Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ejnye hát, akkor csináld egyesével és másold ki az url-eket addig valahova. Egyébként miért is nem fér el 21 tab a képernyőn?

Ha nagyon nem megy akkor legyen 3 ablak 7 tabbal, vagy 7 ablak 3 tabbal
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Dehogynem lehet, nyiss meg 21 tabot

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ezzel a képkunyhóval most megfogtál... A hsz. dobozát szeretnéd telerakni képekkel?

nike_ Mindketten hosszúkörműek

-
Verus
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Ez most úgy hangozott mintha a 10 parancsolatból emeltél volna ki egy pontot.

-
Olcsi
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Volt rajta rendszám, amit már a lámpánál állva is le tudtam olvasni, és meg tudtam jegyezni.
Igen, jó ötlet lenne felvenni legalább valami tankolós-gyereket (bocs a kifejezésért), de ezt a kút úgysem fogja megtenni, nem érdeke bizonyos ok miatt...
Viszont igen...jó lenne biztonságban tudni a páromat!
-
Olcsi
senior tag
válasz
Kazimír
üzenetére
Kamera van, sajnos a feljelentésekkel nem érnek el semmit. Egy ideig nyomoznak, de aztán úgyis lezárják... Ráadásul még a kutas kollega került volna bajba, ha baleset okozása miatt magánszemélyként feljelenti, ugyanis körforgalomban sávot váltani nem szabad! Szabálysértés... Ennyit a magyar jogról!
Annyit tudtak tenni a rendőrök, hogy lekérték a rendszám alapján az adatokat. Az auótn nincs biztosítás, nem a bácsika tulajdona a gépjármű állítólag (bár ezt nem tudom, honnan állapították meg).
-
Racecam
nagyúr
Lát.
-
Bubu79
addikt

Olcsi: Megélhetési bűnözés?
Azért ez nem semmi 
-
Olcsi
senior tag
Akcióhős lettem (még ha 10 percig, de akkor is).
Párom benzinkútnál dolgozik, nem is egy jó környéken, sajnos így elég sűrűn megesik, hogy fizetés nélkül távoznak a kedves vendégek. Épp tartottam oda, mikor is már a kút melletti lámpánál állva láttam, hogy egy uno fordítva áll, mint ahogy kéne. Látom, a bácsika, jól halljátok egy sánta, ősz, lepukkant bácsika beugrik az autójába, és elhajt. Az autó közelében söprögető kolléga épp anyit tudott tenni, hogy utánavágja a seprűt, a bácsika továbbhajtott.
Én meg gondoltam, utánamegyek, már csak azért is, hogy merre megy. A rendszámát már a lámpánál állva memorizáltam. Utánaeredtem, sajnos eléggé elhúzott, de szerencsére egy kis utcában megállt, beszélt is valakivel, telefonált is, eléálltam az autóval, és megkérdeztem tőle, hogy nem akarja-e kifizetni a tankolást. Persze mindent tagadott, miközben szépen elment mellettem. Szintén utánaeredtem, akkor már láttam, hogy a kolléga is jött autóval, így már ketten üldöztük. Próbáltuk leszorítani, de nem ment, közveszélyes volt. Letolt az útról, átment a piroson...Én még ezután is mentem utána, kicsit én is átslisszantam a piroson. Ott láttam, hogy fékezésnél ömlik a tankjából az üzemanyag. Utólért a kollega is, aki ezután egy körforgalomnál elém is, és az üldözött elé is bement, akinek meg esze ágában nem volt megállni, így belement a kocsijába. Ok, mondom itt már biztos megáll.
Hát nem így történt...miközben a kutas kollega megpróbálta kinyitni az ajtaját, újra elindult. Ott még egy ideig mentem utána, 130 km/h-t is kicsikartam a kis piros szuziból, de az egyik főúton elment. Ott azt mondtam magamban, hogy ez már nem ér annyit, hogy baj legyen...
Úgyhogy ennyi történt. Izgi volt, de féltettem azért a kis autót, meg persze magamat is... Még jó, hogy nem ütött el, amikor kiszálltam, vagy ilyesmi. Teljesen közveszélyes volt, és mondom...Öreg bácsika. Őrület, hogy mik vannak!
-
Diego!
senior tag
Sziasztok

Bon3ss: Kutyaséta megvolt?

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
WCG kikapcs?

A VGA-nak semmi baja, lehet az OCZ pendrive lesz a ludas és a ReadyBoost
-
frame>24
addikt
inkább (mod)
-
Bubu79
addikt
-
frame>24
addikt
helÓ.
Van erre most valaki FACEBOOK -májszter? Eccerűen nem tudom, hogy kell valakinek a fun wall-jára postolni! (nincs egy rohadt button, v vmi link, stb. érted, kész!) Még mindig egy átláthatatlan és céltalan váááhhsnyöff az egész számomra. Úgy tűnik, újabb korlátaimra leltem rá.
előre is kösz -
bnss
veterán
válasz
Kazimír
üzenetére
Kotányi grill fűszerkeveréket, a steak-et és a mexikóit próbáltam, azok beváltak.
-
válasz
venember83
üzenetére
50 feletti nő. És elég sokat követel, az előző 3 évben meg semmit nem tanultunk (más tanár volt, elsőben még tanultam, viszont utána második és harmadikban olyan tanárunk volt hogy katasztrófa. Volt olyan óra, hogy tanár hozzám sem fordult, meg se kérdezett semmiben. Kérdeztem hogy kimehetek-e wc-re, de mintha nem is neki beszélnék. Megkérdeztem mégegyszer semmi. Kimegyek, majd wc után visszajövök, akkor se semmi, mintha nem is lennék bent órán. Ilyen tanárom volt.) így most szinte alig tudok valamit, de már rég elment a kedvem az egész nyelvtől, megutáltam, mostmeg mindenképpen belénk akarja erőszakolni, pedig mi nemakarunk semmit.
-
Bubu79
addikt
Mit is mondtatok, mit eszünk?

-
Verus
senior tag
huuuhhh
Mennyit írtatok.
Hazajöttem, ettem, ittam és nem győztem visszaolvasni
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Várjááá, arról még nem volt szó, hogy ehhez mennyi krumplipürét csinál, és mennyi lesz a savanyúság

Hujikolp: van pár "tolmács", akiknek jól meg a francia
Kiszedtem a linket.
[ Módosította: Racecam ]
-
Van itt valaki, akinek megy jól a francia? Vagy legalább megy? Kéne help. (A Francia topik lapos...)
-
nike_
addikt
Szevasztok, lassan jó estét.
-
Loretto
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem. Gábor diétázik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
szevasz nép! megyek húúúst pácolni. alig 20kg...
-
válasz
bolondember
üzenetére
jaa az gáz, Én is játszottam vagy hajnal 4ig, erre az asszony képes felébreszteni hajnal háromnegyed tizenegykor

-
bnss
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Amikor írtam, akkor még csak éppen elhagytuk a 4 órát, most meg már az 5-höz közelítünk.

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Most akkor nem mész teázni?

Eh - milyen neveletlen vagyok - üdv!

-
bnss
veterán
Szép napot OT!

szerk.: most nézem, hogy már 4 óra van.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest