Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
BE még alszik?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
igye
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja, biztos, de attól még nem látok semmit.
-
Hold
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
én is fel akarok nőni

-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én nem látok semmit abban a hsz.-ben.
-
VladimirR
nagyúr
hova tunt logout-rol a bazmeg-es iras?
jovok haza a boltbol, kozben jol kitalalom, mit irjak szerencsetlen sracnak, hogy meg rosszabb legyen neki, erre 404.... -
Kazimír
őstag
Ham and eggs
"Az egész egy csirke egynapi munkájába került, míg a disznó az életét adta érte.."
-
Racecam
nagyúr
.
-
ngabor2
nagyúr
kellemes vasárnapi ebédet mindenkinek. nekem már megvolt. bár a galuska nem sikerült túl jó, de a gombával egy szép adag eltűnt. asszem holnap reggelig nem leszek éhes
erősen gondolkodom, hogy le kellene öblíteni egy sörrel, úgyis 2 hete, hogy utoljára ittam. de délután meg megyek teázni... a franc se tudja. asszem rápihenek egy kicsit. -
TexT-BoY
addikt
eza magam miatt duma nagyon rossz
és tul szkeptikus vagyok.
Meghát épp tegnap igértem meg Rarriéknak hogy szivböl fogok élni nem agybol. Eszem taszitaná, de belsőm sugja : "kér még" ergó adok neki
. De ma még nem is cigiztem, annyira nem elvetemült a helyzet. (illetve lusta valék elmenni a boltba)I_am már nem is. Kialudtam meg minden magamat. Szóval valójába halgattam mindenkire aki itt volt. Bár nem hánytam, szóval yetire mégse
.amugyis miket beszélsz, nincs is nő
. Az utso aki volt az meg magát nagy dohányosnak nevezte de 3cigit szivtam ugyan abbol mig ő 1et
.I_am amugy ez az aláirás nagyon hogyismondjam
nem keresel valami jobat?
-
Szevasztok Huszárok!!!!
Ne örüjjetek csak beköszöntem, jók legyetek
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én imádom.

-
fero02
nagyúr
Van itt olyan emberke, aki rendszeresen dohányzik?

rarri: ciao!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
a gomba jó, a gomba finom, a gomba különleges. különösen, ha sokféle. sajna én csak a 2 "kommersz" gombához jutok mostanában hozzá (laska, csiperke), de mindig együtt főzöm őket. se nem növény, se nem állat... ezt szeretem benne. nomeg az ízét, és hogy annyiféleképpen el lehet készíteni. holnap vágányzár kolléga is ezt fogja enni
én meg majd nyáron az ő erdei gombás cuccosait...rarri: szia, ne vidd túlzásba a melót

-
rarri
senior tag
Sajnos el kell búcsúznom, családom egyik tagja lenyúlja a gépet, én meg engedem neki.
Szarvas: én sült csirkét készítek krumplipürével. Jó főzést!
Este jövök. Sziasztok!
-
Hold
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az már vagyok, vagy nem ? Kicsit bizonytalan vagyok nem ? de
-
ngabor2
nagyúr
nevet változtatsz krisztiánról szilárdra? mennyire szilárd ez az elhatározásod?

(balázska): ne legyél mááán vulgáááris

RexpecT: mivel a vegyészek értenek a kotyvasztáshoz, és a főzés is kotyvasztás... ezért finom. de kérdezd meg azokat, akik ettek eddigi kajáimból. ha nem volt a mennyiség elszámolva, akkor mind elfogyott. a táboros lecsót azt sajnáltm, hogy az 50-fős adagot 30 ember nem bírta betermelni

-
ngabor2
nagyúr
kész a gombapaprikás. elsőre nem is lett rossz, bár lehet, hogy egy kicsivel több pirospaprikát elviselt volna. mindjárt főzöm a galuskát hozzá...
akarommondani: jóreggelt mindenkinek.
-
RexpecT
addikt
Reggelt!Ma egy ph!ortalantással kezdtem
. -
Hold
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szerinted ő hogy hívna ? szempillarebegtetve ?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyennek kéne lennie? Száraznak?

-
rarri
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Szép napot kicsim.
mostmár késő bármilyen tanácsot adnom másnaposságra, túl kell élned.
Talán már jobban vagy mint reggel. Szerintem szerelmi ügyben se szorulsz tanácsra, érzem hogy minden jól fog alakulni, csak magadat add. Puszi!
Hold: Szia tesó!
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Hogy mik vannak

és tul szkeptikus vagyok.