Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Holnap hála égnek megint sztrájk.
Van valami esély hogy, Debrecenből Budapestre menni fog délig akárcsak 1IC?
-
Retro11
senior tag
Szegény Eduardo mit kapott,na így lépkedek én is ma meccs közben

-
Retro11
senior tag
venember83 , Makaveli , yetike , Kazimír , Pacák nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Tehát akkor visszafelé jegyet nem csak helyjegyet kell vennem.A jegyen 03.24. idöpont található mint érvényesség lejártának ideje, addig is utazhatom vissza ezzel a jeggyel?
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségeteket!
yetike : én úgy tudom a nyugatira
! erről van szó. feb 25. 8:08 560 HAJDÚ IC (Miskolc-Tiszai pu. - Budapest-Nyugati pu.) A miskolc az mi akar lenni?Üdv. Retro11
-
Retro11
senior tag
Sziasztok!
Eléggé off leszek.
Most utazom először egyedül vonaton,ma váltottam jegyet a debreceni vasútállomáson február 25. napjára a 8:08as ic-re.Budapest nyugati pu. a cél.
Két kérdesem is lenne amit ott a kedves eladónak nem tudtam feltenni mert enyhén elkűldött.
A jegy 50%os 2.kocsiosztályra szól és menettérti.Van egy másik jegyem az helyjegy.Azon az szerepel hogy kocsi:*21 hely:*71
Na most, ez a jegy oda vissza szól (??), mert nincs rajta, hogy a visszaúton melyikkel kéne jönni.
A másik a 71es szék még oké de kocsi:*21 az mi lenne?
Sok lámaság tudom, de még nem volt részem ilyenben.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Retro11
senior tag
De most komolyan mi az, hogy nem engedik a mozikba a fűrész 4-et?Kevés film van amire elmegyek moziba, és akkor nem lehet mert betiltják
..Ez mi?
Amugy mi zu

-
Retro11
senior tag
Üdv!
Legyetek szivesek ezt nézzétek meg![link]
Bárcsak találkoznék velük,ehh.....A baj debreceni vagyok,pedig amit kapnának nem tennék zsebre.Persze gondolom valóban nem egyedül vannak.Ez tuti!
Szerintetek?
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

..