /út).
-Bohinji tótól nem messze van a Savica vízesés (3-4 eur + parkolás), illetve ebben a tóban is lehet fürdeni.Közlekedés amúgy tök oké, autópályamatricából 20 eur a heti.
-
BlacKSouL
addikt
Volt nemrég egy macskás videó/animgif/anyámkínja, ahol egy macska egy (Kamov KA-50) távirányítós modellhelikopternek a rotorjait pofozgatja, egyre hevesebben, majd nem észrevéve a mögötte figyelő másik macskát, átvált jobb kézre, és azzal a lendülettel visszakézből pofánveri a másikat, hogy az hátraszaltóval száguld le az asztalról.
Na ezt a büdöséletbe nem találom már 2 hete. Valakinek nincs meg hozzá linkje?
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Respekt es tisztelet ezert!
remelem en is irhatok hasonlot kenese utan. -
EQMontoya
veterán
Split es Krka park, mindkettő viszonylag közel van, illetve a masik irányba Dubrovnik, a harmadikba pedig Mostar. Utóbbi kettőhöz szerintem kell útlevél is! Hazaúton érdemes kicsit megállni Plitvicenel. Azzal szamoljatok, hogy belépőket tekintve Krka es Pillitvice is húzós, de megéri.
@: Este írok majd róla hosszabban.
-
Dylen
senior tag
És iggeeen, végre életemben először megyek Horvátországba

tippek Makarska és környékére? rutinos utazóktól?
hajókázás, esetleg könnyűbúvárkodás szóbajöhetne -
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Igen. Egy nappal korabban kaptuk meg a kulcsokat, minthogy korhazba kerultem volna. Mar akkor elkezdtuk intezni, mikor Kevinrol meg nem is tudtunk.
Ugyhogy most surgossegi lakasfelujitas, festes,stb, meg ezena heten be kell koltoznunk.
Mielott nekikezdtunk volna....
Konyha
Es meg par kep.
[link] [link]
[link] -
NoLF
veterán
boldog szarvas-szulinapot

-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
hááát ,nem, itt arra döglenek, ha az audiáhatból télen -20 fokban is négy leeresztett sötétített ablakon át szól a megyadzsolihazaffeeellééé... úgyhogy ha 10 percen belül legalább 5x végig tudsz úgy dzsalni a főúton, hogy minden sukár gádzsi lássaja verdát, akkor nagy baj má nem lehet.
Errefelé az intelligens púpokat nem szeretik se elől, se hátul, se felül.Ja, és természetesen sétálás közben úgy kell ám lengetni a felsőtestedet, közben két kézzel kaszálni alul, mintha rehabos lennél, és 3 ember szélességben menni a járdán, de miközben neked ez dupla energiába kerülne, mások erre születnek.
-
tildy
nagyúr
Na ugy nez ki , lehet a hetveget mar az uj lakasban toltjuk, Esmein kemenyen tolja az ipart

Azt hiszem a naszajandek kb el is megy a felujitasra, berendezesre .... Nem gondoltuk, hogy ennyire neki kell esni, uj padloszonyeget lerakni, meg festeni. De mar csak ket hetig maradhatnank a mostani lakasban, szoval bele kell huzni.
De hogy itt milyen gazoka festekek?! Vettunk duluxot, ugy, hogy feher alapra vittuk fel , ugy is 3szor kellett felkenni, hogy ne usson at, ne legyen csikos.
A masik az a fara valo festek. Hulye voltam, siettunk, vizbazisu dulux satinwoodot vettem, csikozott mint allat... Most kenhetjuk le olajfestekkel.....
Holnaputan hozzak a szonyeget, hetfon a moso-szaritogepet. Ugyhogy el is libbenek pakolni meg, hogy tudjunk koltozni majd. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Háj, Monti!
Merre voltatok? Írhatnál egy rövid beszámolót, akár privátban is.
Én most gondolkodom egy ilyen osztrák-olasz-szlovén Alpok-Adria túrán, egy hét alatt egy kis hegymászás, egy kis tengerpart jelleggel.
Danke.
@Mikrobi: púpom nekem is van, de ahogy a showderklubban is elhangzott oly találóan, ez manapság az intelligens ember testtartása, szóval collateral damage.

-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Kikérem magamnak, a héten kéthetes, jól megérdemelt szabadságom első felét töltöm! Utána lesz jó világ, kezdődik a 4-re melóba járás, utána meg edzés, szóval bele fogsz sárgulni az irigységbe, de valószínűleg délutánonként még szunyókálni is fogok majd egy-két órácskát.

Amúgy 9,97 km-ig jutottam a rendes egyórás játékidőmben, valamelyik etapot kicsit jobban meg kellett volna húzni, de sebaj, majd pénteken, legalább van még hová fejlődni. Tünetmentes sajnos nem vagyok, bár ez a múlt hét közepe óta tartó kis rossz buzi fülgyulladás végre talán múlóban van már. Mindenesetre valószínűleg ez se javítja a teljesítményemet az edzéseken.
Egyébként pont a minap gondolkoztam, hogy vajon hova a frászkarikába tűnik el az időm, régebben naponta 6-8 órát töltöttem a fórumon (moderátor-éra rulez), vagy játékkal (CS, meg WoW, meg ami korábban még akadt), vagy sorozatnézéssel, persze mindezt szigorúan 8-10 óra meló után, és igazából arra jöttem rá, hogy nem most vagyok szar alak, hiába nemigen jut idő sose semmire, hanem a korábbi 15 évem miatt van okom pocsékul érezni magam. Szóval van mit behozni családi elfoglaltság terén, meg a háztartásban. No meg persze azon a felszedett 15 kilón sem volt mit csodálkozni, amiből mostanra már 10-et szerencsére sikerült leadni. Hogy az egészségtelen tartásról, meg a púpról a hátamon ne is beszéljünk. Na, ezeknek nem lesz elég 1-2 év edzés, hogy eltűnjenek...
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Igazából Te vagy a példaképem.
Kéne szereznem már egy jó állást a nőmnek, hogy lophassam végre én is a napot..!
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Tesztvezettem én olyan kifutó szériás Hyundai i20-at (nem volt benne 10k km az óra szerint), ami nem csak húzott, de a váltó is akadt, a pedálok is lötyögtek, meg úgy általában annyira sem volt egyben, mint anno a közel 300k-t futott céges Corsa vanjeink. Szerintem azért adták oda, hogy amikor közvetlen utána vezetem az újat, akkor összecsináljam magam, hogy az mekkora jó autó. Egyébként tényleg az, ráadásul jó áron is adták volna, csak nem volt meg a kémia.
Na, de itt lopom a napot, pedig már indulnom kéne futni.

p
-
bobsys
veterán
Vadonatuj berelt auto balra huz, az amerikai autoipar remeke
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
toljad keményen, de a még van két év helyett inkább minél előbb

-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Szeretem ezeket a beszámolókat, tök jó motiváció. Van még hova fejlődnöm, bár eszem ágában sincs iron mant menni. Viszont még 40 előtt le kéne tolni egy félmaratont. Egyelőre kevés ugyan hozzá a minden harmadik edzésnapon egy óra futás, főleg, hogy éppencsak 10 km-ig tudok újabban eljutni vele, de nem olyan régen kezdtem, és 3 hónapja, amikor először szálltam le a futópadról hullafáradtan, még csak 8,1 km-t mutatott a megtett táv rublika. Még leugrik pár kg, aztán lehet hosszabbra nyújtani, meg sűrűbbre venni a futóedzéseket, meg elszakadni majd a futópadtól. Szerencsére van még addig 2,5 évem.

De tényleg kőkemény gratula.
p
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Gratulalok, kicsit utanam kezdted az egeszet, es te mar odaertel, tisztelem a kitartasod.

Remelhetoleg jovore nekem is osszejon, most mintha rendezodne az eletem kicsit.
-
concret_hp
addikt
ironman beszámoló itt: [link]
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Annyira nem vagyok nagy rajongó, az alapdolgokat ismerem, ez is egy válogatásalbum, ami nekem van, az utóbbi időben szinte teljesen átálltam ilyenekre - főleg amióta (számomra) elfogadható minőségűek az mp3-ak is, a hely meg, amit foglalnak szinte nem is számít.
Monty: Az a gond ezzel, hogy hála a sok youtube-nak, meg az xbox-nak, és a mobilos játékoknak, valamint a mindent eredetiben nézünk mozgalomnak, a gyerekek lassan jobban beszélnek angolul, mint én (németet ne is említsük, a nagyobbik meg már második éve tolja a franciát is, és azért itt kicsit gyorsabban haladnak, mint otthon nyelvoktatás címén), szóval nálunk ez kicsit másképp lejátszódó szituáció, de volt már hasonlóra példa ('juj, a bácsi olyat mondott, amit nem szabad!' [hangos kattanás a két kicsi agyban a mentés másként kattintásra]).
p
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Egyáltalán nem gyenge a thunder (sőt!), de az tény, hogy az igazi gyöngyszemek még a Bon Scott-érából valók, 1980 előttről, amit egy csomóan szinte nem is ismernek...
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én szeretem az acdc-t, de a thunderstruck az egyik leggyengébb számuk szerintem, nem értem a körülötte kialakult felhajtást.
-
válasz
parandroid
üzenetére
ne, ez Magyarországon annyiban más, hogy itt nagy nemzeti érzés, ezért nekünk vannak magyar sztárjaink, akik ugyanezt adják el magyarosan, egy kis mulatóssal, vagy valami hasonlóval.
Ritka ocsmányÉn vagy szlovák rockrádiót hallgatok (Antena Rock 97.6 - bár sajnos kicsit sistereg, de Észak-Pesten egész jó), vagy aux-ba tolom a zenét a kocsiba rendszeresített mp3-lejátszóról vagy valamelyik telefonomról.
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy egy aktuális hugyosra játszott "slágert" meghallván egymás után 3 különböző adóra kapcsolva, sorba mindig az volt a következő 3 szám valamelyike. Borzalom. -
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az lesz az.
Amúgy ne higyjétek, hogy a civilizált nyugaton jobb a helyzet, saját zene nélkül én is véres nyálat hörögnék fel, amikor reggel munkába menet, aztán onnét hazajövet, meg délután a gyerekeket furikázva is egyszerűen elképesztő módon mindig ugyanazt az affektálós hülyepicsát hallom a rádióban, aki azt énekli, hogy 'fákk mi lájk ju dú, fá-fá-fákk mi lájk ju dú'. És ha átkapcsolok másik csatornára, ott is ez a következő szám. Ezeknek komolyan lehet valami jeladójuk a kocsimban, hogy mikor indítok, és azonnal ugranak ide a playlisten.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Friss! Olvastad már?
Nem tudom most melóban meghallgatni ez-e az amit a rádiók játszanak, de könyörögve kérlek, hogy egymás után 200x hallgasd meg, vagy egy nap végtelenítve, és kb. akkor tartasz ott, ahol én most, még úgy is, hogy amint meghallom, 2 azaz 2 másodpercen belül nyomom el, halkítom le, kapcsolom ki.
peterke: Az úgy indul, hogy
"Nognignognignognignognignognignognignognignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
nignognignognignognignognignognignognignignognagnognagnognagnognagnognagnognagnog,
nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog.
nignegnognagnognagnegnognagnognagnognagnognagnog nignegnognagnegnognagnognagnognagnognagnog."Na és most jön az amit te mondasz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Azok között azért van pár szám, ami valahogy növeli a fogyasztást. Gondolkodtam ezen párszor, és arra jutottam, hogy a metál biztosan jobban terheli a generátort.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
THUNDER! THUNDER!
Ja, nemrég nekem is odaért a memóriakártyáról játszó shuffle, gyerekeknek annyira tetszett, hogy többször is meg kellett hallgatnunk azóta. Nagyobbik lányka azóta direkt keresi a klasszikus rockot a spotify-on. Nem kicsit vagyok rá büszke.
Amúgy épp a minap néztem, hogy fillérekért van már olyan fejegység, ami nemcsak hogy memóriakártáyról, meg sd-kártyáról, meg aux-ről, meg BT-ről is játszik le bármit, de már a telefonkihangosítót is sikerült beleépíteni. És nem valami gagyi vacak, Pio-ban és Blaupunktban is láttam már, olcsóbban, mint amennyiért én anno az első Pio-mat vettem, amin még semmilyen bemenet nem volt, csak játszott már mp3-at lemezről. Azóta is össze van csomagolva a lemezre kiírt mp3 gyűjtemény egy CD-mappában, sokáig még a kocsiban is bent volt, aztán felhoztam, mert mennyivel egyszerűbb már ugyanaz (sőt, még több) egy micro-sd kártyán.
Amúgy a legjobb vezetős zene még mindig a Need For Speed Underground Soundtrack, meg az első Flatout játékok Soundtrackjei.

p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Oszt úgy egyszercsak a semmiből elkezdték.. Mindegy, rátoltam 3 ó 20 perces felvételre, oszt otthagytam. Tévé hádédével.
Ha mégegyszer meghallom ezt a langymeleg homometroszekszuális "zenét" ezt a csheérlídört, hát esküszöm elkezdek fájdalomdíjat szedni mindenkitől. És nyomják a rádiók óránként 3x. Miért, miért kell elmenni ebbe az irányba?

-
BlacKSouL
addikt
Mi a véreres vastag .csért nem tudják azt adni az M4-en ami a műsorújságban van? Mondjuk F1 ismétlés.
És mi az ugyanezért nincs digitális műsorújság? Pont azért? Persze fel akartam venni, de EPG nélkül csak kézzel indítható, pedig már le akartam feküdni... -
parandroid
félisten
Mondjuk legutóbbi otthonlétünkkör az otthonkás nénikék a nyílt utcán már nekem is kisebb kultúrsokkot okoztak. Pedig belegondolva a dologba úgy nőttem fel, hogy a saját nagyim is így tolta (mentségére ő tényleg csak otthon, de már akkor sem volt mindenki ennyire sem igényes).
p
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ez itt egy eleg posh kornyek

es ahogy vegeztem a meloval, kisutott a nap. es nem megyek estere dolgozni az etterembe, letezik ilyen?

-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Mintha Budapesten nem lehetne látni olyanokat, hogy mondjuk egy öregember egy szál fürdőköpenyben és papucsban battyog le az éjjelnappaliba.
-
EQMontoya
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Miskolcon is ez volt este, egy jó darabig csak dörgött, amúgy nem volt semmi. Aztán éjfél körül megjött a tisztességes piffpuff, azóta tök jó idő van.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Feltav, nem fulltav.
Gratula a tiedhez.
-
Racecam
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Mész valahová?

Kukac: Nem rossz az ötlet, de (egyelőre
) nem élek vissza a megmaradt képességeimmel. 
-
saelin
veterán
Milyen könnyű valakit manapság megatalálni a facebookon... Kb már azt is tudom, hogy mit mondjak és mit ne mondjak az illető közelében!

Na, és pont ezért nincs facebookom, mert túl sokat elárulhat az emberről. Pedig egy visszafogott, ritkán megosztós egyénről van szó, de mégis sugárzik belőle a személyisége és az érdeklődési köre. Pár post után, még azt is tudom, hogy mivel tudnék a kedvében járni, de még azt is, hogy hogy hozhatnám ki a sodrából!
Pusztán kíváncsiságból néztem meg az illető profilját. Egy melóhelyen vagyunk, de ritkán tudunk beszélgetni, így gondoltam "csalok" egy picit, aminek az lett az eredménye, hogy többet tudtam meg róla, mint amit akartam (jót és rosszat is).Azt hiszem emiatt kicsit kellemetlenül érzem magam, mert kicsit olyan, mintha meglestem volna az otthonában.

-
Még nem jött el az az idő. Talán legközelebb.
#48030 fokukac: Erről az jutott eszembe, mikor még koleszos koromban kiírtuk az ajtóra hogy Szülészet és Nőgyógyászat. A poén az volt hogy hajnalban kopogtak az ajtón, mert sürgősségi ellátásra volt szüksége két enyhén illuminált állapotú hölgynek. Nehezen értették meg a viccet.
-
szőröscica
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Szerencsére megjött ide is, el is múlt a fejfájásom, és tudtam edzeni.

A vízszintesen hulló eső ugyan ijesztő volt a széllökések miatt (elfelejtettem elállni az autóval a fa alól
), de nem keletkezett semmilyen kár.Most pedig a felfrissülés után jöhet újra a meleg.

Éjszaka azért kellemes kereszthuzatot fogok csinálni, és élvezem a jó levegőt. Érdekes, hogy légvonalban kb. másfél km-re van tőlem a nullás, de a teherautók ilyenkor jól hallhatók. Még érdekesebb, hogy egyáltalán nem zavar a zajuk, inkább megnyugtat. Az utcákon tökéletes csend van, a tücskök ciripelnek, ha kinézek a tetőablakon, a csillagok látszanak, a távolból pedig a nullás alapzaja hallatszik. Imádok itt élni.

-
válasz
szőröscica
üzenetére
ne bánd. én 19-re lapot húztam és nem jött be
akartam tekerni egy szép nagy kört, de páty előtt kénytelen voltam visszafordulni, nem mertem többet kockáztatni. budaörsön így is olyan beöntést kaptam, mint már nagyon régen
de legalább rájöttem, hogy a drágaságom gyári gumijait cserélni kell, mert borzasztó gyngén teljesítenek vizes időben. -
szőröscica
addikt
Ide, a XVII-be nem akar megjönni a vihar. Beborult, dörög, de ugyanolyan meleg van. A fejem is fáj már, ma nehezen viseltem a hőséget, jól esne a lehűlés.
-
NoLF
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Ban?!? Miert? Nem csinalt semmi rosszat...
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
De, inditanak. UK-ben. Normal szulest. Ket dolgot hasznalnak ra: egyik geles, masik tamponos.
3 napig szenvedtetek, hogy 0 cm-rol elerjek azt a meretet, hogy normal modon tudjak szulni. 4cm tagulasnal feladtak, akkor lett surgossegi csaszar.
Btw, majd priviben akarok errol beszelni veled, ha nem gond
-
Épp ezaz hogy zárt méhszájnál nem indítanak szülést. Császárnak meg ugye nagyon sok hátránya van, ami főleg felülfertőződéssel, vagy sebfertőzéssel kapcsolatos. Persze ha más lehetőség nincs, mint esetedben, akkor az a megoldás marad. Mondjuk eleve ezt a fekve szüés dolgot erőltetését nem értem, szembe megy a fizikával.
Jó babázást, most kissé el leszel vele foglalva, ritkább lesz a PH-zás is.
-
lenox
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
A pengetos forumozas nem eleg jo?
-
szőröscica
addikt
Egyre lejjebb megy a színvonal. Először eljátszották a héten ezt a fáradt gőz szétszedést, most pedig a hozzászólások közé már cikkajánlókat tesz be. A következő a google reklám, aztán a villogós flash lesz?
-
tildy
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
A 3 napos szenvedtetesnel mindenkepp jobb. Amugy emergency c-section volt, egyszeruen nem fert volna ki a babo. Szerintem elbactak a dokit az egeszet, nem szabadott volna nekik inditania normal szulest abszolut zart mehszajnal. Raadasul bullying is volt reszukrol, legalabbis bele voltam ebbe az inditasba zavarva, kvazi, hogy a baba eletet veszelyeztetem minden egyes tovabbi nappal. A sok szenvedeshez kepest mar megkonnyebules volt a csaszar. 1-2 napig ereztem fizikai hatranyat, de nagyon szepen csinaltak, nincsenek fajdalmaim.
Amugy Kevin egy tunemeny, el sem hisszuk , hogy ilyen jokepu fiatalembert sikerult osszehozni esmeinnel.

Mar meg is van az itteni anyakonyve, gyorsan ment.
Ma, vagyis most mar tegnap, penteken mar voltam kinn boltban is. Ami miatt nehezebb, hogy hordozasra rendezkedtunk be, ez igy szopo, ugyan ha nins esm itthon, akkor lakashos vagyok kotve meg par hetig.
Amugy koszi mindenkinek a gratulaciot, vegre mar itthon vagyunk.
A gyerek meg elvette a rangomat

-
EQMontoya
veterán
Hát ez kemény... Jöttünk most este Miskolcra, 28-30 fok körüli külső hőmérséklet (este 8-10 körül), kocsiban klíma 23 fokra lőve, hogy ne dőljön szét a kérem süti, meg mi se. Befújás persze zömmel szélvédőre. Leérünk Miskolcra, és elkezdett párásodni. Először nem értettem, mi van, aztán mikor kiszálltam, leesett: 80% fölötti páratartalom, és 26-27 fok volt kinn, ezért a viszonylag hideg szélvédőre kívülről csapódott le a pára!
Tök ismerős amúgy ez az időjárás: Szingapúrban, Kuala Lumpurban nagyon hasonlóak az éjszakák... Mondjuk Szingapúrban legalább fújt a szél.
-
concret_hp
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
ruházatra szerintem a legtöbben kényesek, jobban szeretik maguk kiválasztani.
közeljövőbeni versenyekkel meg lehet az a gond, hogy borítod a tervet, így ha verseny mellett döntesz, olyat nézz, ami min 3 hónap múlva lesz.
ha magyar az illető, a siófoki nov eleji jó lehet, az elég feelinges kis verseny. ha még nem futott maratont, nem biztos, hogy jó ötlet benevezni egy közelire, de pl a tavaszi bécsi jó lehet (ápr eleje tán?) -
ToBeY
nagyúr
Brit tudósok egy csoportja...
ITT A FARMER, AMI MEGSZÜNTETI A PUKISZAGOT! -
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Ne szellőztess ilyen páratartalom mellett, mert még ha úgy is látod, hogy néhány fokkal hűvösebb van kint, sokkal rosszabb lesz. A klíma miatt a lakásban alacsony a páratartalom és ez még jobban elviselhető.
Nálam 28°C van a legmelegebb helyiségben és kb. 1 hete megy a klíma folyamatosan, de nálam is csak a legkisebb szobában van beltéri (ott mondjuk 24°C van.
), a nappaliban is kellene és akkor még az ilyen extrém időjárást is röhögve vészelném át itthon.
Mondjuk azért így sem annyira rossz...
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Semmi baj nincs a légkondival - hosszúkás a lakás, ennyi. Minimum két beltéri kéne, ahhoz, hogy jó legyen.
Az esetek 90%-ában símán elég szokott lenni, sőt, általában kb. 2 hét van egy nyáron, amikor használom, de ez a nyár odaver eddig.
A fogyasztás kb. hasononló lehet, inverteres a cucc.Este amúgy megpróbáltam szellőztetni, de nagyjából egy trópusi esőerdő klímája jött be...
-
válasz
bandus
üzenetére
Ja, de pl. van, aki nem szereti, hogy a Garmin ovek merevebbek, mint a Polar. Vagy hogy a konditerem, ahova jar, mukodik-e ANT+ cuccokkal, vagy csak Polarral. Vagy kell-e neki uszashoz is, vagy nem.
> Btw az enyem jo, hogy nem ment tonkre a mostani futasnal, annyira elszallt a pulzusom.
Miert menne tonkre?
Most a feltavun futasnal 186 volt a teteje kb. 15 km-nel, utana el is kezdtem gorcsolni 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
HE?

Gyerekek, megjött a télapó, nemsokára havazik.
Csak majd azt nézném meg, hogy a 30. kör környékén mivel seprik le az 5 centi jégdarát a pályáról...
Kukac: dobd ki a p.csába, vegyél rendes légkondit. Nekünk is nyílik azért az olló, mert nagyszoba 24, háló dettó, folyosó 25,1, kisszoba 26,7, de utóbbiban 34%-os RH miatt bőven kellemesen lehet aludni.
Ami változott, hogy 180-350 W helyett 220-400 W intervallumban mozog a felvétel, nappal 1-es, éjjel quiet módban. -
Racecam
nagyúr
.
-
Viszlát
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
-
jelentem, eljutottunk oda a kánikulában, hogy a lakás fele elesett, a légkondi már csak a két szobát tudja lehűteni, a konyhában, előszobában 30 fok van. A konyhakő olyan, mintha padlófűtésem lenne... :-)
Már nagyon várom a hidegfrontot. Állítólag szombaton jön... mondjuk úgy lenne az igazi, ha a hungaroringi futam 30. köre körül érkezne... -
En nem gondolom annyira szemelyesnek, mint mondjuk egy futocipot, vagy bringat. Mind ugyanazt tudja, csak kicsit mas kontosben. Meg kell nezni az ekszereit, orait, hogy a negyzetesebb formak tetszenek-e neki vagy a kerekdedek es valasztani ez alapjan egyet. Tudasban egyes arkategoriakon belul nincs lenyeges kulonbseg.
Btw az enyem jo, hogy nem ment tonkre a mostani futasnal, annyira elszallt a pulzusom. Felmaratoni tempon 180 folott volt ebben a rohadt paras idoben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

remelem en is irhatok hasonlot kenese utan.

hajókázás, esetleg könnyűbúvárkodás szóbajöhetne