Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Szia rarri!

(#4599) ngabor2: jó éjt!
-
ngabor2
nagyúr
no, jóccak. holnap grillezés, ki kell pihennem magam.
-
Olcsi
senior tag
Halihó, én is beestem...

-
rarri
senior tag
Szia Thawn!
Bubu: Engem pedig pont a hangja fogott meg, na meg persze az egész..Rudány Dzsó a P. mobillal is szokott énekelni, és abban is nagy...
Ez nem kicsinyíti a régi Pokolgép nagyságát....
" Egyszer majd eldöntheted, vajon miben hiszel,
Ha itt az idő, melyik angyal visz el.
Az egyik elbukott, mégis többet akar,
A másik tiszta lélek, kit álarc takar..."
/ KALAPÁCS / -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szappan, hmm, semmi. Nem értem.

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Biztos köze van egy elterjedt, tisztálkodásra használt dologhoz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Priviben kérek linket!

Egyébként meg:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááÁÁÁÁÁ!!!!!!!
ááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁ
á! -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Kezdek komolyan kíváncsi lenni

-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Megoldva. Nagyon ph! limitált volt a firefox, más nem is akart bejönni

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ha már belekezdtem, végigcsinálom.
Persze, csak ha emberi nagyságúak lesznek a költségek. -
BlacKSouL
addikt
Kíváncsi, iwiwen létező férfiúk jelentkezzenek, szokásos szörnyűlködtető linkért..
-
venember83
nagyúr
Miért nem jönnek be nekem a ph!-n beillesztett képek?

Mú-s bácsi: S megéri annyit kínlódni és plusz pénzt kiadni rá?
-
poffsoft
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
csináld ki! ööö, meg!
kennyed ki a száját!!!! Tódd neki!
mi a terv? mobilaréna?
-
(Kolombusz)
veterán
Nah, elindul lassan a kupaktanács, hogy megcsináljam a világ legszebb telefonját.

-
RexpecT
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ez...ez egy tehén?
Szia M!
-
(Kolombusz)
veterán

-
poffsoft
veterán
HÖ! :kettő
HE? : kettőakkor????
Racecam:

Te nemis vagy internetező lúzer....Fehérholló: Én a múltkor csak 500000 poundsot nyertem a british lottery-n, amiről mrbobwallaki értesített, teljsen hivatalosnak láccó gmail.com-os céges mélről. De kijavítottam, mert ragaszkodott az american express adataimhoz, és muszáj voltam elmagyarázni neki, hogy csak o.p vis@ electron kártyám van, pin,puk, szla, postacím, aláírásminta, meg oltási bizonyítvány másolatot is megadtam neki,de még nem ért ide a lóvé karácsony óta. Pedig eladtam a kecót, felmondtam, beadtam a válást is.... de türelmes ember vagyok

ngabor2: Engedelmeddel magamévá tettem....
-
Racecam
nagyúr
Majdnem visszaolvastam, de aztán győzött a józan ész.

-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nyertél. És megkaptad a mai magyar internet felhasználók nem szerény hányadának leírását.
-
ngabor2
nagyúr
"GO Megtiltotta a francia Sarpourenx falu polgármestere a település lakóinak, hogy elhalálozzanak, mert túlzsúfolt a temető, és nincs szabad parcella. //t-zones"
ezen nagyot kacagtam.
- figyejjél mán, megoldható, hogy nehajjálmeg?
- micsinájjak?
- ne hajjál! meg!kuka: biztos valami vicces ember. neki biztos megvan már a sírhelye, oszt közbe' meg él... micsoda pazarlás.
(mások szerint is elég sötét ma este a humorom?
) -
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Höhö!

-
ngabor2
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hogyan magyaráznád el olyan embernek, hogy mit hogy csinálsz, aki megvette a gépet és be tudja kapcsolni - ez minden tudása?
ngabor2: a rotakapa túl hangos egy panellakásba...

-
ngabor2
nagyúr
a telefonokról: nekem egy eten x500-am van. minden egyben. ha saját pénzemből kellett volna venni, akkor még ma is a 6230-am lenne, ami szintén jó kis teló. igaz, az akksi 2 napig bírja benne, de az mp3-lejátszást naponta használom, a gps is volt már használatban, néha a wlan és a bt is jól jön, tehát a legtöbb funkcióját kihasználom. wm6 van rajta, ami a wm5 után elég szokatlan pár helyen, és pár feature hiányzik belőle. ha elhagynám/ellopnák tőlem, akkor igen nagy szarban lennék, az biztos.
-
FehérHolló
veterán
6 éve van netem, 2 éve tűzfal és vírusírtó nélkül élek. (Antispyware van.) Kétszer volt eddig vírusom, egyikkel sem tudtak mit kezdeni a vírusírtóim (AVG, Norton és nod32), manuálisan szedtem le őket.
A túlélés egyetlen szabálya: ne nyiss meg olyan file-okat, amikről nem tudod biztosan, hogy megbízhatóak. Ehhez nem vírusírtó kell, hanem intelligencia. -
Thrawn
félisten
HÖ!
-
AMD Power
titán
Tud valaki valami jó gyógyszert puffadásra állandó "szél" görcsökre?

-
bnss
veterán
Szép estét, ismét túl vagyok egy kutyafuttatáson, ismét túléltem (van aki örül, van aki nem).

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Szívesebben bízom a rendszerem ZoneAlarmra...
AdAware, Spyware Blaster, Spybot Search and Destroy, stb. - mi a közös bennük? hogy hiába rakod fel őket, b@sszák használni... Menjen a Pistike játéka ( ha kell akár a vírusírtó lelövése árán is - csak memóriát ne kelljen venni a minimál gépbe ), anyuci tudjon TeveClubot nézegetni, meg legyen meg a papának az összes sport oldal... A többi nem számít...
És természetesen csak te vagy az ismerősök között, akit elő lehet venni ha elbaszták a rendszert...
Fortyogásom apropója egy ismerős gépe, amit a héten harmadszor akar újratelepíttetni, mert "megint történt valami a rendszerrel, pedig én nem csináltam semmit" - Ajánlottam neki két lóf@szt a füleibe - hogy legyen a fejének tengelye
RexpecT: ereszd rá a wigwamot és kiderül...
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
nomen est omen.......
bubuka:[link]
-
(Kolombusz)
veterán
Nabakker, mire ez ismét régi fényében fog ragyogni...
-
Bubu79
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy az átlag internetező, aki megveszi otthonra valamelyik hipermarketben a kenyér és a tej mellett a számítógépet, pontosan olyan kiszámíthatatlan, mint egy majom, akinek a kezébe kézigránátot adnak?
Miért nem értik meg - hiába mondja el többször az ember - hogy normális tűzfal és vírusírtó nélkül nem megyünk fel az internetre még a teves e-mailjeinket sem elolvasni, nemhogy mindenféle gyanús oldalakat böngészgetni?Megteszik, mert hát csak öt perc - mi történhet az idő alatt...
Aztán lehet újrahúzni az egész tetves miskulanciát, mert full vírusos a rendszer - a legnagyobb gondja pedig az egyszeri embernek, hogy a játékok állásai megmaradjanak...
poffsoft: ma is éjszakára mész?

-
poffsoft
veterán
Szép reggelt mindenkinek!
nike_ :grat!
I_Am: szia!
-
Bubu79
addikt

-
nike_
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát hip-hopból is sok van, meg techno/tranceből is.
WhiteRaven: Értem, ez van. Nekem nagyon bejön.
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert biztos te rocker vagy.
Bár én se szeretem a nagyon tuc-tuc-duc-duc zenét, hip-hopos vagyok inkább. -
(Kolombusz)
veterán
Megyek is a Nokiához, közben pedig felhivom a csávót.
-
ngabor2
nagyúr
hazaértem végre. visszaolvasok.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
hogy bírsz így élni?

-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Te meg bátorítsad még! ;-]
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Biztos gyanúsan olcsó volt.

-
(Kolombusz)
veterán
Nah, megjött a 8910.
Örülök, de csalódott is vagyok.Közel nincs olyan szép állapotban, mint be volt ígérve és ahogy a képeken kinézett...
A slide például kifejezetten szar, az egyik oldalon nem fog. Elég a bal oldali gombot lenyomni és kinyílik. Szétnyitva kopog, ha nyomom a gombokat.Az előlap tényleg elég szép állapotban van, hátul azonban elég csúnyán kopva van, főleg a felső fekete és az alatta lévő ezüst Nokia rész.Semmilyen tok nincsen hozzá, csak töltő és CD.
Ebből szerviz lesz.

Vaterán megy is a negativ értékelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez nem kicsinyíti a régi Pokolgép nagyságát....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/

Jó leülök tom h sz@r volt........![Ez jó volt! :]]] Ez jó volt! :]]]](http://winnerhun.uw.hu/LOL.gif)