- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
-
NoLF
veterán
-
rarri
senior tag
Szia!
Remélem nem ütött meg nagyon a rúd.
Tildy: jégert soha nem szoktam inni. Az az a mentholos ízű ?
Raf: sajnálom. Én hiszek benne, hogy a látszólag rossz dolgok a későbbiekben jók lesznek, csak még nem látjuk hogyan. / lehet hogy hülye vagyok /
Nolf: szia, hogy van az arcod?
Race: ennem kellene, de nem kívánom, inkább iszok egy kávét.
-
FehérHolló
veterán
Mert ami ezen topic bugyraiban fortyog, kétes hatással lehet a fejlődő, a megfelelő mértékű naivitást mutató, a művészlelkű és az életét megunt emberi teremtmények mentális és fizikai fejlődésére nézve.
Többek között ezért jött létre egy kis csoport, amely egyedüli céljáúl azt tűzte ki, hogy figyelmezteti a gyanútlan felhasználókat a fenti veszélyforrásokra. A csoport tagjaiknak különös ismertetője, hogy a topicon belül felmerülő, a visszaolvasás szükségességére irányuló kérdések hatására óriási "ne olvass vissza" bannert lengető smiley-kkal válaszolnak. -
ngabor2
nagyúr
oly szinten irritál az urigellerhez hasonló butítás, hogy unokaöcsémet (11 éves) sikerült leordítanom miatta múlt héten. nézzük a tévét, közben kapcsolgat, urigeller, mondom menjen tovább, nem bírom ezt a csalót. továbbmegy. mittoménmi ment benne, vége, reklámblokk... erre elkezdi kapcsolgatni. urigeller. mondom neki, kapcsoljon tovább. nem kapcsol. mondom ismét, nem kapcsol, visszabeszél. én meg megfogtam az antennaerősítőt, és egy laza mozdulattal kihúztam belőle a kábelt. ha az apja nem volt képes megnevelni, hogy többszöri kérésre ne visszabeszéljen, kénytelen voltam ilyet lépni.
-
Kasza08
őstag
csá!
Ideges vagyok, mert szarakszik a gép. 2 percig tart amíg bootolásnál eltűnik az ASUS logó a monitorról, aztán 5 perc, amíg feláll az XP. Akármivel próbálkozom nem sikerül ezt orvosolni. Máskor meg 1-2 mp, amíg az ASUS felirat eltűnik.
Nem tudjátok mi lehet a gond?(igen, ezt direkt ide írtam)
-
bnss
veterán
Igen, most már csak csókolommal lehet köszönni, és nem szabad k*kának nevezni, vaalmint itt az új OT szabályzat.
Inkább csillagozom.
-
FehérHolló
veterán
Elérhető, de múltkor, amikor le akartam szedni, túl voltak terhelve a szerverek.
Windows Update-en keresztül meg még csak az angol installja működik. Másik gépen fenn van az angol SP, semmi újat nem hoz, ami észrevehető lenne.
Ha nem jogtiszta, akkor nem ajánlom.szarvas: Ez nem aktuálpolitika, hanem permanens.
-
Bubu79
addikt
Up time - A gépe folyamatos üzemének ideje, újraindítás és mindenfajta megállás nélkül...
R2D2: Ismétlőpuska - sok tölténnyel...
-
Csyppa
senior tag
Adjunk egy kis energiát az off-nak
(tudom hogy régi)
-
ngabor2
nagyúr
te is csak a részleteket nem figyeled. azt monda, hogy nem borotválokzik. tegnap nem hiszem, hogy 3mm-nél hosszabb volt az arcszőrzete. képet nem tudok betenni róla, mert nem készült, ha készült volna is letagadná
nomeg azért, mert csak úgy képet nem linkelgetek, az nem szokott jól kijönni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- SSD kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest