Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Csak csínján a dologgal - az embert nem tiszta oxigénre tervezték - 75%-os tisztaság feletti O2 huzamosabb belégzése után nem éreznéd igazán jól magad ( hányinger, émelygés - megvan a varázsa )
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz venember83 #4084 üzenetére
haajrá! *pompom rázás* hajráá
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
bnss
veterán
Estét! Asszem szükségem lenne nagy koncentráltságú oxigénre.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
Nyugalom kedves Rarri Tőled még semmi olyasmit nem olvastam, ami ne fért volna el itt
Bon3ss: Megyek éjszakára melózni, ha gondolod nézz be, van pár hektóval felénk - kicsit ugyan hideg (-183 fok környékén tároljuk ), da majd felmelegítjük
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
tildy
nagyúr
Egy sast bántani, frászt hozni rá? Ugyan , ugyan.
Cska szóltam, hogy mármajd 4 órája nem nézett senki a megfelelő topic felé, miközben itt meg megy a dumálás...
De inkább csendben maradok, mert Parci megint bezsól, hogy mit jártatom a lepénylesőm[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
Tildy, a frászt hoztad rám. Azt hittem én csináltam valamit. Még mindíg nem tudom hogy nem írok-e olyant a hsz-ekbe, amit nem szabad...
Race: nahát, hogy te mikre gondolsz! Azt most szeretem...[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
venember83
nagyúr
válasz philoxenia #4082 üzenetére
Szvsz vmi egyenruhás főiskola, de a 120 fekvőtámasz 2 perc számomra még így is megemészthetetlen, de dolgozok rajta.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Végül is mindegy, lehet, ha főiskolára járok, akkor muszáj lett volna, ez csak középiskola volt.
Milyen főiskola volt ez egyébként? Mert sok helyen, legalábbis levelezőn, nincs testnevelés...Csyppa: de a múltkor a tükör előtt úgy gondolta Te lehetsz a szemében....
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bubu79
addikt
Mi baj?
Csacsi: Politika... Ha úgy látod, túl jól megvannak az ismerőseid egymással, dobj fel valami politikai témát és mág vége is a nyugalomnak...
Az a baj, hogy a poltopikban úgy néz ki meg vannak győződve az emberek arról, hogy ha beszélnek a dolgokról bármi is meg fog változni... És nem átallanak egymásnak esni olyan emberek miatt, aki "meló" után együtt kocsmáznak...Markos Györgynek volt egy mondása, amivel maximálisan egyet értek:
" A politika ott kezdődik, ahol a becsület véget ér"[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
De eltűntek a moderátorok Pedig dolog lenne
bubu: csak mod ker topikban sorban állnak a kérések...[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
(Kolombusz)
veterán
'estét!
-
rarri
senior tag
-
rarri
senior tag
Jó kondiban lehettél, lehetsz. Amikor én régen edzettem, a felülést nekünk is 300-anként kellett nyomni. A fekvőtámaszokat próbáltam mindíg elsumákolni. Nem embernek való volt aza tempó. Vagy csak nem nekem. A " fagyinyalást " is utáltam. Tudod mi az? onnan gondolom hogy hogy tudod esetleg, mert az edzőm kiképzőtiszt volt...
Race: te egy Úriember vagy, mindenki tudja...[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Igazán publikálhatnád valami irodalmi site-on is a gyöngyszemeidet - ez a legutolsó nagyon kifejezőően bemutatta mostani állapotodat
nike_: észre sem vettem
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz philoxenia #4054 üzenetére
Hidd el nálunk sem vicceltek, egyenes derék, 90°-ban hajlított könyök karhajlításban, nyújtásban teljesen kiegyenesítve... amikor heti ezres nagyságrendben csinálod, akkor az a 2 perc már nem olyan megerőltető.
Szia sasom!
http://bashtravel.com/
-
Racecam
nagyúr
válasz philoxenia #4055 üzenetére
Igen, te is?
Szia rarri!! Aludtam, sőt, még most sem vagyok teljesen magamnál.
Hold: Gyógyulj meg!!!
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem időre ment, hanem mindenképp egybe, szabályosan, pihenés nélkül, nem lehetett csalni a mozgásnál mert a többiek egyből kiszúrták volna. Szép lassan, nem lendületből, egyenes derékkal. Könnyedén nem próbáltam, azt nem is számolták, ami lendületből ment.
-
Bubu79
addikt
Szeretem amikor az emberek csak úgy behánynak valamit, amiről igazából fogalmuk sincs...
-
Racecam
nagyúr
Jó reggelt!!
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
Szia Barika! Te azért nem egy átlagos főiskolába jártál , valljuk be... Én semmi pénzért nem fogyasztanám le a melleimet sok sok fekvőtámasszal.
Hold : Nekem ilyenkor az Aspirin + C pezsgőtabletta segít. Tesókám gyógyulj meg, mert a maradék tollad is kihullik...
Nyuszika: mi van???[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Ha én megnevelem, akkor szerintem nem fog.
Ugye vodajány?ph!iloxenia : "A magassarkú cipű egyébként a hosszabb láb illúzióját adja, karcsúsít, magasít."
És akit felesleges már magasítani?Meg akinek eleve hosszú lába van?
Én felveszek magassarkút, szerintem holdoncirkálónak néznek.
(Van egy 6 cm magas sarkúm, és hiába vagyok 180 cm, abban kb 190nek nézek ki + a metrón utazva is beverem a fejem a kapaszkodóba )Arról nem is beszélve , hogy bizonyos testrészeim igencsak szemmagasságba kerülhetnek alacsonybab nvésű férfiak esetén
[ Szerkesztve ]
-
Bash
addikt
válasz philoxenia #4035 üzenetére
50-60? Ne hülyéskedj már!
Fősikolán testnevelés felmérésen 2 perc alatt csináltunk 100-120 között könnyedén.http://bashtravel.com/
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #4035 üzenetére
Ha hazajön, küldd át a fiad a haverjához, és hajrá!
Voda: 650 fekvőtámasz?[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Reggel végeztem, aludtam délutánig. Kaja volt, pia szódavíz, a feleségem meg még dolgozni van....
Voda: lehet, hogy kicsit ferde az ízlésem, vagy öreg vagyok már, de egy hölggyel nem akarok versenyt fekvőtámaszozni, sőt....
#4037 olyankor nem számoltam még, amúgy meg már régen nem csinálok ilyesmit.... fiatalon nekem is 50-60 volt a rekord, ahogy emlékszem, de egybe a sorozatokat sose számoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz VoDaFoNe #4030 üzenetére
Látszik, hogy nem voltál még igazán szerelmes
Szia Rarri
Leteszem a hajam - mintha csak rendelték volna, épp most indult el a media playerben a Still loving You a Scorpionstól
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #4028 üzenetére
Szia Philo! Jól telt a napod? Minden megvolt? Kaja, pia ....?
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz philoxenia #4018 üzenetére
kiröhögném ha ilyen edzésem lenne már hozzászoktam a magassarkúhoz nem probléma, csak jobban szeretem a sportos laza kényelmes ruhákat/cipőket mellesleg engem egy fiú ne a cipőmért szeressen hanem magamért
Már lenyomok egyben 60 fekvőt már csak 51 kell és megvan a kerek 111!!Bubu: de voltam. És sose kérte tőlem hogy vegyek fel, mert szerinte nekem annyira nem jó. Amúgy én is már csak ballagáson veszem fel, mert szoknyába leszek
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
nike_
addikt
válasz philoxenia #4023 üzenetére
Hát, nézz át Mobilarénára, ott egy csomót szóltam már hozzá.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz VoDaFoNe #4014 üzenetére
Fogd fel edzésnek, mintha lábujjhegyen járva edzenéd a vádlid.
A magassarkú cipű egyébként a hosszabb láb illúzióját adja, karcsúsít, magasít.Javítja a tartást is, mert óhatatlanul kihúzod magad viselésekor. Mértékkel használva nem károsítja a lábizületeket sem.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bubu79
addikt
válasz VoDaFoNe #4014 üzenetére
Majd alakul a hozzáállásod a magassarkúhoz - amikor bevetsz minden fegyvert a női eszköztárból, csak hogy elcsavard választottad fejét
Legyen szerencséd a sulival
-
VoDaFoNe
aktív tag
Itt. végeztem.. NINCS TÖBB SZÓBELI! és még esélyem is van bejutni Xántusba dejóó
Én nem értem a nőket.. Mit szeretnek a magasarkúba? Kényelmetlen, egészségtelen... Jó elegáns meg minden de szerintem egy edzőcipő sokkal jobb én legalábbis jobban szeretemNémelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Bubu79
addikt
Hát hallod - ez nem vicc... Ülőfürdő, hideg vizes borogatás megvolt?
A kis rakétát nem említem, mert azt inkább csak kevésbé éltes emberkék szokták jutalmul kapniSzerintem szobacirkáló korom óta nem volt 39,5-nél magasabb lázam ( vagy csak nem emlékszem rá )
[ Szerkesztve ]
-
Hold
őstag
válasz philoxenia #4010 üzenetére
Köszönöm szépen, bárcsak mondhatnám hogy most már jobban érzem magam..
Reggel 38 a lázam estére 40 körüli.. Tegnap este 40.3 volt, azt hittem kigyulladok..
Állandó köhögésről és a bedugult orról már nem is beszélek.. upsz mégis megtettemAz élet sírással kezdődik és azzal is ér véget, de közte kötelező mosolyogni !!!
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz Kazimír #3969 üzenetére
nem, majd pénteken lesz. de kész is, már csak pihennie kell.
a nap tanulsága:
- ha hagymát akar turmixolni az ember, előtte mustárt kell beletenni, különben nem megy semmire. így is könnyezni fog, de legalább 3 perc alatt letudja az egészet.
- ha gumikesztyűben pácolsz, akkor nem lesz utána egy hétig hagymaszagú a kezed, illetve az erős pista se fogja szétmarni.jóóófajta lett a cucc, péntekig összeérik, úgyhogy jól fog lakni a nép. ennek örömére irány vásárlani, holnap még meg kell reggelizni. valami értelmeset kellene nézni a megszokott "zsemle + felvágott" kombó helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest