- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
4800 - 4701
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
Én is. De adódhat úgy, hogy hirtelen akárhova el kell menni/vinni valakit (igen, akár nagyvárosba is) és olyankor nem árt, ha gyakorlattal is rendelkezik az ember.
Ha leteszel egy nyelvvizsgát, aztán nem gyakorlod a nyelvet, akkor megkopik az addig szerzett tudásod. Ugyanaz.
-
7
addikt
De nem akar. Leírta, hogy miért vezethet csak automata váltósat. Egészségügyi okai vannak, talán valamelyik blogbejegyzésében is elmesélte abban az időszakban, amikor mindenki a mandulaműtéteket meg egyéb dolgokat írta ki magából.

Mod: Kalandor, hova tűntek az írásaid?

-
RexpecT
addikt
-
7
addikt
Ha épp olyanom van, én is összerittyentek ilyeneket. Nekem ez a verses stílusom. Meg is lepődtem rajta, hogy tbs-sel többé kevésbé hasonlókat tudunk és szeretünk produkálni.

-
RexpecT
addikt
Szerencsére kisvárosban lakok ahol autóval jóval könnyebb közlekedni mint pl. Pesten, vagy másik nagy városban...
-
venember83
nagyúr
De kreatív ma mindenki...

-
Kazimír
őstag
Ezt ne tedd! Sokkal veszélyesebb leszel, ha kihagyás után kell majd hirtelen egyszer volánhoz ülnöd

#4790: Lehet, de beírják a jogsidba, hogy csak automata váltós kocsit vezethetsz
-
RexpecT
addikt
-
tildy
nagyúr
Boldog névnapot minden Tamásnak.

-
7
addikt
-
RexpecT
addikt
-
Racecam
nagyúr
-
RexpecT
addikt
-
Kazimír
őstag
-
tbs
addikt
-
tbs
addikt
-
7
addikt
-
RexpecT
addikt
Megvan a jogsim!

-
7
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Kazimír
őstag
olyan 110-120 szelet lapocka, változó méretben (12kg), meg 63db csirkecomb (alsó-felső vegyesen, 8kg). nomeg egy kiló gomba, fele laska, fele csiperke.
a tárcsának valszeg gázzal, a grillnek természetesen faszénnel.
ja, a végén majdnem 50 fő jött össze... érdekes játék lesz... a házikó max 20 főre van hitelesítve.
A sütést is egyszemélyben végzed majd? Mert úgy zsúfolt, dolgos estéd lesz

-
tbs
addikt
olyan 110-120 szelet lapocka, változó méretben (12kg), meg 63db csirkecomb (alsó-felső vegyesen, 8kg). nomeg egy kiló gomba, fele laska, fele csiperke.
ja, a végén majdnem 50 fő jött össze... érdekes játék lesz... a házikó max 20 főre van hitelesítve.
Semmi baj. Melegek az éjszakák...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ngabor2
nagyúr
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nem wifi?
Vagy kéktyúk? 
Na megnéztem Tildy blogját, a linkelt kép, az imageshackról kb. egy percig jött le...

Oda raktam , mert itt mindig sír a szája az amcsiba szakadt honfitársaknak, hogy de lassú a kepfeltoltes.
no majd cisnálok valami fasza kis képmegosztó siteot, aminek a sebessége is jó

-
Hold
őstag
-
bnss
veterán
Reggelt!
(#4767) Hold: jó reggelt, megkopasztottak?

-
Hold
őstag
-
AMD Power
titán
Jól kezdődik a reggel. Anyunak megy a hasa és hány hozzá....

-
venember83
nagyúr
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt!
Már túl vagyok egy törin meg most ülök számtechen...Hold: Még mindig betegeskedsz?
-
Kazimír
őstag
-
Hold
őstag
Álmos reggeleken szar felébredni, tisztára hétfő hangulatom van, ugye nem az van ?
Sziasztok -
ngabor2
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
'Reggelt!!
-
venember83
nagyúr
-
Kazimír
őstag
-
poffsoft
veterán
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt azoknak, akiknek ez a nap még munkanap

-
Kazimír
őstag
Jó reggelt a hét utolsó munkanapján!

-
venember83
nagyúr
Ló leggelt!
-
Csyppa
senior tag
Na, má' csak ez a nap...
Jó reggelt!
-
poffsoft
veterán
"Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek."
terms&conditions....
vagyis a válasz: nem.
lassan azért reggel lesz, és az első pénteki fecskék befecserésznek...
-
poffsoft
veterán
"Az áruházban feltüntetett árak érvényes fogyasztói árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek."
terms&conditions....
vagyis a válasz: nem.
-
poffsoft
veterán
Nem rossz fényképező az a cannon... ;)
-
poffsoft
veterán
-
klepto
addikt
Egy fényképezőgép volt az e-boltnál

Bash
Én úgy tudom, hogy a nyomdahibákért nem, de ha a boltban van félreárazva, akkor kötelességük olyan áron adni, ami a terméken fel van tüntetve!
Kérdés, hogy egy internetes portál ára megegyezik-e a terméken feltüntetett árral
-
poffsoft
veterán
Nálunk úgy van, hogy nyomtatási hibákért nem felelősek, nem kötelesek honorálni az árat. Az eljárás viszont bolt-, ember- és helyzetfüggő. Volt már olyan, hogy megkaptam az elírt áron a terméket, volt olyan is bőven, hogy simán törölték a rendelésem, és volt olyan is, hogy amíg tartott a készlet addig megkapták az emberek a rendelt terméket, és az összes többi rendelést pedig törölték. Sokat nem tehet az ember, jelentettem a számomra kedvezőtlenül eljáró boltokat BBB-nél, és ennyi.
látod, bekérdez, aztán nem válaszol a viszontválaszra.
Permanent lúzer error.....foolman: csillagtünci clinkque? echte magyar, Tuzesch Piroshcka, gulasch, hortschobagy...

-
Bash
őstag
Sziasztok!
Jogászok segítsetek!
Mi van akkor, ha egy online áruház elírja egy terméke árát, és én megrendelem? Kötles azon az áron, amin megrendeltem leszállítani (pl. 160.000.-Ft-os terméket 1.-Ft-ért), vagy hivatkozhat hibás árra, és elálhat a vásárlásom teljesítésétől?
A vásárlás menetét végigvittem, kosárba betettem, kiszállítási lehetőséget kiválasztottam, és a rendelést feladtam, visszaigazoló e-mail a megrendelés tényéről megkaptam!
Ha ezek után el akarnak állni a megrendelés teljesítésétől, beperelhetem őket szerződés szegésért?Nálunk úgy van, hogy nyomtatási hibákért nem felelősek, nem kötelesek honorálni az árat. Az eljárás viszont bolt-, ember- és helyzetfüggő. Volt már olyan, hogy megkaptam az elírt áron a terméket, volt olyan is bőven, hogy simán törölték a rendelésem, és volt olyan is, hogy amíg tartott a készlet addig megkapták az emberek a rendelt terméket, és az összes többi rendelést pedig törölték. Sokat nem tehet az ember, jelentettem a számomra kedvezőtlenül eljáró boltokat BBB-nél, és ennyi.
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
Sziasztok!
Jogászok segítsetek!
Mi van akkor, ha egy online áruház elírja egy terméke árát, és én megrendelem? Kötles azon az áron, amin megrendeltem leszállítani (pl. 160.000.-Ft-os terméket 1.-Ft-ért), vagy hivatkozhat hibás árra, és elálhat a vásárlásom teljesítésétől?
A vásárlás menetét végigvittem, kosárba betettem, kiszállítási lehetőséget kiválasztottam, és a rendelést feladtam, visszaigazoló e-mail a megrendelés tényéről megkaptam!
Ha ezek után el akarnak állni a megrendelés teljesítésétől, beperelhetem őket szerződés szegésért?És az email már szerződésnek minősül, vagy még telefonálni is fognak a leírás szerint?
btw, nem hiszem, hogy megkapod.
Mi volt az a cucc, vennék én is egyet-kettőt
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Jogászok segítsetek!
Ha ezek után el akarnak állni a megrendelés teljesítésétől, beperelhetem őket szerződés szegésért? -
7
addikt
-
poffsoft
veterán
Szép reggelt az összes nagybetűs ÁMERIKAINAK!
Kékelfet kimondottan régen láttam errefelé????
yetike: az annak a védernek a lánya, aki benne van a centrifugába'?
-
7
addikt
A Baratok Koztrol mar nem is beszelve

Tenyleg azota tortent valami, hogy az a renszarvasfeju gyerek /Almos, vagy Akos
/ leesett az epitkezesen a tetorol es akkor Hoffer Misi nagyon szomoru volt.Meg meg a Dallas hianyzik pentekenkent.
Dzsoki odamegy Ray Barnes-hoz;
-Te, Ray, palik a szad
-Dehogy palik Dzsoki, hulye vagy
-Pedig Ray Pal.../Jovan, tudom szar volt, megyek inkabb mosni
/.Persze, és azért nem megy csődbe a Ewingok vállalata, mert Jenna Vade (ejtsd: véd)

-
Kidus
őstag

/ leesett az epitkezesen a tetorol es akkor Hoffer Misi nagyon szomoru volt.Meg meg a Dallas hianyzik pentekenkent.
-Te, Ray, palik a szad
/.Auuuh...

-
bolondember
MODERÁTOR
tuti van olyan magyar sorozat, ami érdekel!
mondjuk a.......
izé.Hát, ö. Dr House magyar?!

-
tiv83us
veterán
Nem tudom miért panaszkodtok... Az USA-ban senki nem látja a "Tűzvonalban"-t, sőt a "Cobra11"-ről is lemaradnak.....

-Te, Ray, palik a szad
/. -
Bash
őstag
Nem tudom miért panaszkodtok... Az USA-ban senki nem látja a "Tűzvonalban"-t, sőt a "Cobra11"-ről is lemaradnak.....
Gondolod, ha az amerikai sorozatok nem érdekelnek, pont a magyarok fognak? Nem hoznak lázba egyáltalán, cserébe viszont töltött káposztát vacsorázok.

1010, -=Lord Tom=-!
Amerikai régióbeállítással megpróbálnátok? -
bolondember
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó éjszakát! Reggel ötkor ébresztő...

-
1010
őstag
a fenét
ők azt huzzák le
mi meg a hous-t
-
Racecam
nagyúr
hálistennek nem, egy lájtos sörözésből jöttem haza (2 zsiráf+1 korsó, 4 főre)..
@Mityuláty: volt, h érdemes volt...

Régen volt, tán igaz sem volt.

-
bolondember
MODERÁTOR
Dolgozol? Nekem meg fekünni kéne, reggel ötkor kelés...
hálistennek nem, egy lájtos sörözésből jöttem haza (2 zsiráf+1 korsó, 4 főre)..
@Mityuláty: volt, h érdemes volt...

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
1010
őstag
De jó nekünk... A House-ba akartam belenézni... "Thank you for your interest in FOX. This service is currently available to viewers living in the United States..."
(most olvasom h az abc is csak USA-ban megy)
nem baj majd megvesszük itunes ban
becsületesen
bár magyaroknak elvileg azt se lehet csak gift card al és hamis címmel regelve -
-=Lord Tom=-
senior tag
Minden nagyobb sorozatot meg lehet nézni on demand, kell ennél több? Egyébként amilyen jól el vagyok látva egyetlen sorozatot sem nézek, sőt azt sem nagyon tudom, hogy mi a választék, és miről szólnak.
Amikor legutóbb Magyarországon jártam még voltak bíróságok, és nem láttam nagy tömegeket bevonulni, hogy döntsenek egy-egy lopási ügyben. Ez is megváltozott volna?
De jó nekünk... A House-ba akartam belenézni... "Thank you for your interest in FOX. This service is currently available to viewers living in the United States..."
(most olvasom h az abc is csak USA-ban megy)
-
neduddki
nagyúr
Pannónián már túl vannak, most az MZ a menő, persze az ETZ majd csak jövőre....

1010: Bash a Dextert élőben nézi..
Ha szerencséje van, mellékszereplő nem lesz benne....
HI!
Jo kis ts-ek:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pannónián már túl vannak, most az MZ a menő, persze az ETZ majd csak jövőre....

1010: Bash a Dextert élőben nézi..
Ha szerencséje van, mellékszereplő nem lesz benne....
-
1010
őstag
Minden nagyobb sorozatot meg lehet nézni on demand, kell ennél több? Egyébként amilyen jól el vagyok látva egyetlen sorozatot sem nézek, sőt azt sem nagyon tudom, hogy mi a választék, és miről szólnak.
Amikor legutóbb Magyarországon jártam még voltak bíróságok, és nem láttam nagy tömegeket bevonulni, hogy döntsenek egy-egy lopási ügyben. Ez is megváltozott volna?
csak amerikai nézőknek
ezt dobja ki az abc oldala pl a lost ra bökve -
Thrawn
félisten
HI!
Itten kerem kerem a szeleslatokoru mernokkepzes van! /a 90es eve kozepen meg az 50es evek elvei alapjan oktattak a motortervezest:- (((/
udv
neduddki
p.s. na jo ezek kozgarazdak votak
mod: amugy eveklel elzott mikro az epson 735osk megjottek en probaltam a wifi-s osszekottetesre raszoktatni a nepet a latotyokkal, de nem vot nagy siker, maratt a mazzag
Őszinte részvétem

Azóta már javult a helyzet? Így 2008-ban gondolom már legalább a 70-es éveknél tart a dolog
-
philoxenia
MODERÁTOR
HI!
Itten kerem kerem a szeleslatokoru mernokkepzes van! /a 90es eve kozepen meg az 50es evek elvei alapjan oktattak a motortervezest:- (((/
udv
neduddki
mod: amugy eveklel elzott mikro az epson 735osk megjottek en probaltam a wifi-s osszekottetesre raszoktatni a nepet a latotyokkal, de nem vot nagy siker, maratt a mazzag
Ez a mai fiatalsagg !Man a dugazsho zse errdenegg....:-)))
-
neduddki
nagyúr
HI!
udv
neduddki
-
Bash
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
elolvasva ezt a pár hsz-t, azt hiszem, nem érdemes visszaolvasni jobban...

Dolgozol? Nekem meg fekünni kéne, reggel ötkor kelés...
-
Racecam
nagyúr

Mikor volt?

-
bolondember
MODERÁTOR

-
philoxenia
MODERÁTOR
HI!
LEgelnek:- )
Ma ativtak a 413ba, hogy nem muxik a projector,mert nemkap jelet,atmegye projector bekapcsolva es szmol vissza hogy jel hianyabn kikapcsol, odamegyek a magasan kavalafikat bandahoz, erre mit latok a laptotyba a tap be van dugva, de a monitorkabekl ma NEM:- (((udv
neduddki
Nem wifi?
Vagy kéktyúk? 
Na megnéztem Tildy blogját, a linkelt kép, az imageshackról kb. egy percig jött le...

-
Thrawn
félisten
HI!
Ma ativtak a 413ba, hogy nem muxik a projector,mert nemkap jelet,atmegye projector bekapcsolva es szmol vissza hogy jel hianyabn kikapcsol, odamegyek a magasan kavalafikat bandahoz, erre mit latok a laptotyba a tap be van dugva, de a monitorkabekl ma NEM:- (((udv
neduddki

magasan kavalafikat
Milyen finoman fogalmaztál, nem lehet hogy a "legeléstől" ilyen magasan kvalifikáltak?
-
neduddki
nagyúr
HI!
neduddki
-
1010
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
Thrawn
félisten
HI!
Retekn jo volt ez a Hazon kivul a tomegkozlekedesrol:- )
Orosz Csaba nagyon kedves ismeros akar tanszeki akar szemjjes szintel
Marci /Wintermantel Zsolt/ meg meg regi kari esmeros:- )
Remelm Csabaek nagyin komojjan benne lesznek az emlegettte konferenciban, meg valszeg mi is bele kerulunkudv
neduddki
mod: es ki ez a fekete cica aki a fogyatekosriportban van???:- )))
Addig mi lesz a bornyúkkal míg konferenciázol?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Retekn jo volt ez a Hazon kivul a tomegkozlekedesrol:- )
Orosz Csaba nagyon kedves ismeros akar tanszeki akar szemjjes szintel
Marci /Wintermantel Zsolt/ meg meg regi kari esmeros:- )
Remelm Csabaek nagyin komojjan benne lesznek az emlegettte konferenciban, meg valszeg mi is bele kerulunkudv
neduddki
mod: es ki ez a fekete cica aki a fogyatekosriportban van???:- )))
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem jó szokott lenni, viszont az imageshack meg lassú, de nagyon. Mondjuk a Youtube nem, de az gondolom földrajzilag jobban elosztott.
Jó lenne egy valóban multiplatformos böngésző, ha minden ugyanúgy jelenne meg, minden platformon. Persze ez Redmondban általában úgy műxik, hogy mindenki használja az övéket.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
-
Racecam
nagyúr
Ne vátoztassunk semmin!!
Minden jó ahogy van. -
1010
őstag
én csak a torrentemet féltem

-
Bash
őstag
Elárulnád mi a kifogásod egy pl. cross-browser, cross-platform, és cross-device plug-in ellen? Vagy mi a kifogásod egy a szabványokat maximálisan támogató böngésző ellen?
philoxenia!
A kepfeltoltes.hu sokszor magyar földön sem működik, úgy ahogy van selejt. -
Thrawn
félisten
-
bandus
veterán
Csinálok már egy ilyet Paintban, vagy Gimpben, ahol 150000 lesz a fel, 300000meg a letöltés.

én a koliban csináltam ilyet

Új hozzászólás Aktív témák
-
4800 - 4701
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Motorola Edge is különleges textúrával várható
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen routert?
- Projektor topic
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Honor 600 256GB 8GB RAM Orange Újszerű állapotban 100% akkumulátor (2 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

.