Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Miért pont csubakka?Miért nem valami igazi yeti?
Én sem nézek harry plottert. nem értem a felhajtást sem mi a manó jó benne?[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
TexT-BoY
addikt
még nem kapott szegény csacsink MCSK jelzést (minden csacsi kurva) szóval még messze állunka megoldástól. Minden esetre valóban kezd feloldodni a csóka.
stilszerüen te is meg a hollo is aki az elözö hozzászoló, szoval mindenki veréb, istenverje mg. nem direkt volt a csóka jelző.
Nincs mit, fordulj hozzám szeretettel.
[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
FehérHolló
veterán
Pesten.
Sokat nem tudok mondani, miután kiderült, hogy nincs tűz és a szomszéd csajt is visszatoloncolták, nem volt semmi érdekes látnivaló számomra. Volt itt 4 tűzoltóautó, ebből egy ilyen hosszúdarus, szaladgált 2-3 civil az utcán össze-vissza (a mellettünk lévő házból szaladtak ki), de kb ennyi. Hogy miért hívták ki őket, az nem derült ki számomra.Skynet is real. It's called Google.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekünk volt egy tacskónk, elindult utánam, mikor mentem dolgozni bicajjal, a földúton nem tudtam otthagyni, utólért, kb. 6km után már nem is akartam... 17 km-re volt a melóhely, odáig jött, simán, ott egész nap egy tüzelő szuka után járkált a többi fiúval, hazafelé néha már meg kellett állni, hogy utólérjen.
Hold: ez régen volt, akkoriban még ment volna nekem is
Sajnos két év múlva kiszaladt az útra egy kocsi elé, bár valamelyest rendbejött utána, soha nem lett az igazi többé.[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Szia! Bocsáss meg hogy ilyen lassan válaszolok, de más jellegű elfoglaltságom is van közben.
Fero: köszönöm, jól vagyok, remélem neked pedig vidáman telt a napod.
Nyuszika: szép estét neked!Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 10
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest